Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Uyyy canım benim ya tamam o zaman, bundan sonra çeyiz danışmanım sensin. sırnaşık şey :1hug::1hug:

Birde yorum yaptım canım

pembe ılerde alırsın ne ağlıyon durmadan nan dovcem he

mermaıd senın nıckınde ne tuhaf he ne demek
bend eöle yapım dıom ama ıcımdekıne söz gecmıyokı

böcügüm benmde olunmu ceyiz danısmanım gördün ben bilmiyim hiç bişe cöp kovasını bile tanımadım sırnaşık şey ilerde şey edicez artık...topicdekinide okudum ve bende mermaid gibi düşünüyorum bende senn gibiyim erkek arkadsıma karsı olcak gibi değil ama elinde olmadan da işte bi seytan dürtüyo sen ona sans verirsin kayberdersede kendi bilir

nickım tuhaf mı :) ınglizce bi kelime şekerim...Deniz kızı demek..amaaannn iki yıl önce aldığım nick,,,değişiomu kıss Merka yapim değişiliosaaa,,

[QUOTE=gulpembe1984;
tatlım benm yurtdısı olayım varda oyuzden bişey alamıyorum yoksam alcaktım bende emme böle bi durumum var[/QU

Hmm yurt dışına gidecek arkadaş sendin değil mi..daha dogrusu belli değilmiş...Peki şimdi öle olursa her bir şeyini ordan mı alcann,,,cok zor valla bırden de ole hersey alınamaz kı....Bir de Ben burdan Bolu'ya nsl gidecm dıye gecelerı kara kara düşünüorum senağlama ,bravo cnm sana,,,gerçii başa gelen çekiliooo,,Aşk nerde biz orda kaydirigubbakcemile5

ask nerde biz orada ama insanlar söle diyo aileni nasıl bırakıp gidiceksin ailen ne dicek evdemi oturacaksın ve bunun gibi bi sürü sey ordan alıcam gibi duruyo ama hiç bişey suanda belli değil ya cok sıkılıyom işte kısmet hersey bakalı seneye subatta belli olcak ozmana kadar para biriktircem

yok cnm nıkcın kalsın bence alıstım

pempe bızde onu deterjanlık yaparık demı ayy hala aklım orda benım ya

mantıklı geldi deterjan kovası olarak sırnaşık şey ben onu almıs olsaydım evde öle dururdu heralde ama güzellerdi kız benmde aklım orda ya

guzel ne kelıme ben aylardır o takımın pesındeyım ama klozet takımı ve havluları ıle 350 tl falan bıraz tuzlu olduğu için pesın bırıktrıp öle alcam

selam kizlar..
nabersiniz?? off ne güzel 1 hafta izinliydim simdi yine is basiii :bbo:

gidiyom geliyom hep seni görüyom..

seni burdan emekli yapak.. olmasmii böcük bacii..

neyse taaam len taam.. :teselli:
bögön biras agresifim... genelde tatilden sonra öle oluom ben
simdiden yaz tatili icin bileT ayarlamaya bakiom :lepi:

sen napan??

Özlem sen işten çıkmamış mıydın? Yeni bir yerde misin artık?

Böcüğüm o takımı bende merak ettim ama çok pahalı be yavrum

emeklı olsam hıc fena olmasgamyoncuiremsu ama nerdeee.delphin:

burcum bılıyon mu o banyo setını resmını koyam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…