Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ne zor bı konu cnm ya
ama ben bsey demek ıstıyorum ben olsam asla yaşamam dıyemem sevıyorsam katlanırım 1 yıl dedığın cok cabuk gecer ama ben bızzat yasadım o olayı yengem bızle yasadı aılesı yaşı kucuk bısey bılmez dedı 18 yasındaydı yengem bızle 5 yıl oturdu ama ben ığrendm benım aılem melek gıbı ama sorunar oldu babam vereme yakalanmak uzereydı annem felç gecrdı neler nler yasadık sen naparsan yap ılk basta cok normal gelır ama sonra göze batıyor bazı seyler
bıde ben evlılığın ılk yıllarına cok öenm verıım burcumdan mı be bazı seylere cok duskunum mesela evde rahat olmamm sart gecelıkle dolasmam gerekebılır aynı banyoyu kullanamam esımle özel seyler yasamak ısterım benıde öle cok ıstedıler hatta bırnın annesı vardı sadece maddı durumu cok ıyıydı annesı sadece 3ay kalmaya gelıyordu bende olmas dedım cunku ıl evlendığım zmn kımseyı ıstemem alısmam lazım esıme evıme belkı bana 3ay dıyorlar belkı hıc gtmezse sonucta tanımıyoruz ılk başta cok ınsan yalan konusuyor sen bılırsın tatlım bence uzun surmesıde sorunlara neden olur sen kafana cok takma hersey tam olacağına düğün olacağına nıkah olsun ama ayrı otur derım ben

Günaydın kızlar...

Tobi öncelikle neden kendini böyle sıkıyorsun sağlığına dikkat et, herşeyden önemlisi o...
Aslında1 yıl çok kısa bir zaman, hemencik geçer gider ama şöyle bir şey var... Evliliğin ilk ayları çok önemli, birbirinize ısınma, birbirinizi daha da tanıma dönemleri o süre... 2 çift aynı evde ne kadar iyi olursa olsun taraflar olmaz bence... Çünkü sen rahat hareket etmek istersin edemezsin, kayınvalidenler de aynı şekilde, yeri gelir eşinle bile tartışamazsın... Bence 1 yıl zaten bekleyeceksen 1 yıl daha bekle kendi evine gelin git... Bu süre zarfında da tüm eksiklerinizi halledersiniz...
Sana kendimden örnek vereyim, aşkımın babası eğer üst katımızda oturmayı kabul edersen hemen nişan ardından düğünü yaparız dedi 2 sene önce ama aşkım evliliğimizin ilk yılları mahvolur, ben birlikte hatta yakın bile oturmam dedi kabul etmedi... Bak bize de 4 sene oldu önümüzde daha 1-1,5 sene var, geç olsun güç olmasın, Allah her şeyin hayırlısını versin canım... Yine de karar senin...

komşuu bende geldim:)
tobi bende yorum yapıcam ama senin ve nişanlının yaşı kaç ona göre bişi dicem

hoşbulduk:):) 4 ayda kalsa beende ah ahh çok var diyenlerdenim. zaman göreceli bi kavram dimi yerimseniben

BÖCÜĞÜM cnm benim ne kadar kötü şeyler yaşamışsınız öyle...çok kızdım yengene..tatlım gzl yorumların düşüncelerin için çok tşkr ederim.o kadar doğru şeyler söylemişsinki aynen katılıyorum aslında sana tüm dediklerine...

burcums sanada çok tşkr ederim yorumların için..gerçkden kafam çok karıştı

hoşbulduk:):) 4 ayda kalsa beende ah ahh çok var diyenlerdenim. zaman göreceli bi kavram dimi yerimseniben

kız tam ben diycektim senin 4 ayın var kız ne geziniyosun buralarda diye :roflol:

tatlım ben 23 yaşındayım nişanlım 25

hmm anladım yaşlarınızda normalmiş acaba siz çok mu gencsiniz die düşündüm. yani sonuçta önünüzde okul yok askerlik yoksa tabikide düşünülebilir ama ailen kayınvaliden yanında oturmana ne der. yada senin ilk yılın sıkıntılı geçer mi? birde diyelimki evlenmediniz 2010da evlenecekmisiniz yoksa sarkar mı? bide son soru neden evlenip kirada oturmayı düşünmüonuz?

tatlım bnim nişanlım öğrenci malesef o yüzden bizim düğün 2011-2012 buluyor..şimdi diceksinki neden öğrenci adamla nişanlandın..tatlım biz ünv birlikdeydik..bitince benim okul döndüm.benim babam beni hiç bir yere göndermiyo görüşemedik.o yüzden nişanlımda yalan söyleyeceğimize niyetim ciddi nişanlanalım dedi..ve nişanlandık
ayda bir görüyorum ve 1 gün görüyorum..hiç nişanlılığımı yaşayamıyorum..ark yok burda o yüzden çok yanlız kaldım..iş ev arası mekik dokuyorum.ekstra yaptığım hiç birşey yok..çok içime kapandım..bu kadar beklemekde üzüyo haliyle.bi yere gitmek istiyorum gidemiyoruz dolaşamıyoruz..kayınvalidem ve kayınpederimi sevgili dönemimizden tanıyorum o evin kızı gibiydim devamlı birlikdeydik...hele kayınvalidem öyle bi insanki inanamazsınız..akrabaalrım bile yok böyle bi kadın diyolar maşallah..
ne yapacağıma karar veremedim ona göre ailemize açıklıycaz düşüncemizi ilk siz geldiniz aklıma:çok üzgünüm:

bu arada inş nişanlım polis olcak kızlar okulu bitince

bktbb şimdi senin yaptığın iş mi bizim önümüzde 1-2 sene var sen aylardan bahsediyorsun :) ben kavuşmamıza aylar kaldığını görebilecek miyim bakalım, hoş ben gece yarısı ayrılık mesajı yolladım ama

cnm seni şimdi gayet iyi bir şekilde anladım:)
aslında ailen destek verirse olabileceğini düşünüyorum ama nişanlın öğrenci tabi çalışmıyoda yani siz geçiminizi nasıl sağlıcaksınız senin çalışma durumun varmı mesela?

oyy bişey diyimmi biz 10 yıldır birlikteyiz yani ben okadar uzun bi dönemden geçtimki bu aşamaya gelmek için sonunda oldu inşallah sizide görürüm. kız nie ayrılık mesajı yazdın gece gece üzüonda adamı:)

tabi var tatlım orda ark var benim sana iş buluruz diyolar sıkma canını diyolar.aileside zaten çalışmamdan yana bi kız herzaman ekmeğini kazanmalı diyo kayınvalidem..nişanlımda ister çalışırsın diyo.istersen dinle diyo.ben 15 yaşımdan beri hiç durmadan çalıştığım için.istersen gez diyo.onların yalovada evleri var.oraya gidiyolar her sene 1.5 ay oraya gidersin diyo,ist dşında annaneleri var herhaftasonu oraya gidiyolar oraya gidersin diyo.nişanlımın okuduğu şehirde benim kuzenlerim yaşıyo.arada benim yanıma gelirsin diyo.ailenin yanına gideriz falan derken geçer diyo..
benim bi ark vardı böyle beklemek zorundaydılar beklediler ve sonra çoka cı bi şekilde nişanlısını düğününe 3 ay kala kaybetti ve tam 5 sene nişanlı kaldılar...bende ertelemek istemedim bişileri.ama kimileride manyakmısın sen diyolarfisfisfis

canlarım çok uzattım biliyorum konuyu ama işin içinden çıkamdım

burcums neden ayrılıyosun ki

bu arada bktbb 10 yıl sürdürebildiğin için seni gerçekden tebrik ediyorum kim demiş aşkın ömrü 3 yıl diye:lepi: inş evliliğindede aynı mutluluklarla yyılları devirirsin

tobi ne uzatmması cnm asıl biz sana tam bi yanıt veremiyoruz benim gönlüm anlattıklarına göre evlenmenden yana ama acaba üzülürmüsün aynı evde yaşarken onu hiç bilmiyorum. ailen ne dedi bu işe?

cnm çok saol işallah hepimiz bi ömürü aşkla geçiririz. aşkın ömrü 3 yıl değil kızlar ben ilk 3 yılımdan dahada fazla aşığım inanmayın böle yalanlara :enbuyukkk:

sırnaşık şey

uyy anca geldım kızlar patron gıttı yuppı
tobı son karar senın cnm ya ne desek bş ama ben yaşadım ve cok kötu olduğunu anladım

tobi ne uzatmması cnm asıl biz sana tam bi yanıt veremiyoruz benim gönlüm anlattıklarına göre evlenmenden yana ama acaba üzülürmüsün aynı evde yaşarken onu hiç bilmiyorum. ailen ne dedi bu işe?

nişanlım dediki..sen bişi söyleme şimdi babanın gözünde hoş olmaz koca delisi gibi dedi :)
ben ailmle konuşayım sonra ailece size gelir düşüncemizi açıklarız düşücelerini alırız ailenin dedi.birde nişanlım çok dikkatli seçmeliyiz cümleleri dedi..yoksa ailn acaba benim kızımı yanlarınamı çekmek istiyolar bişi almıycaklarmı mutsuzmu olcak hissine kapılmasınlar diye aramızda seninle kesin olarak konuşmalı ve ne diceğimize tam karar verip öle söylemeliyz dedi..
bizimkilerin daha haberleri yok.ama babam aileyi o kadar seviyoki.bana hep valla pırlanta gibi insanalr diyo.akrabaalrım ilk başta okuyo diye sıcak bakmamışalrdı ama şimdi iiki bu aileyi bi kişiyi istemişsin diyolar
nişanlım 5 vakit namazında içkisi sigrası olmayan biri..eltim var ekimde evleniyolar..oda bana üzülme asla burda yanlız kalmayacaksın diyo hep.aynı yaştayız onunlada.zor zamanalrı güzellikleri birlikde paylaşarak aşıcaz diyo..bence yapın diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…