burcucum hayırlı olsun inş
aslıcım mesala güzel bi süpriz yapabilirsin mesela bende yapmayı düşünüyorum sanada fikir olsun kalpli bi çikolata kutusuna değişik şekillerde sütlü kakaolu bitter çikolatalar koy sonra hepsinde birazcık ye ve içine bi npt yaz ' HEPSİNİN TADINA BAKTIM AMA HİÇ BİRİ SENİN KADAR TATLI DEĞİL ' diye sonrada gönder istersen duygularını anlatan bi mektup ta yazabilirsin eminim arayıp görüşmek konuşmak iticektir
çok güzel düşünmüşsün. sence beni arar mı bu süprizi yaptığım zaman. çok istiyom ya aramasını ama aramıyo oda gurur yapıyo bende
aysun onu ben bılıyom acep ben napsam aman zatı aylık almazsam avcunu yalasın alınca kutlarız zaten benımkıde 10 nısan ıkısını bır kutlarız:roflol:
hersey para ya evlenmen içinde hediye içinde hersey para olmus o varsa ii yoksa kötü ama biz yinede mutluyuz dimi kızlar cok şükür herseyimizeee
ya aslında benimki aramaz öyle hediye falan ama yinde onu mutlu etmek icin almam lazım peki aysun ben nasıl vercem çikolata kutusunu acaba bir yere çağırıp mı versem yada postaylamı yollsam
sağol canım daha iyiyim, işler yoğun o yüzden bakamıyorum hiç buralara. Ama arada kaçıp yazıyorum. Haftasonum dopdoluyu, misafir vardı, ablam ve yeğenlerim geldi, arkadaşımız geldi. Bizde kaldılar 2-3 gün o yüzden bayağı curcunalıydı. Bir de annemin yaptığı el işi çeyizleri döktük, hepsine baktık tekrardan kendimizi kaybettik :))) çok güzellerdi anneciğimin ellerine sağlık.ooo gasolinecıgım osgeldinde be yavrı nerelerdesin ii oldun mu bakalım
Günaydın kızlar
Nabersiniz...
Böcüğüm üzme kendini sabret, sabrın solu selamettir...
Gasoline nasıl oldun canım?
sağol şekercim daha iyiyim :) ben örtülü değilim ama canım çok sevindim, eminim çok yakışmıştır.:1hug: Tabi önemli olan o kısmı değil ama olsun :lepi: inş. en güzel, en iyi ve anlamlı şekilde taşırsın örtünü..Allah'ım yaaaaa pembişim bir elma dilimleyicin eksikti sankim çeyizinde. :) hayırlı olsun yine de canım.
Almışsın artık üzülme... Ama bu kriz zamanı dikkatli ol... benneyaptımki
Söylemek istediğim şeye gelincede kızlar, ben bugünden itibaren kapalıyım... a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?