Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiskanma nen...:mymeka:
kusenime alcam seni uslu durursan.. gamyoncuiremsu
yav kızlar elektrik kesildi yazamadım( böcüğüm ayakkabımın altına baktım bayağı bi isim yoktu silinmişsiniz hepiniz:)))
kızlar evlenince ev hanımı olmak isteyen çalışmak istemeyn varmı
ne alaka diyceksiniz ama aklıma geldi hehe :)
Kocam beş milyar para alsa hiç düşünmem milleti çekmem ama ne yazııki durumlar böyle değii
kızlar evlenince ev hanımı olmak isteyen çalışmak istemeyn varmı
ne alaka diyceksiniz ama aklıma geldi hehe :)
valla kızlar şimdi bana bi çoğunuz kızacaksınız ama valla ben şöle eşim 1.5 milyar para alsa evde kendimizin olsa çalışmayım diyorum:tomato:..valla o kadar sıkıldımki anlatamam
yetıstım hele
bende ne etsem sasrdım o konu gerı acılır elbet ama ıcındekı resımlerın alındı sadece sohbet kısımları kaldı ancak ozmn acarlar herhal
ulee bızım kım şıkayet ettyse kaynanası ıle otursun emı
vallahi kuzum aç derim bir şey olur bir şey diyemiycem... biraz daha bekleyelim olmadı bir çözüm düşünücezbktbb, burcuözge+, esra_karadeniz, fdeda, tobi
hadi ya abi düşünün ben çok iyi bilmiom konua aç derseniz açarım bişey olmıycaksa, tecrübelisiniz benden
tobii sen beni güldürdün allanda seni güldürsün kız cucu :roflol:oooo esra,burcu,böcük,pasmina,pnr,mandalina... herkes kendini bi hışımla bu topiğe atmış
bakınsana evlenen gamze bile ahh ahh daha var topiğindeee :roflol:
aminnnnnnn:roflol:yetıstım hele
bende ne etsem sasrdım o konu gerı acılır elbet ama ıcındekı resımlerın alındı sadece sohbet kısımları kaldı ancak ozmn acarlar herhal
ulee bızım kım şıkayet ettyse kaynanası ıle otursun emı
ben zengun goca boşuna aramıyom
burcu bacım sacını boyattın sanırsam ama eskı halı daha guzeldı desem kızan mı-tatlicadiarzu-
nikah çok kalabalıktııı bekleme odasından çıkardılar bizi yürüyeceğimiz yere götürdüler allahım o nasıl bir heyecan anlatamam hepiniz yaşayıp görün resmen yarış atı gibi kalbim atıodu mahvolduk heyecandan. ayağına bastım tabiiiii.
yav kızlar elektrik kesildi yazamadım( böcüğüm ayakkabımın altına baktım bayağı bi isim yoktu silinmişsiniz hepiniz:)))