Biz balayına çok beğendiğim Ağva ya gittik.Doğası çok güzel ona diyecek bir şeyim yok ama kaldığımız Treetops park otel malesef ki iyi değil di bulunduğu yerin en pahalı otellerinden olmasına rağmen odasında buzdolabı ve dahili telefon yoktu.İşletmecilik anlayışları yok.
Çok kafaya taksaydım balayım iğrenç geçecekti.Bizde çok kalmadan ayrıldık ordan.
AMAN sakın Treetops park a gitmeyin.lmaz:lmaz:lmaz:
Biz balayına çok beğendiğim Ağva ya gittik.Doğası çok güzel ona diyecek bir şeyim yok ama kaldığımız Treetops park otel malesef ki iyi değil di bulunduğu yerin en pahalı otellerinden olmasına rağmen odasında buzdolabı ve dahili telefon yoktu.İşletmecilik anlayışları yok.
Çok kafaya taksaydım balayım iğrenç geçecekti.Bizde çok kalmadan ayrıldık ordan.
zevkler ve renkler tartışılmaz hayatım
ben zaten eğlencenin şamatanın bininin bi para oldugu tatil yörelerine 1adım uzaklıkta yaşiyorum
ve hiç hoşlanmıyorum kalabalıktan gurultuden bangır bangır muzikten
ruhumu dinlendirecek huzur verecek doğa nehir dağ orman iç içe bir yer istiyordum
o yüzden ağvayı tercih ettim
ettik daha doğrusu :asigim:
yaa evlendikten sonra eşinle gidebilirsin yine ama ben balayı için ağvayı tercih etmezdim...
o kadar güzel yerler varken niye ağvayı seçeyim...evlilik yıldönümünde falan olabilir ama balayı için tercih edilecek bi yer değil bence...hele yaz mevsiminde