Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

hoşbulduk arkadaşlar..
sayım mııı...ok ben hep burdayım o zman:)))
nasıl yani 21 sevgilin mi var anlamadım:s

yok 21 deıl bır 0 eklemeyı unutmuşum 210 dıycektımkaydirigubbakcemile3
yok bacım benım kedım bılem yok sızn ıcın buradayım :lepi: herkonuda soru sorabılırsnız:jeyyar:

tatlsım in burda olucam acalımda ne acalımmm CADIARZU osgeldin sahraaa

Evet balım arkadaşız listede kaydirigubbakcemile5

Kızlar yaz geliyor hiç çalışmak istemiyom sankim.

ben yazın ne yapcam peki sevgilim ya giderse senağlama hade avutun beni

Pembişim canım, buluşcaz hafta sonları hep

Böcüğüm git o kutlamaya da enişte köpürsün iyice süprizzzzz

sevgilim yurtdısına gidiyi para kazanmya bakalım sonuclar belli değilll ay sonuna kadar bellii olcak inş para yok evlenemiyik paramız olsaydı bu haziranda olcaktı ama ama olmayı burcum bulusuruk ama nere kadar da sende sevgilinle dolasmak istersinnnn saol yinede tatlısım

gulpembe sende arkadaslarinla gez toz.. şakkıdı
evlenince zaten hep yaninda olcek.. gamyoncuiremsu

canım tut ki askere gitti...kendini öyle avut çabucak gitin çabucak gelsin..ne kadar süreliğine gidicek?

külpempe adamı hasta etme:mymeka: kafanı dınle yaa zaten ömrunce onun mızmızlanmasını cekcen akıllı ol salla gtsın
baa takıl mısır yada pıjama partısı yaparık:jeyyar:

tontontişlerim cok güzel diyorsunuz işte özlüyo insanda 1 sene gidecek kıs böcük yaparmıyık kıs pijama partisi kıs bizimkiler evde yok güzel olurrr..git kıs kutlamaya süper oluyoo okul devam etseydi bizim okuldada toplantılar oluyordu giderkdik berabercene

Kızlar daha öncede sorduydum yine sorcam yeni arkadaşlar var çünkü...

Bu kadar zaman bekliyoruz ya hani evlenir evlenmez şunları yapacam tadını çıkaracağım dediğiniz bir şey var mı? Yanlış anlamayın heeee.

Mesela ben artık dışarlarda buluşmaktan bıktım, aşkımla hep evde oturup film izlemek isterim tatillerimizde.

ah ah burcu tam konuya parmak bastınnn ben hiç çıkmam evden anladın sen onu :jeyyar:

can alıcı noktaya bascamm seyımı parmağımı ama bjk kolsjını aramam laım sız beklen az

bende öyle burcums... artik disarda buluspda sonradan o kendi evine ben kendi evime gitmekten slklldlm..
istiyorumki birlikte ayni eve gidelim.. aksamlari birlikte cayimizi icelim tv karsisinda.. aah aahh.. insallah en kisa zamanda olur .. :Saruboceq:

sız evlendıkten sonra mı yoksa öncesnden mı bahsedıyonuz
valla ben sözlumle o anları yasadım oturduk fılm seyrettık ya onlarda ya bızde hemıde yalnız:jeyyar:mahallemde bıle el ele gezdık 1 2de eve geldık yemeklerden eğlencelerden dönerken

evlenınce 1 2 gun evımde sonrakı 5 gun balayında sonrası evde kocamı beklemek ısterem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…