Ah ah.. ben bunları düşünecek kız mıydım..

Keşke herkes mutlu olabilse herkes dengini bulabilse ama ne diyeyim..
Daha yaşın 21 saçmalama lütfen esin olacak kişi çıldırmış farkında mısın seni manupule etmis hem de sen atanmış birisin 3 aylık maaşın yani istenilen şey . Annen kimseden değerli değil. Asıl bu nişanı atmazsan annen evine bile giremez bu nişanlın böyle bir izlenim verdi.

Hayır ya ne yatırımı hahaahah en çok da şeye kızmıştım altın düşecekmiş ay sonu ay Allahım hesaba bak bilsem ki o altın ay sonu bedavaya verilecek yine gününde alır hediye ederim.

Demekki değil işte hayat konusunda tecrübesizsiniz bizde size tecrübelerimizi aktarıyoruz lütfen alın kabul edin bir insan dünya iyisi bile olsa en iyi karakterini her zaman kavga anında gösterir adamın karakteri bu

Benden büyüksünüz sanırım o yüzden abla diyeceğim size, bu söylediklerini asla yapmaz diyemem çünkü bu dünyada ana babaya bile %100 güvenilmez, ama o raddeye geleceğini pek sanmıyorum çünkü o da biliyor ki benim annem giremezse onunki de giremez ilişkide ezik taraf değilim merak etmeyin sadece para mevzusu diye üstelemiyorum çünkü gözümde değeri yok, annem tabi ki kimseden değerli değil yine de yorumun için teşekkür ediyorum abla.

Demekki değil işte hayat konusunda tecrübesizsiniz bizde size tecrübelerimizi aktarıyoruz lütfen alın kabul edin bir insan dünya iyisi bile olsa en iyi karakterini her zaman kavga anında gösterir adamın karakteri bu
Vallahi doğru asla yalanlayamayacağım tecrübelere de büyüklerime de sonsuz saygım var o yüzden buradayım şuan herşey normal yaşanmamış bir olay için nişan mı atacağım..

Çevremde dışardan olanlar da var inanın aynı problemler yaşanıyor buralarda hiç sekmez, bilemiyorum inanın burada söylenenleri duymayacak görmeyecek veya anlamayacak kadar ne kör ne de sağırım ama böyle bir kararı verecek durumda hissetmiyorum..

Ama işte arada ben kalacağım nişanlım kalkıp diyecek ki annen böyle demiş ben de diyeceğim ki e ne yapayım banane kalkıp diyecek ki nasıl banane yav beni karıştırmayın diyemiyorsun işte :))
Annene laf soyletme..
Senin ablanda bana sahte takı alalim demedi mi desene..
Ablan karisiyorsa annemde karisirr bu kadar basit...
Off nisanlinizdan hoslanmadim ilerde sorun cikartir boyleleri annen annen der yer basini soyliyim...
Bu muhabbette hos degil.

Vallahi doğru asla yalanlayamayacağım tecrübelere de büyüklerime de sonsuz saygım var o yüzden buradayım şuan herşey normal yaşanmamış bir olay için nişan mı atacağım..
Sana tavsiyem evlenmeden birkaç sınavdan geçir bakalım. Yaşıyor musun yaşamıyor musun anlarsın. Umarım biz yaniliyoruzdur

Yav sahte altın mevzusunu söylüyorum da o zaman da diyor ki e sen orada mantıklı dedin demeseydin o zaman yav senin ailen yüzünü karartmış söylemiş ben o seviyede miyim de hesap göreyim he he diyip geçtik nezaketen anlamıyor ki..

Cevabını kendi ailemden verdiğim örnekte bulursun inşallah.
Benim annem babam kuzen ve sülalem insan yok gibi akraba evliliği yapan çiflerle dolu.
Akraba olduğun için tanıdıksın ve çoğu aileye göre tabir edilen şekli ile tam bir "el kızı" değilsin.
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zahmetine katlanmıyorlar.
Kimse kimsenin gözünü boyamaya çalışmıyorlar bile çünkü ceptesin.
Sülalemde akraba evliliği yapanların düğünü bile yapılmamış.
Aynı ailenin yabancılarla evlenen çocuklarına hep düğün yapılmış.
Hatta benim annanem kendi yiğeni olan gelinine diğer gelinlerine göre daha çok eziyet eder.
Çünkü akraba evliliği ve boşanma ihtimali yok gözüyle bakılıyor.
Sen bir daha düşün.
Bir de yaşın çok küçük.
Kendini yakma...

Şu an her şey normal değil işte daha açık anlatayımben bunu ödetirim ölene kadar söylerim bu cümleler seven bir adamın değil artı bence bu adamın ilk çıldırmalık tepkisi de değil buna eminim eşelersek çıkar başka böyle çıldırdığı noktalar bahsettiğine göre durumu iyi bir çantaya bile bilmem kaç tl veren insan ufacık bir krizde sizi bu cümlelerle tehdit ediyor kindar biri daha büyük krizlerde sizce ne olur ? Oturun bunu düşünün kimse size git yüzüğü kafasına at demiyor ama bu çıldırmanın ilk olmadığını varsayarsak şimdiye kadar zaten bu nişanı ben olsam bozardım ama size en azından erteleyin biraz hayatın tadını çıkarın e okudum atandım sıra evlenmede tarzı ilerlemeyin gezin tozun biraz yaşayın görün tecrübe edinin ondan sonra hala evlenmek istiyor musunuz bir bakın böyle kör gözle aşık olduğunuz adam hala aynı kalacak mı gözünüzde o çocuk aklınızı beğenecek misiniz

Anneniz haklı her yörede kendine göre adetler var durumları olmaz eyvallah ama varken böyle olması küçük hesaplar yapan insanlar evlenmeden önce ölç tart iyice
Ya işte ben de buna patlıyorum yani benim nişanlımın bir de abisi var 38 yaşında kendisi henüz bekar evlenmedi birisi çıkmadı karşısına haldır haldır kız arıyorlar ama nişanlıma kalırsa annesi zorlanıyor hani bana yaptığı masraflardan dolayı ben anlamıyorum büyüğü neyle evlendirecek kız bulsa insan hep düşünüyor bunları..

Yaşadığınız ilk sorunda ondan altın olarak bakmıyorum ben olaya genel bakış akraba evlilikleri zordur..iki tarafta çok yıpratır bunuda yaşadıkça sorunlar çıktıkça anlayacaksınız...

Valla su kadarini soyleyeyim anneme simdiden dunyanin lafini yapan adama hadi canim herkes yoluna derim..
Bu kadar laf yapmasi ilerde daha da cirkinleseceginin gostergesi her seye bir cevabi var..
Tabii karar senin ve ailenin hayirlisi olsun..

Oğluna ne layık görüyorlarsa onu taksınlar diyorsunuz...Anneniz de sana layığını takmadılar diyor... Aslında ıkiniz de aynı şeyi söylüyorsunuz da farkında değilsin. Altını falan boşverin o kadar çirkinlesen nişanlı ile devam etmek mantıklı mı? 50 yıl söylenirse ne yapacaksınız?Belki de köprüyü geçmeyi bekliyordur.

Yorumunuz ve iyi niyetiniz için çok teşekkür ediyorum söylediklerinizde haklısınız açıkcası teyzem kendi kuzeniyle evli kendisi de bunları hep yaşadı ama işte ben kendimi böyle bişeyin içine attım ailem de kimi istediysem ona verdi beni üzmediler ben de onları üzmekten korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…