- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 31
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Daha evlenmeden kalkmis babaannem hemen cocuk yapin diyor.
Birkaç yolu var:
Kısmet, hayırlısı gibi tabirlerle geçiştirme.
Hihi şeklinde yarım ağız geçiştirme gülüşü.
Duymazdan gelme.
Açıklama yapma. ( Bir süre sonra bu kısım seçenekler arasından çıkıyor zaten)
Kişi yakın olduğumuz biri değilse açıkça "biz öyle düşünmüyoruz, ben size karışıyor muyum?" şeklinde tersleme.
Aaaa daha ikinciyi yapmamışsınız, araları açılmasın tatlım beraber büyürler gibi özel hayat müdahaleleriyle karşı atağa geçme.
Ne yazık ki ömür boyu değişmeyecek bir şey bu, insanlar her zaman her yerde her şeye karışacak, üstlerine vazife olmayan şeylere burunlarını sokacak. Zamanla duyarsızlaşırsınız.
demek hevesleniyorlar sen he he de geçSelamlar canlar ben nisanliyim ve bir konudan cok rahatsizim. Sorun su her kisi her konuya karisiyor. Illa herseye bir yorumu var ve ben buna sinirleniyorum. Bir insanin herseyine karisinilir mi ya ???? Daha evlenmeden kalkmis babaannem hemen cocuk yapin diyor. Daha evlenmeden. Sinirim tepeme firladi. Yok efendim kinan söyle olsun yok böyle olsun. Hayir ben böyle istiyorum deyincede itiraz ediyorlar hani sen böyle istiyordun falan diye konusuyorlar. Millet bir hallerde. Kimsenin kalbinide kirmak istemiyorum ama size ne kardesim. Siz böyle durumlarda nasil tavir sergiliyorsunuz yardimlariniza ihtiyacim var. Hakkinizi helal edin
Selamlar canlar ben nisanliyim ve bir konudan cok rahatsizim. Sorun su her kisi her konuya karisiyor. Illa herseye bir yorumu var ve ben buna sinirleniyorum. Bir insanin herseyine karisinilir mi ya ???? Daha evlenmeden kalkmis babaannem hemen cocuk yapin diyor. Daha evlenmeden. Sinirim tepeme firladi. Yok efendim kinan söyle olsun yok böyle olsun. Hayir ben böyle istiyorum deyincede itiraz ediyorlar hani sen böyle istiyordun falan diye konusuyorlar. Millet bir hallerde. Kimsenin kalbinide kirmak istemiyorum ama size ne kardesim. Siz böyle durumlarda nasil tavir sergiliyorsunuz yardimlariniza ihtiyacim var. Hakkinizi helal edin
Tamam babaanne, hatta biz şimdiden deneyelim hemen olmaz belki de, terbiyesiz olursun ama bidaha hemen çocuk yap demez benceSaka gibi resmen kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?