Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

kız senin elin ne ağar 2 gündür gelene gecene vurdun istedinmide pasta verim sana akşam gel verim cicim kaydirigubbakcemile2

Ay canım benim nica mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun...

Böcük msn plus kullansana anında kitleme özelliği var ben öyle yapıyom. :jeyyar::jeyyar:

yok cnm sen daha dur aksama ne kaldı
ayy acep senın herf ne aldı saa:1rolleyes:

ayh evt duruyom ama ancak hazırlanırım onu beklemekdense onun gelmesine yakın hzırlancam artık evde saçıma bişeyler yapıcam bilmem merak ediyorum ne aldı acep :asigim:

aman sen her halınle çirkınsın boşuna para harcama evde yap gtsın

Bugünde benim en çok sevdiğim insanlardan birinin doğum günü... Benim dostumdu... Ama konuşmuyoruz o yüzden kutlamadım.

Lan böcük ne megolamansın ya, sen gözeli yok bu dünya da yoksa sen dünyanın en gözel karısı mısın?
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

aman sen her halınle çirkınsın boşuna para harcama evde yap gtsın

çirkin yokdur bi kerem bakımsız vardır :mymeka:

ölemi belki barışırsınız cnm sen bi kutla bakalım birde böcüğe bakma sen kıskanç o ne olcak klava:

tühh sıze nan nerdesınız:mymeka: yok sıze gunaydın neyım artık:dilcikar:

günaydın kıslar nasılsınız farkındayım hiç aranızda bulunup sohbet edemiyom ama inanın cok yogunum işlerim zaten karısık ama yazdıklarınızı okuyorum hepiniz güzel bir hafta diliyorum Şeniz

Böcüğümmm senin dışındakileri söylemek istedim ben Şeniz

Gasoline, Özlem, Gülpembem sizlere de günaydın...

Sohbet bölümü içinde Gelin Yatağı konusu var bir okur musunuz? sabah sabah okudum koptum ya. :)

Gelin yatağı üzerinde takla atıyorlarmış.
:roflol:

:roflol::roflol::roflol: karı koca yeni evlenmişler, işleri güçleri yok takla mı atıyolarmış :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…