- Emoji Skoru
- 17
- Puanlar
- 308
komşuu bende geldim:)
tobi bende yorum yapıcam ama senin ve nişanlının yaşı kaç ona göre bişi dicem
hoşbulduk:):) 4 ayda kalsa beende ah ahh çok var diyenlerdenim. zaman göreceli bi kavram dimi yerimseniben
tatlım ben 23 yaşındayım nişanlım 25
hmm anladım yaşlarınızda normalmiş acaba siz çok mu gencsiniz die düşündüm. yani sonuçta önünüzde okul yok askerlik yoksa tabikide düşünülebilir ama ailen kayınvaliden yanında oturmana ne der. yada senin ilk yılın sıkıntılı geçer mi? birde diyelimki evlenmediniz 2010da evlenecekmisiniz yoksa sarkar mı? bide son soru neden evlenip kirada oturmayı düşünmüonuz?
bktbb şimdi senin yaptığın iş mi bizim önümüzde 1-2 sene var sen aylardan bahsediyorsun :) ben kavuşmamıza aylar kaldığını görebilecek miyim bakalım, hoş ben gece yarısı ayrılık mesajı yolladım ama
cnm seni şimdi gayet iyi bir şekilde anladım:)
aslında ailen destek verirse olabileceğini düşünüyorum ama nişanlın öğrenci tabi çalışmıyoda yani siz geçiminizi nasıl sağlıcaksınız senin çalışma durumun varmı mesela?
oyy bişey diyimmi biz 10 yıldır birlikteyiz yani ben okadar uzun bi dönemden geçtimki bu aşamaya gelmek için sonunda oldu inşallah sizide görürüm. kız nie ayrılık mesajı yazdın gece gece üzüonda adamı:)
burcums neden ayrılıyosun ki
bu arada bktbb 10 yıl sürdürebildiğin için seni gerçekden tebrik ediyorum kim demiş aşkın ömrü 3 yıl diye:lepi: inş evliliğindede aynı mutluluklarla yyılları devirirsin
tobi ne uzatmması cnm asıl biz sana tam bi yanıt veremiyoruz benim gönlüm anlattıklarına göre evlenmenden yana ama acaba üzülürmüsün aynı evde yaşarken onu hiç bilmiyorum. ailen ne dedi bu işe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?