- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
25ten buyuk olursa bi ise yaramiyormus. En yuksek 25 olmaliYumurta kaç mm olmalı bu konuda bilgisi olan var mı benimkiler 21 mm olmuşlardı geçen sefer 23 mm di ve kist olmuştu. Bı yerde 20 mmden küçük olmalı diye okumustum
Bata 10 gün var daha benim
bende 3 gün önce gobegimden oldum canım gün sayıyorum rabbim hayırlısını versin inşallah tutunur bu ay bebislerimiz ama günler gecmiyorrkizlar catlama ignesini kolumdan yaptilar ve artik bu gece calismalara baslayip gun saymaya baslicam bakalim yarin agrilar ne durum da olacak
bende 3 gün önce gobegimden oldum canım gün sayıyorum rabbim hayırlısını versin inşallah tutunur bu ay bebislerimiz ama günler gecmiyorr
evet canim bu gece baslayip her aksam düşünüyorum 4 gun gun asiri yaptim olmadi hergun denicem bu defaKoldan göbekten fark etmiyormuş canım ama ilişki günlerini sakin kaçırma bana 20 saat 36 saat ve 1 hafta boyuncada gün aşırı ilişki önermişti
20 saat mi biz 36 saatten başlıyoruz eksik yapıyomuşuz demek kiKoldan göbekten fark etmiyormuş canım ama ilişki günlerini sakin kaçırma bana 20 saat 36 saat ve 1 hafta boyuncada gün aşırı ilişki önermişti
hayır canim bir igleyle büyütüp catlattik tutmadi gecen ay klomen kullandim kendi catlasin dedi doktor vermedi bu ay 3. deneme igne vereyim mi dedu verin deidm ben istedim ve yaptirdimİlk klomenin tedavinmi canim
bilmiyorumki canım benm ilk klomen tedavim 20. Ve 36. Ci saat dedi erken çatlamasını göz önüne alarak dedi heralde20 saat mi biz 36 saatten başlıyoruz eksik yapıyomuşuz demek ki
hadi ya tutmama gibi sansi da yuksek o zmn ben erkenden gelin güvey olmayım o zmn yahayır canim bir igleyle büyütüp catlattik tutmadi gecen ay klomen kullandim kendi catlasin dedi doktor vermedi bu ay 3. deneme igne vereyim mi dedu verin deidm ben istedim ve yaptirdim
igneli tedavimde agrilarimdan günlerce adım atamadim bu ay tutacak galiba dedim göğüslerimin uclari kopuyor gibi agrisan atlet bile giyemiyprdum hamuleyim zannetmistim hamileligin tum belirtileri vardi meger catlama ignesi hcg icerdigi icinmis bu ay belirtilere takilmam kizlarhadi ya tutmama gibi sansi da yuksek o zmn ben erkenden gelin güvey olmayım o zmn ya
Ne tedavileri olmuştun canım hayırlı olsunBenim regl yarın ama düzensizlik var keyfi tuttuğunda gününde gelir bazen 2 3 ayda gelir bazen 15 20 gün sonra gelir bakalım bu defa ne zaman gelecek. Bu ay hiç bişey kullanmadım rahat bıraktım kendimi hiç aklıma bile gelmedi göğüs açımdan başkada bjsj yok oda regl yaklaştığında olur. Regl geldiğinde tekrar tedaviye baslayacam bakalım hayırlısı.
tahlil yaptinmiKizlar benim 10unda regl olmam gerekiyordu olmadim hala sizce artik doktoruma gidip soruym mu? Klomene baslicaktm olamadm bi türlu.
Sağol canım klomen catlatma ignesi ama bu normal oldu şükürler olsun.Ne tedavileri olmuştun canım hayırlı olsun
tebrik ederim canım senin en son bat ne zamandı allah sağlıkla kucağında göstersin evladınıSağol canım klomen catlatma ignesi ama bu normal oldu şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?