Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

kızlar evlenince ev hanımı olmak isteyen çalışmak istemeyn varmı :delphin:

ne alaka diyceksiniz ama aklıma geldi hehe :)

Ohh bee çok şükür kızlarr sizi gördüğüme çok sevindimm Şeniz
Nolmuş böylee yaa topik kapanmış Çok üzgünüm çoook
Sohbete kızdılar kızdılar şimdi gitti topik benneyaptımki

Hİç sevmedim ben bu durumu :mymeka:

Ay serseri mayına çok güldüm tatlım . Bende sabah sonbaharda dökülmüş yaprak gibi dedim. Ay ne kadar yetim kaldım böle topiğimiz gidince :roflol:

Kocam beş milyar para alsa hiç düşünmem milleti çekmem ama ne yazııki durumlar böyle değii

valla kızlar şimdi bana bi çoğunuz kızacaksınız ama valla ben şöle eşim 1.5 milyar para alsa evde kendimizin olsa çalışmayım diyorum:tomato:..valla o kadar sıkıldımki anlatamam

kızlar evlenince ev hanımı olmak isteyen çalışmak istemeyn varmı :delphin:

ne alaka diyceksiniz ama aklıma geldi hehe :)

Ben istemiyorum çalışmak Çok üzgünüm çoook Ama çalışmak zorundayım epeyce bir borcumuz olacak müstakbel kocacım hepsinin altından kalkamaz..Ama 4 aydır evdeyim sıkılmadım da değil :bbo: Aslında insanın kendi parasını kazanması kadar güzel birşey yok.Ben en az 2 sene çalışmak zorundayım sırf sigorta için bile devam ettirebilirim.Bi kaç yıl çocuk düşünmüyoruz o zamanda 30 yaşında olucam yafs çok mu geç olur o zaman :uhm:

oooo esra,burcu,böcük,pasmina,pnr,mandalina... herkes kendini bi hışımla bu topiğe atmış

bakınsana evlenen gamze bile ahh ahh daha var topiğindeee :roflol:

valla kızlar şimdi bana bi çoğunuz kızacaksınız ama valla ben şöle eşim 1.5 milyar para alsa evde kendimizin olsa çalışmayım diyorum:tomato:..valla o kadar sıkıldımki anlatamam

Tobi biz ikimiz de 1,5 buçuk alıoz evde var ama kredi ile 800 ödüo her ay, ben ailemin yanında yaşarken her ay 500 ytl nin nereye gittiğini bilmiorum inan. 3 milyar para bize yetmez kuşum yaaa, mecbur çalışcam nasıl zor gelio sabahları kalkmak şimdi bile anlatamam.

ben zengun goca boşuna aramıyom

burcu bacım sacını boyattın sanırsam ama eskı halı daha guzeldı desem kızan mı-tatlicadiarzu-

ya tabiki insanın kendi parasını kazanması kadar gzl bişi yok
ama şu olaya sinir oluyorum..eşin işde sen işde.akşam eve geliyosunuz bitik durumda..hadi yemek yapsan bi türlü yapmsan bi türlü...iki kelime etmeye derman kalmıyo...böyle böyle yaşananlar sınıranıyo...bi tarfdan bi taraf daha dinç olacakki diğerin, yönlendirsin dinlendirsin..bişiler katsın.ben öyle düşünüyorum yanii
hani benim isteğim sabah işe yollayım kocamı,yemeğimi yapayım,duşu alayım süsleneyim,onu karşılayım,o şekilde yaniii

ahh ahh paranın gözü kör olsun

yetıstım hele
bende ne etsem sasrdım o konu gerı acılır elbet ama ıcındekı resımlerın alındı sadece sohbet kısımları kaldı ancak ozmn acarlar herhal
ulee bızım kım şıkayet ettyse kaynanası ıle otursun emı

ayy bedduya bak süperr tek kelimeyleeee ay koptum burdasırnaşık şey:roflol:

bktbb, burcuözge+, esra_karadeniz, fdeda, tobi

hadi ya abi düşünün ben çok iyi bilmiom konua aç derseniz açarım bişey olmıycaksa, tecrübelisiniz benden
vallahi kuzum aç derim bir şey olur bir şey diyemiycem... biraz daha bekleyelim olmadı bir çözüm düşünücez
oooo esra,burcu,böcük,pasmina,pnr,mandalina... herkes kendini bi hışımla bu topiğe atmış

bakınsana evlenen gamze bile ahh ahh daha var topiğindeee :roflol:
tobii sen beni güldürdün allanda seni güldürsün kız cucu :roflol:
yetıstım hele
bende ne etsem sasrdım o konu gerı acılır elbet ama ıcındekı resımlerın alındı sadece sohbet kısımları kaldı ancak ozmn acarlar herhal
ulee bızım kım şıkayet ettyse kaynanası ıle otursun emı
aminnnnnnn:roflol:
ben zengun goca boşuna aramıyom

burcu bacım sacını boyattın sanırsam ama eskı halı daha guzeldı desem kızan mı-tatlicadiarzu-

yok o eski hali saçımın yerimseniben siteye ilk üye olduğumda turuncuydu sırnaşık şey sonra uzadı ve şimdiki halini aldı. yerimseniben vallahi herkes cesaretimi gıpta ediyordu o vakit ama şimdi geçti benden yaşlandım :roflol:

nikah çok kalabalıktııı bekleme odasından çıkardılar bizi yürüyeceğimiz yere götürdüler allahım o nasıl bir heyecan anlatamam hepiniz yaşayıp görün resmen yarış atı gibi kalbim atıodu mahvolduk heyecandan. ayağına bastım tabiiiii.

:asigim:
bu yazıyı okudum sanki o anı yaşadım bayılan arsima simileyi

yav kızlar elektrik kesildi yazamadım:(( böcüğüm ayakkabımın altına baktım bayağı bi isim yoktu silinmişsiniz hepiniz:)))

oh şükür -tatlicadiarzu-

kızlar size aşkolsun konu kitlendi buraya gelmişsiniz hiç demiyorsunuz bana :dilcikar:

Back