Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

herbıseyın var dımen valla yok yaa off delırcem he
selın tmm nan evlenmezse boşa gtsın yenı bırıne bakk 3,5 cok zmn nasıl dayandın sen şaştım:roflol:

selin sen ne diyorsun? 3,5 ay mı? naniknanik Yahu burda 4 senedir, hatta 9 senedir bekleyenler var... Bi dur hele, önce biz. süprizzzzz

ben durmam duramam costum mu giderim....
ah evlencem evlencem vallahı evlencem bu genç yasta kendımı inan heder edecem:roflol:

3.5 ay icinde kim kimi tanimis..?
bilmiyom ama ben kendi adima konusuyorum.. ben birini birazda olsa tanimam lazim.. öyle 3.5 ay icinde evlilik karari alacak kadar delü degilim..
ben mantigima öncelik veririm..:smiley-cool:

ben zatiii oyle yazdım prosudür icabı beklıcesss dedimmm:dilcikar:
beklıyorz işte kısa doğru felan anca söz möz olur

selın olm bende dıomkı 3,5 cok ay olarak bılıyom senın gıbılere cok dımek ıstedım nasıl dayandın derken

ceysımı kımselere vermem kusra bkmayın :dilcikar:
ayy allahım yaa ben ölem mı burda bı manıtam bıle yok oslem kuzenıne alcak barcman abla oğluna mandalın abısıne ama ıcraat yok

wayyyyyyyy manıtaları dizmişinnn böcüküm..ama ama ama ama barçman ablanın oğlndan icraat çımayınca bende kendıme sefgili yaptım napimmm bari sen kandır ablayıda ayarla oğluşunu

bende kendıme yenı yapcam ozmn
ama yolda gıdeerken bıle bakmıyom be sıfatlarına ırkeklerın sonra asık masık olurumda ceyıs tmmlanmadan allah korusun:roflol:

ozman biz napcezz çeyis meyiss yokk bnm sefgilim bilio çeyisimin olmadınıdediki gerek yok alırsın bir günlük iş dedi anlayıslı bir insan çeyisime değil bana önem verio:jeyyar:
anladn sen onu

bnm param war bikerem biriktiriyorum sonuçta oyuzden şimçık birsey almıorummm senin çeyislerin modası geçmiştir hahahahahahahahahahahahaha:roflol:

bunu derken ıkı kez düşün olm
benım ceyısleın alsa modası gecmes ceyıs topıce hıc bakmıyon anlasılan:dilcikar: ben ortalama 20bın harcarım ceyıse ee o parayıda 1 gunde kazanmam ımkansız dıe bırıkttıyok yumurta seye gelınce taka aramayım dıe ne akıllıyım la ben-tatlicadiarzu-

yumurta şeye gelse nolcekkk para war huzurda var allammmmmm yaaasositososito
şaka bee bende alcam şimdi küthaynın kampişi varmış yemek seti var birde jumbonun çatal bıçak seti var kalıte yaa 1200 ucuz demi

olm kutahyadaknde zatı catal kasık var :mymeka: jumboda guzel amme pahalı benım bıdene var bıdene daha alcam özel gunler ıcın kokoş olandan :jeyyar:

böcügüm bunlarin hepsini nasil aliyon anacim bide para yok diyon??
ben bilem daha almadim.. insallah bu yaz Tr ye gelirsem dolduracam :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…