Ah ah.. ben bunları düşünecek kız mıydım..

bu kadar erken yaştaki ilişkiler nasıl yürüyor hayret ediyorum gerçekten neyse hakkınızda hayırlısı olsun ama durumları nasıl ? buna göre sizin yardımcı olmanız lazım. herkesin gücü yetmeyebilir böyle şeylere.

Kaderin cilvesi midir yoksa ta kaderin kendisi midir bilinmez kendimize en uzak olan şey çeker bizi

Yürüyor işte herkesin hayatı farklı ilerliyor, durumları iyi kötü değil annesinin beymenden vakkodan aşağı çantası yok öyle söyleyeyim piyasa belli

Yani düşüneyim de bu tarz durumlar pek basit değil ne yazık ki, nişan atmak vs bilmiyorum annemi üzmek istemiyorum hiç bir şekilde
Üzülür Üzülür daha iyi birisini bulunca "iyi ki olmamış " der. Annen millet ne der diyecek diye kendini mi yakacaksın. Doguymus peh benim eşim g.dogunun bi köyünden onlarda bile nisan atmak artık olay değil yani. Senin hapishanen kafanda kızım

Keşke herkes mutlu olabilse herkes dengini bulabilse ama ne diyeyim..

Yorum yaparsam banlanırım tek bir yere yapacağım o yüzden sizi çocuğu gibi azarlayan adam için annenizi kırmayın

Ne yazık ki böyle, sorunsuz insan yok eminim bu olmasa başka bir şeyle muhakkak imtihan olacaktım
Tabi ki ama sessiz kalmamak en güzeli . Seviyeli bir şekilde herkes konu ne olursa olsun haddini bilmeli . Sınırımızı biz belirleriz.

ir yoksa ta kaderin kendisi midir bilinmez kendi

İyi düşünmeye çalışıyorum, uyumlu bir insanım, ama benim de sabrım var tabi.
canim bence problem

1) onlarin sahte altin meselesine girmesi, alacaklarsa alsinlar, almayacaklarsa da niye elaleme gosteris olsun diye bu ise giriyorlar

2) Annenin altin meselesine girmesi, seni gaza getirmesi, gorumcenin karismasi, nisanlinin sen konusmak isteyince seni bastirmaya calismasi

bunlar sakat seyler. ben evlendigimde ne ailem altin meselesini aci ne de esim bir sey aldi. zaten o zaman yasi kucuktu. kimse de birsey demedi. ama sen bunalra onem veren bir cevreden isen boyle alttan alttan degil acikca konusman gerek. ya aile meclisinde annem konusacak, ya da sen nisanlinla konusacaksin. ama boyle kim pazarligi iyi yapacak, kim uyaniklik yapacak meselesine donusurse is cirkefe baglar.

Yorum yaparsam banlanırım tek bir yere yapacağım o yüzden sizi çocuğu gibi azarlayan adam için annenizi kırmayın
Ben de açıkcası annem taraftarıyım o da bir anne ister ki evladına en iyisi yapılsın ama işte karşısı dandik çıktı ya bazen şaşırıyorum nişanlım bana karşı boldur yani alırım veririm karışmaz alır da verir de ama niye bu mevzu böyle oldu bilmiyorum...

Yürüyor işte herkesin hayatı farklı ilerliyor, durumları iyi kötü değil annesinin beymenden vakkodan aşağı çantası yok öyle söyleyeyim piyasa belli
ee o zaman annenin isteklerini %100 yapamasalar da yapmaya gayret etmeliler yani mesele sadece para değil ki seni cepte görüyorlar sanırım annen senin adına mehir istiyor işte neden yapmak istemiyorlar ki ? yatırım mı yapmak istiyorlar başka yerlere :)

İyi düşünmeye çalışıyorum, uyumlu bir insanım, ama benim de sabrım var tabi.
İyi düşünmekle iyi olunmuyor ailen hep tepisecek akrabalarınla ezilen sen olucaksin.. evine karışacaklar her hakkı görecekler kendilerinde. dışardan bir aile ile nişanlansaydin kimse sana birşey diyemezdi kız evi istiyor yapılacak denirdi..

Ya gerçekten yardımcı olmaya çalışan bir yorum çok teşekkürler.. Sanırım anneme bırakmalıyım onlar arasında konuşmalı ben bununla uğraşamam gerçekten benim sabrım yok böyle mevzulara al altınını başına çal der çekilirim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…