Ağzı açık uyuyan var mı?

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
Ben geceleri hep ağzım açık uyuyorum varmı aranızda böyle sorun yaşayan?tatlicadiarzu
Hayır o bşiey değil hergün kılıf değiştirmek zorunda kalıyorum bıktım artık:çok üzgünüm:

bende ağzım açık uyuyorum yalnız burnumda bi et parçası var ben ondan diye düşünüyorum
sizde böyle bişey var mı

Ağzı açık uyumanın sebeplerinden biri de burnundan nefes alamamak..
Bilmem kaç yıldır burun kanaması ile uğraştığım için geceleri tamponlu burunla uyumak,sadece ağzınla nefes alıp vermek nedir çok iyi bilirim..benneyaptımki
Bir doktora görün arkadaşım sen de burun kanaması olmadığına göre,başka bir sorun var herhalde..fisfisfis
Çok çok geçmiş olsun:teselli:

BENDE ağzım açık uyuyoıum ama benim burnumda et var ondan ben kendimi bildim bileli ağızdan nefes alıyorum... doğal bişi herkeste bu olabilio ağzı açık uyuyan bir sürü insanda var şekerim psikolojikde olabiliomuş,,,

bende ağzım açık uyurum.hemde kendimi bildim bileli.bunu çok kafaya taktım en sonunda doktora gitmeye karar verdim.kulak burun boğaz bölümüne gittim.burnunda kemik var dedi.ilaç yazdı bunları kullan geçmezse gel alacağız dedi.ilaçları kullandım.bu arada ağzımdan su akıyor.yani yastık kılıfı değiştirmekten bıktım.sık sık yastıklarıda atıyorum makinaya.ilaçları kullanırken iyyidim.fakat ilaçlar bitince durum tekrar etti.bende çok güzel burnum var ya bu kemikte nerdeymiş.burnum değişecek diye korkuyorum.cesaret edemiyorum ameliyat için.burundan kemik almak çok zormuş.öyle diyorlar.ama böyle giderse gözümü karartıp yatacağım ameliyat masasına.

arkadaşlar bendede yeni yeni başladı sinir oluyorum.burnumda falanda bir problem yok.geçmiş olsun

benim de kardeşim ağzı açık uyuyo ama burnunda et parçası varmış nefes alamıyo burnundan,oda ağzından alınca zor oluya inşallah ameliyat olursa geçer...

ya bende kimi zaman öyle uyurum ama uyandığımda burnumun tıkanık olduğunu farkediyorum normaldede burnumda çok rahat nefes alamam burun deliklerimin çok küçük olduğunu düşünüyorum geceleri oda küçük ve sıcak olduğu için nefes almam zorlanıyor ve ne ilginçtirki burumu yukarıya kaldırdığımda nefes almam daha rahat oluyo burun deliklerim küçük resmen yaa buda bambaşka bi bakış açısı tabii

canım , gece yatmadan önce burnuna vazelin sür (burun giriş gölgesine) içine fazla sürme çok dibine kadarda sürme az ok! Zararı yok Uyurken de sağ tarafa doğru yat sol burun deliğinden nefes almanın arttığını hissedeceksin ağız kokusu probleminde olabir(sürekli ağızından nefes alıp veriyorsan) elma yemelisin :))

Bende ağzı açık uyuyorum. Burnumdan nefes alamadığımdan kaynaklanıyor. Aslında bu dişetlerinede çok zarar veriyor. Ağızdan nefes almak dişetlerini kurutup iltihaplanmasına sebep oluyor. Benim şuan dişetlerim iltihaplı malesef tıraş edilmeleri gerekiyor. E tabi tekrarlanmaması içinde burun ameliyatıda yaptırmak lazım. Yani senin anlayacağın tadilat çok.

Bende ağzı açık uyurum burnumdan bir türlü nefes alamam nedense bende düşündüm acaba burnumda et varmı diye doktorada gitmedim bilmiyorum ama daha fazla ilerlerse belki giderim.

bende senelerce agzim acik uyudum burnumda kemik vardi en sonunda ameliyat oldum bi kac senedir o kadar rahatim ki anlatamam keske basinda olsaymisim...sorun ameliatla cozulecekse hemen olun derim

bende ağzım açık uyuyorum. küçükken burnumda et olduğunu söylemiş doktor ama şimdi durum nedir bilmiyorum belki ondan kaynaklanıyodur... geçermi onuda bilmiyorum.

Bende ağzım açık uyuyorum.Damak yüksekliği varmış bende parmağımı damağıma sokunca farkettim bende.Damağın üst kısmı biraz kapatıyormuş burnumu.Kubbe damak ameliyatı ço kzormuş o yüzden olamıyorum malesef.

şeker hastalığıda olabilir diğer belirtilerde varsa bi test yaptır, çok çişe gitme çok su içme ağız kuruluğu gibi

Bende ağzım açık uyuyordum burnumda kemik vardı 16 yaşımda ameliyat olmuştum 1 yıl öncesinde tekrar ameliyat oldum kayseride hem burnumun şeklini düzeltti hemde ilk defa nefes alıyormuşum gibi oldu kayseride umut özbebit isminde doktor var çok araştırdım bu doktordan daha iyisini bulamadım. en iyisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…