- 1 Mayıs 2017
- 766
- 562
- 53
- 37
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Benimde oyle oldu yaklasik 4 aydirda oyle. Kendimizi dinledigimiz icin oluyo canim ben eminim artikGünaydın bol huzurlu , mutlu günleriniz olsun :) Rabbim in izniyle bende başladım çocuk için , birsey sormak istiyorum . Kasiklariniz da ilişkiden sonra ağrı oldu mu hiç ? Normal de benim olmuyor ama çocuk yapmaya karar verdikten sonra ki ilişkimizde ağrım oldu . Bilmiyorum yumurtalık şoka girdi sanırım :)
aynen canım ya.4 aydır bebek istiyoruz ne hikmetse hiç olmayan ağrılarım oluyo sanki artık psikolojik diyorumBenimde oyle oldu yaklasik 4 aydirda oyle. Kendimizi dinledigimiz icin oluyo canim ben eminim artik
Bende öyle düşünüyorum bence çok normal yumurtalıklara Sperm geliyor . İnşallah kist vs yoktur canımBenimde oyle oldu yaklasik 4 aydirda oyle. Kendimizi dinledigimiz icin oluyo canim ben eminim artik
İnşallah olur canım sende daha yeni başlamışsın. Rahat olalım , vücudumuz alışsın. Hayirlisi ile inşallah bebeklerimizi kucagimiza alırızaynen canım ya.4 aydır bebek istiyoruz ne hikmetse hiç olmayan ağrılarım oluyo sanki artık psikolojik diyorum
amin canım inşallahİnşallah olur canım sende daha yeni başlamışsın. Rahat olalım , vücudumuz alışsın. Hayirlisi ile inşallah bebeklerimizi kucagimiza alırız
test yaptınız mıKizlar biriniz yardimci olun lutfen. Ben 2 haziranda kimyasal gebelik gecirdim 10 temmuzda adet olmam gerekiyodu olmadim. düsukten sonra adet gununde sapmalar oluyor mu? Napmaliyim beklemelimiyim adeti yoksa tekrar doktora mi gidiyim? Klomen wermisti doktorm adet olmadigim icin kullanamiyorm
Olabilir sapma stres yapma bu kadar canım . Hayirlisi olsun rahatlat kendini ,stres regl olmanı da engelleyebilirKizlar biriniz yardimci olun lutfen. Ben 2 haziranda kimyasal gebelik gecirdim 10 temmuzda adet olmam gerekiyodu olmadim. düsukten sonra adet gununde sapmalar oluyor mu? Napmaliyim beklemelimiyim adeti yoksa tekrar doktora mi gidiyim? Klomen wermisti doktorm adet olmadigim icin kullanamiyorm
bekleyim o zaman gelmesini :) tesekjur ederimOlabilir sapma stres yapma bu kadar canım . Hayirlisi olsun rahatlat kendini ,stres regl olmanı da engelleyebilir
yapmadım canim bebek oldugunu dusunmuyorm bu ay hep doktora git gel falan yaptm ultrasonla bakildi olsa soylerdi :)test yaptınız mı
Ayni durumdayiz canim erken gebelim 2 gun once negatifti bugunde ovulasyon yapiyim dedim o da silik. 3 gunum var bakalim. Adeti bekliyorum cumartesiye
yapmadım canim bebek oldugunu dusunmuyorm bu ay hep doktora git gel falan yaptm ultrasonla bakildi olsa soylerdi :)
ama karindan bakmadi ki :) alttan bakti yinede goremez micanım hcg değeri 1500-2000 altında ise göremezki kese filan
Bende bu ay cok umutluydum hatta sogan suyu ictim 10 gun boyunca ama o tek cizgiyi gorene kadargaliba tarihi en yakın biz varız canım ya inşallah bu tek çizgiler çift çizgiye döner erken diyorlar test yapmak için ama ben bu ay çok umutluyum Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın ovulasyon günlerimi hiç boş geçirmedim eğer var ise mutlaka yazalım :)
goremez bence cnm altanda bakmis olsaama karindan bakmadi ki :) alttan bakti yinede goremez mi
Olcak oduktab sonra ovulasyona fpn gerek yok. Ben 2 aydir kullaniyorum. Yine olmadi. O yuzden salmak en guzeli bu ay kullanmicam. Stresli bi insansan kullanma. Ama surekli iliski seni ve esini sikiyosa kullan. Cunku dogru sonuc veriyo.Günaydın kızlar... Güzel haberler alırız inşallah bugun deRabbim kimsenin kucağını boş birakmasın, isteyen herkes meleklerine kavuşsun inşallah bata kaldı 10 gün, 4. Denememiz, bu ay olmazsa bir dahaki ay ovulasyon testi kullanayim diyorum ama bu kez daha çok stres yapar miyim acaba diyorum.Gun aşırı iliskimiz oluyor normalde denk gelme ihtimali yüksek. Sizce ne yapmaliyim kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?