Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ebru h geldın cnm aramısa
pempe sende h geldın amma cok calısıyon hee napcan o kadr parayı

burcu bana bırını bulcan artık recep ıvedıkı mı alsam napsam

para aldıgımı kim söylüyo hala ocak maasım duruyo sadece para kazanabilmek için suanda calısıyorum

aboww neden calısıyon nan ozmn akıllı

ne yapcan mecburuz tatlım var mı iş buarada okudum geçmişi sıkma canını aman senn gibim güzelliğe kız mı yok be

Doğma büyüme Üsküdar cnm;ama aılem Samsunlu..Yanı Samsunluyum ....yaprak sarmanın yanına kuymak yapabılırm ben de :roflol:
Sizlerin memleket???

ben rizeliyim usak falan dyince herkes bilmez o yüzden sordum

gpembe hosgeldin..
maasini alamiyosan dava ac :smiley-cool:

iş bulabilcenmi bana delikafadulden

hmmm annemde Trabzonlu Gülpembe ......Karadenizi yemeklerını ınsanlarını herşeyını çoooooook severım

valla 4 ay olmuş para almamışsın hayatta durmazdım bızımkı 2 hafta gec verıyo ama krısden öle 3 ay 4 ay duramam borclarım cok
ustelık işte cok ben buluyom arada kaldığm 3 gun tatılde bılem calıstım patronlar kıllık yapıyo bence al paranı yoksa calısma

oslem nan avatarını nıe değiştınkıne
yok sana bişi benım yureğım yanıyy sen ne dıyon

böcükkk
la ben naaptim... sen baa brovni yap bende sana manita buliimm.. sengözlerimebaksanab
harfli avatardan slklldm.. degisiklik olsun dedim...

mermaid

eklediklerin cok güsel.. alcenmii??

Mersi kızlar;bu ıkısı arasında kararsızım 1.mın rengı cok hoş ağır ve sade ama 2. sınınde pecetelığine bayıldım....Capacity de varmış herhal bır tek ,artık o tarafa geçende alıcam,herhal kahvesı olur

hmmm annemde Trabzonlu Gülpembe ......Karadenizi yemeklerını ınsanlarını herşeyını çoooooook severım

ben insanlarını sevmem yemeklerini de eh işte

ah ah böcügüm benm durumunda arkadslarım tacize ugruyo benm patronlarım enazından taciz etmiyor ne yapam böle gidiyor

kıs ekleme böle seyleri içim gidiyi senağlama

gülpembe..
neoldu senin is.. beyaz esyalarini götürmeyi düsünüyomusun hala??

mermaıd bacım ıkıncı cok guzelmış ben englısh homedan bısıler aldım bak ordada cok guzellerı var bılmıyom sana yakın var mı ama bu koyduğundan daha harıkaları var

oslem ne cabuh sıkılıynuz benımkı 1 yıldr aynı :asigim: değişmem barı aşklı bişi koy ne o reklam gıbım

burcu galıba nan recep ıvedıkım nerde hanı yaa

Valla bilmiyom canım hiç gelmedi KK'ya, Mermaid bence Taç'a bak çok güzel onun bornoz takımları gösterdiklerindende 1. yi beğendim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…