Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

hmm.. disari cik sende..
ben birazdan eve gitcem .. askitomu bekliom..
Aksamda arabayi alip kizlarla disari cikcam.. off saat gecmek bilmio ama.. delikafadulden

ohh ne qüselll akşam olsunda belki bende aşkitomlara giderim kayınvalide özlemiştir beni kaydirigubbakcemile3

olm ben burda geberıyom
oslem gelmedın eklemedın mı kapattım bende msn :mymeka: ayy mıdemmmmmmmm

2010 mu ınş bırlıkte evlenırık gıı:1rolleyes: herseyı nasılsa aynı dusunuyok

ayy dur dedıkodu yapcem senlen gordun mu sohbet ıstemem dıenlerı nasılda sohbet edıyler

olm benımde canımı sıktın hee
neysem ben cıkarım sımdık opem senı en guzel yerınden:jeyyar:
yaırn devam edek dedıkoduya

Günaydın kızlar,

Dün nasıl korkuyla gittim, ilk defa o dişçi koltuğuna oturdum çünkü... Ve dişlerim mahvolmuş, 1 kanal tedavi 5 tane de dolgu var... Kanal tedavi bitti, dolgular kaldı...
senağlama

Ayrıca bir şey daha var kızlar fikrinizi almak istiyorum, babamın cenazesi sırasında, bir zamanlar uğruna babamın kendini feda ettiği halam bize hiç bir yardımı göstermedi, yanımızda bile durmadı, halamın kızlar hiç aramadı dün msnde bana hiç bir şey olmamış gibi MERHABALARRRR yazmış bende cevap vermedim... Arkasından şöyle yazmış " aile dediğiniz bu olsa gerek" şimdi ben uzun bir mail yazıp göndermeyi düşünüyorum ne dersiniz? Halamın bize yaptılarını hiç anlatmıyorum, anlatsam sayfalar yetmez...

burcum gecmıs olsun kanal tedavısı cok zordur ama başta yapılmaz önce o diş ıcın dolgu yapılır sancı olursa kanal tedavısıne gıdılır neden senınkı hemen yaptıkı kolay bısey deıl sonucta

halan ıcınse bence gerek yok bıgun yuzyuze gelınce halanın kendısıne söle ama asla yazılı olarak kızııyla dahı muhattap olma cunku benım haytta en nefret ettığım sey duyguların yazyla ıfade edılmesı tabı bu benım fıkrım cnm sonucta önemlı bı mesele

herkese günaydın ciciler

Burcucum yaa bırak boşver ALLAH'A havale et canım o öyle büyükki gün gelir anlarlar hatalarını. bizde de var aynı tipler inan ne kadar konuşursan o kdr üstüne sıçrıyolar boşver takmayın annene destek ol bu tip konuları evde konuşup huzurunuzu kaçırmaya deymez cnm

Bilmiyorum böcüğüm ya, bir şeyler yaptı acıyo mu falan dedi, yok deyince kanala başladı, hiç acı hissetmedim ama tuhaf tuhaf sesle geliyordu ondan korktum...

Sabah sabah sinirlerim bozuldu mesajı görünce kızlar, fıttırdım resmen ya, sinirle mail yazıp yollayacaktım açıkçası ama haklısınız sanırım en doğrusu hiç muhatap olmamak...

burcum boşver takma balım yaa ohoo bıze amcaoğlu neler yaptı evımızı bastı bee daha 21 yasında babama bıle el kaldrck kadar ser.....z allah buyuk salla

nebılem tuhaf geldı kanal tedavısı

mujdecı h geldın

geçmiş olsun şekercim.
Böyle şeyleri netten falan halletmeye çalışma, kuzenin sana merablaaarr diyosa sen de ona en fazla meraba der geçersin, veya birşey soruyorsa cevap verirsin o kadar muhabbeti uzatmazsın, günlük hayatta görüşüyorsanız şayet başka tabi ama görüşmüyorsanız msn listende olmasına da gerek yok sanırım. Halamdır arayıp sormak isterim dersen senin bileceğin iş, yok ne aricam diyosan da hiçbir şekilde muhattap olmazsın olur biter. Aynı durumlar bende de var, ben görüşmüyorum ama ablam arar mesela ve hep sonunda da başı ağrıyan o olur. Yani bir sıkıntı varsa biraz uzak durmakta fayda var ama senin yapmayacağına eminim tabiki ama kanırtmadıkları sürece saygıda çok kusur etmemekte fayda vardır, çünkü neticede büyüktür ve babacığının kardeşidir.
:teselli:

Canım benim Gasoline ne güzel yazmışsın, en doğrusu dediğiniz gibi hiç onlar için sinirlerimi bozmamak benim babam gitmiş onlar ne yaparsa yapsın. Şeniz

Böcüğüm o polisle buluştun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…