Agzi olan konusuyor

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
123
31
Selamlar canlar ben nisanliyim ve bir konudan cok rahatsizim. Sorun su her kisi her konuya karisiyor. Illa herseye bir yorumu var ve ben buna sinirleniyorum. Bir insanin herseyine karisinilir mi ya ???? Daha evlenmeden kalkmis babaannem hemen cocuk yapin diyor. Daha evlenmeden. Sinirim tepeme firladi. Yok efendim kinan söyle olsun yok böyle olsun. Hayir ben böyle istiyorum deyincede itiraz ediyorlar hani sen böyle istiyordun falan diye konusuyorlar. Millet bir hallerde. Kimsenin kalbinide kirmak istemiyorum ama size ne kardesim. Siz böyle durumlarda nasil tavir sergiliyorsunuz yardimlariniza ihtiyacim var. Hakkinizi helal edin

Ağız konuşmak için değilimdir zaten normal yani
Bu soğuk espiriyi buraya bırakıp gidiyorum buralar çok sıcak

Birkaç yolu var:

Kısmet, hayırlısı gibi tabirlerle geçiştirme.
Hihi şeklinde yarım ağız geçiştirme gülüşü.
Duymazdan gelme.
Açıklama yapma. ( Bir süre sonra bu kısım seçenekler arasından çıkıyor zaten)
Kişi yakın olduğumuz biri değilse açıkça "biz öyle düşünmüyoruz, ben size karışıyor muyum?" şeklinde tersleme.
Aaaa daha ikinciyi yapmamışsınız, araları açılmasın tatlım beraber büyürler gibi özel hayat müdahaleleriyle karşı atağa geçme.

Ne yazık ki ömür boyu değişmeyecek bir şey bu, insanlar her zaman her yerde her şeye karışacak, üstlerine vazife olmayan şeylere burunlarını sokacak. Zamanla duyarsızlaşırsınız.

In sha allah uzun sürmet zira birini cok kötü terslicem

demek hevesleniyorlar sen he he de geç

Teşekkür ederim aklımda bulunsun gibi geçiştirici cevaplar ver bildigini yap canım.

Daha yeni başlıyorsun canım. Bu işler öyle oluyor malesef. Konuşurlarken yüzlerine bak ama dinleme. Cevap vermen gerekiyorsa hı düşünüruz de. Çok üstüne gelirlerse de hani ben de bi kere evlencem ya kendi istediğim gibi yapcam de.

Ay bunları okuyunca aklıma geldi. Daha iki aylık evliyken umreye gitmiştik. Ülkeye giriş işlemleri yapılırken bi kadın muhabbet etmeye başladı benimle. İlk soru çocuk yok mu oldu tabi. Daha yeni evliyiz dedim. Baktım kadın şu korunma yöntemi sağlıksız filan diye başladı. İki dk da delirtti beni. Dedim ki Allaha Şükür okuma yazmam ve yeterince bilgim var. Nasıl çocuk yapacağımı da nasıl korunacağimı da gayet iyi biliyorum. Zahmet etmeyin. Ama madem konuşmak istiyorsunuz menapozla ilgili sorunlarınız varsa cevaplayabilirim. Sonra sustu da rahat bi nefes aldım.

Çok yakınınız değilse anne baba kv kp eş gibi he he diyip geçin. Yakınlarınıza da kendi istediğiniz şekli kibarca anlatın öyle değil böyle seviyorum böyle olunca mutlu olacağım gibi. Herkes hevesleniyor sanki kendi olayıymış gibi karışmak istiyor. Ben de böyle yapıyorum.

He he deyin gecin. Bunlar daha başlangıç.

Bir arkadaşımın birkaç sene bebeği olmamış. Bir tanıdığı da acaba o işi yapamıyor musunuz da olmuyora getirmiş lafı. Arkadaş da demiş ki; Başka yolu varsa söyle de bilelim. Benim bildiğim bir tane çünkü . Demiş.

Yani bitmez, bitmeyecek... He deyip kendi bildiginizi okuyacaksınız.

İşte bu yüzden nişan evresini kısa tutun diyorlar.
Ağzı olan konuşur.Herkesin her şeye yorumu mutlaka vardır.
Önemli olan senin nasıl olmasını istediğin ve nişanlının fikri.He de geç yoksa canın çok sıkılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…