Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

konus derken hane cagırcan ya seni surda bekliyorum saat su öle zaten o süprizi görürse anlıcak zaten oanda konusmıcaksınız :jeyyar: 1 haftadır cektiğiniz hasretlik bitecek :asigim:

çok güzel düşünmüşsün. sence beni arar mı bu süprizi yaptığım zaman. çok istiyom ya aramasını ama aramıyo oda gurur yapıyo bende

aysun onu ben bılıyom acep ben napsam aman zatı aylık almazsam avcunu yalasın alınca kutlarız zaten benımkıde 10 nısan ıkısını bır kutlarız:roflol:

gurur gurur askı en cok yaralayan meret etmeyin gurur kıymetini bilin askınızın....böcük güzel bi fikir aslında masrafan kacmıs olursunuz :jeyyar:

çok güzel düşünmüşsün. sence beni arar mı bu süprizi yaptığım zaman. çok istiyom ya aramasını ama aramıyo oda gurur yapıyo bende

tatlım ilişki durumunu bilmiyorum ne kadardır çıkıyosunuz falan eğer böle bi süprizede aramıyosa bırak gitsin derim

aysun onu ben bılıyom acep ben napsam aman zatı aylık almazsam avcunu yalasın alınca kutlarız zaten benımkıde 10 nısan ıkısını bır kutlarız:roflol:

tatlım sen yeterki iste hemen sana da bi süpriz ayarlarız walla bende seninle aynı durumdayım maaşı alamazsam sadece msj çekicem çünki aricak knt yok bide bizde küsüsüz şuan ama böle bi süpriz yapsam havalara uçar eminim ve akşamda beni almaya gelir işte herşey paraya bağlı :çok üzgünüm:

bende okadr cokkı hangı bırıne alsam:roflol: ayy tabı şakacıktan dıom haa sonra bıde bu yazıyı gorenler dedıkodu yapmasın

hersey para ya evlenmen içinde hediye içinde hersey para olmus o varsa ii yoksa kötü ama biz yinede mutluyuz dimi kızlar cok şükür herseyimizeee

tabıkıde cok şükür ama olmadan olmuyo işte
ayy ben bı burnunu sürturuyom sorman gıtsın garıbım valla cok sabırlı ha
süreklı arıyo nerdesın dıe hıc acmıyom msj atıyo cok sakınce acınca nıe acmadın dıo cnm ıstemedım dıom genede bısey demıyo:roflol: ohh ıyı oluyo

ya aslında benimki aramaz öyle hediye falan ama yinde onu mutlu etmek icin almam lazım peki aysun ben nasıl vercem çikolata kutusunu acaba bir yere çağırıp mı versem yada postaylamı yollsam

sen merak etme pemben ayarları fazla kacrırsam herıfte kaçar yenısı gelır
aman kısmet ne ıse o olur oyuzdn fazla yuz vermım dıom ama emın ol ıpler elımde hött dıom susuyo:roflol:

aslı tabıkıde sen ver cnm ya göz teması onemlı hıc işini bılmıyon ha

evet sen ver tabiki bakıslar temaslar anladın sen onu :jeyyar:

ya aslında benimki aramaz öyle hediye falan ama yinde onu mutlu etmek icin almam lazım peki aysun ben nasıl vercem çikolata kutusunu acaba bir yere çağırıp mı versem yada postaylamı yollsam

bence bunu bi test gibi düşün ve kargoyla gönder bakalım seni arıcakmı ????

benim hoşuma gitti bu fikir teşekkür ederim aysun çok yardımcı oldun bana dediğin gbi kargoyla yollim. ayy keyfim yerine geldi iyiki tanıdım sizi

ooo gasolinecıgım osgeldinde be yavrı nerelerdesin ii oldun mu bakalım
sağol canım daha iyiyim, işler yoğun o yüzden bakamıyorum hiç buralara. Ama arada kaçıp yazıyorum. Haftasonum dopdoluyu, misafir vardı, ablam ve yeğenlerim geldi, arkadaşımız geldi. Bizde kaldılar 2-3 gün o yüzden bayağı curcunalıydı. Bir de annemin yaptığı el işi çeyizleri döktük, hepsine baktık tekrardan kendimizi kaybettik :))) çok güzellerdi anneciğimin ellerine sağlık.

Günaydın kızlar

Nabersiniz...

Böcüğüm üzme kendini sabret, sabrın solu selamettir...

Gasoline nasıl oldun canım?

sağol şekercim daha iyiyim :) ben örtülü değilim ama canım çok sevindim, eminim çok yakışmıştır.:1hug: Tabi önemli olan o kısmı değil ama olsun :lepi: inş. en güzel, en iyi ve anlamlı şekilde taşırsın örtünü..

Son düzenleme:
kıss gasoline anlatmadın sen varya kacı verdin hemen anladın sen onu..... ceyizlerin eminim cok güzeldirrr tatlısumm

gasolıne bızede gostersen annenın yaptıklarını

hcr h geldın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…