• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos'ta hamile kalmayı planlayanlar birbirimize destek olalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GAMZEREN0508

ERENİMMM ❤️❤️❤️❤️
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
99
Puanlar
8
kızlar bu ay bebiş yapmaya karar verdik :anneadayı:
gittim miratech ovulasyon testi aldım :110:takvimime göre yarın yada öbür gün kırmızıya ulaşıcam inşalllah:KK200:bu arada yememe içmeme dikkat ediyorum bir de bal çörek otunu deneyeceğim
Bugün daha koyu çıktı sizler ne durumdasınız:işsiz:

Eklentiler

• IMG_1618.JPG
    IMG_1618.JPG
    48 KB · Görüntüleme: 150
Tese
Hayirlisi olsun yavrucum, Allah sizlere de bagislasin insallah.. Bence gayet guzel bir renk almis sonuncusu, degerlendirin derim :KK4:
teşekkür ederim canım dün gecede değerlendirdik :dua::halay: ama teste yine devam edicem bakalım inşallah tutar canım ya :dua::dua:

bende agustosta başlayacagım ikinci cocuk düşünüyoruz
bir kızım var allahım bagışlasın esirgesin7 yasında
artık kardes istiyor kızım bende babamızda küçük bebek özledik insalhh ikinci kez anne baba oluruz
bende kan pıhtılasma var igne kullanacagım ikinci gebelikte kızımda yoktu .
bir kaybım oldu 7 haftalıkken test yaptırdım gecen sene kan pıhtılaması cıktı hibor verdi doktorum 3.5 luk
basla dedi gebelik düşünüyorsan aklım takıldı hamile kalınca vurulmaya baslamam gerekmiyormu bayanlar

Doktorum boyle cıkınca iliskiye girin diyor bence değerlendirin
Dünkü daha koyuydu sanki yada aynı hemen hemen :110: dünü değerlendirdik önümüzdeki birkaç günü de öyle yapıcaz :işsiz: testlerimde bitmek üzere :110: inşallah tuttururuz yâ istiyorum artık:dua:

Dünkü daha koyuydu sanki yada aynı hemen hemen :110: dünü değerlendirdik önümüzdeki birkaç günü de öyle yapıcaz :işsiz: testlerimde bitmek üzere :110: inşallah tuttururuz yâ istiyorum artık:dua:
İnşallah bu ay sağlıklı cok guzel bi bebeginiz olur bende istiyorum femara kullanıyorum bu 2.ay inşallah benimde olur

Şu hemen hamile kalan kadınlara hayranım. Korunurken hamil e kalanlara da 4 ay oldu çocuk istiyoruz olmuyor Doktora gittik hic bir sorun yok dedi. Yetmedi pimpirik bi eşim olduğu için rahim filmi bile çektirdik. Rahim filminden sonra genelde üç ay kendiliğinden hamil e kalınıyor dedi doktorum. Bu ay ikinci ayımdı ve şuan adet görüyorum. Bazen çok moralim bozuluyor. Inşallah Allah hayırlı bi şekilde ağustos da bize bebeklerimizi gönderir amin

Şu hemen hamile kalan kadınlara hayranım. Korunurken hamil e kalanlara da 4 ay oldu çocuk istiyoruz olmuyor Doktora gittik hic bir sorun yok dedi. Yetmedi pimpirik bi eşim olduğu için rahim filmi bile çektirdik. Rahim filminden sonra genelde üç ay kendiliğinden hamil e kalınıyor dedi doktorum. Bu ay ikinci ayımdı ve şuan adet görüyorum. Bazen çok moralim bozuluyor. Inşallah Allah hayırlı bi şekilde ağustos da bize bebeklerimizi gönderir amin
Yumurta takibi yaptı mı doktorunuz

Bu ay insallah bizde mujdeyi verriz korunmayi birakip ha diyince olmuyor bu işler ben onu anladim agustosu gecirmek istemiyorum:KK64:

Bu arada Allah sağ Salim kavuşmayı nasip etsin bebeğine
Bugünde böyle çıktı :110::işsiz:offf
Eki Görüntüle 2027895
Cok tesekkur ederim canim benim. Bende ilk ovulasyon takibi ile hamile kalmistim, testim bu renklerdeydi daha da koyulasmamisti. Ama ben hep ertesi gunu dus aldim wc bile gitmek icin kalkmamistim:KK16: Simdi ise 7 . Haftaya dogru ilerliyotuz. Allah kucaklarimizi bos birakmasin. Insallah tutar senin de kusum:KK54:

Bu ay insallah bizde mujdeyi verriz korunmayi birakip ha diyince olmuyor bu işler ben onu anladim agustosu gecirmek istemiyorum:KK64:
Ben de ilk öyle sanıyordum bir de hesap yapıyorum aklımca mayıs da hamile kalırım doğum iznim ile seneyi kapatırım diye meğersem o işler öyle olmuyormuş. Nisanda başladık çalışmalara tik yok henüz

Ben de ilk öyle sanıyordum bir de hesap yapıyorum aklımca mayıs da hamile kalırım doğum iznim ile seneyi kapatırım diye meğersem o işler öyle olmuyormuş. Nisanda başladık çalışmalara tik yok henüz
Ben mayista korunmadim folic asid basladim haziranda rahimde yaram vardi donduruldu 1ay iliski yasakti o ay boşa gitti donduruldgu gun yumurtlama gordu doktor o an tuhh dedim bi daha nasil anlayacagm derken bu aya kaldı napalim tuturmak ole kolay olmayacak biraz umutsuzluk basliyor ister istemez:KK51:

Ben mayista korunmadim folic asid basladim haziranda rahimde yaram vardi donduruldu 1ay iliski yasakti o ay boşa gitti donduruldgu gun yumurtlama gordu doktor o an tuhh dedim bi daha nasil anlayacagm derken bu aya kaldı napalim tuturmak ole kolay olmayacak biraz umutsuzluk basliyor ister istemez:KK51:
Bende de başladı sanki umutsuzluk. Üç dört ay önce hiç böyle düşünmüyordum bebeklere bakışım bile değişti. Inşallah en kısa zamanda alah bize de nasip eder

Back