Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımmmm ne yaptın herhangi gelişme varmı sende bat larımız aynıydı :) bende dun aksamdan beri göğüslerimde ağrı oluştu regl olmadan 1 hafta önce başlıyordu öylede oldu sanırım hasta olucam :KK43:
Ayyy aynı benim de goguslerde biraz ağrı başladı. Sanırım ben de adet olucam. Çok sıkıldım her ay bekleyip negatifi görmekten galiba ara vericem bu çocuk işine. İğnenin 9. Günü bugün test yapsam yalancı pozitif çıkacak 12. Gün test yapicam

Benm daha ilk klomenim inşallah tutarr bu ayy ikimizinde canım bende dayamadım yaptın silik ikinci çizgi çıktı ama iğneden biliyorum

Eklentiler

• P_20170720_181816_p.jpg
    P_20170720_181816_p.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 50
Evet testin yalancı pozitif hamile olsan bile bu kadar erken çıkmazdı bebis varsa bile yeni yerleşiyor. 18 ay oldu bizim ilk yıl hiç takmadim kafama ama artık öyle yoruldum ki... İnşallah bu ay tutar ikimizin de birlikte doğumu bekleriz :dua:
ayyy inşallah canım ben bile 8 ayda bu kadar tükenmişken seni çok iyi anlıyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah boyle beklemek daha zor Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin

Kızlar az önce kırmızı kart yedim demek nasip değilmiş 22 mm yumurta ile yumurtlama öncesi ve sonrası sıkı çaalışma herşey denendi ve olmadı

Dua edin aşılama ile sonuç alabileyim tüp bebeğe kadar yolumuz var hakkımızda hayırlısı

bat 18 ağustos

Kızlar az önce kırmızı kart yedim demek nasip değilmiş 22 mm yumurta ile yumurtlama öncesi ve sonrası sıkı çaalışma herşey denendi ve olmadı

Dua edin aşılama ile sonuç alabileyim tüp bebeğe kadar yolumuz var hakkımızda hayırlısı

bat 18 ağustos

Rabbim hayirlisini versin canimm :(bol boll meryem suresini oku 4444 jere tefeciye oku canım duanı eksik etme...bu arada hormonlarında bi sıkıntı varmiydi

bat 18 ağustos
moralini bozma yola devam arkadasim

Kizlar ben doktora gitsem mi artik hala regl olmadm 12gun gecti. Test de yaptim bebis yok. Dusukten sonra bu kadar uzamasi normal mi :KK43: 50 gun oldu regl olmayali

Son düzenleme:
Merhaba kizlar, ben 2 yillik evliyim, temmuzda ilk kez denedik ama olmadi dun regl oldum, ins agustosta oluur

Kızlar doktora geldim kasiklarjm da batma var, bulantım var ateş de bastı belki de zehirlenme . Çünku yedikten sonra ağırlık bastı . Acayip de halsizim. Doktor inat etti kan tahlili vermedi . Manyakmidir nedir ya bana denk geldi . İdrar tahlili verdi bekliyorum . Gebelikte olabilir folik asit bulantı yaptı dedim adetin geciktimı diye sordu yok dedim. O zaman gerek yok dedi ya . Çok sinirliyim kızlar ya belki kanımda mikrop var Allah Allah .

Back