Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli olsun canim gozun aydin cok sevindim adina tabiki articak allahin izniyle sen bebisin tadini cikar hic negatif bisi dusunme olurmu

ya ade4 uzerinden bes gun gecti hala olmadim. ulke degisikligi diyorum test yapmadim alamadim cunku belirtim sifir bide hic belirti yok ne halsizim ne agrim var ne gogus hassaslasti hicbisey sadece adet gecikti

Hayirli olsun canim gozun aydin cok sevindim adina tabiki articak allahin izniyle sen bebisin tadini cikar hic negatif bisi dusunme olurmu
çok teşekkür ederim ben seni de görüyordum yazdıklarını inş tez zamanda seninde olur ben KK ya girdim ama uzun süre gebelik kısmına girmedim bu denemem de burdaki yazıları okuyunca stres olduğumu farkettim ben çok hassasım tamamen hamilelik düşüncesini attım kafamdan diyemem kardemişim düğün Kına vardı Bayram derken kafam yoğundu sadece biraz

Bende artik cok kafam burlarda gezmiyorum sadece hangi rumuzlu arkadasim hamile kalmis onlara bakiyorum cok paylasimlari okumuyorum olesine goz gezdiriyorum bende bebegi unuttum folik asiti bile icmeyi unutuyorum o kadar bebek fikrinden uzaklastim bende yaklastim bebege hissefiyorum

olur sen merak etme bak testi pozitif görünce de stresi bitmiyor derlerdi öyleymiş rabbim inş tez zamanda sağlıklı bi bebek nasip eder inş sanada

olur sen merak etme bak testi pozitif görünce de stresi bitmiyor derlerdi öyleymiş rabbim inş tez zamanda sağlıklı bi bebek nasip eder inş sanada
Sen hic bir sey dusunme o deger missss gibi artacak kese kalp atisi cinsiyeti derken bi bakcaksin kucaginda beslen bol bol hamileler nasil beslenmeli yaz nette bunkari arastir artik bi can daha var icinde sen tadini cikar o deger bir guzel articak allah senin yaninda artij rahatla

Ağlattın beni desem :) bende tek belirtisi bu oldu inş böyle güzel devam eder Allah razı olsun canım tamam dediğin gibi yapıcam yazarım yine çok öpüyorum

Merhaba ben de temmuz ayında kırmızıları gördüm maleseffrf ama yılmadım çalışmalara devam yumurtlama dönemindeyim tüm fırsatları değerlendireyim dedim 2 hafta sonra adet günüm inşallah Ağustos ayı hayırlı uğurlu gelir Bebek düşünen herkese Rabbim nasip etsin

Birer gün arayla ilişki şansınızı artıracaktir müjdeli haberi bekliyoruz :)

Bende bu ay gebelik bekliyordum kızlar lakin bende dun sabah kirmizilari gordum test yaptim ama negatif cikmisti yarim saat sonra silik çizgi cikti. Arastirdim kimileri heveslenme 5 dk sonraki sonuclar dikkate alinmaz denildi, kimisi gebelik olmasa asla silik cizgi cikmaz denildi. Ama gebelik olmasa da yarim saat ya da birkac saatten sonra silik çizgi cikabiliyormus bunu da öğrenmiş oldum. Kısmet önümüzdeki ay ne olacak bakalım ‍ ağustosta da adet gunum bayramin ilk gunu. Rabbim o gun melek haberi almami nasip etsin bana ve tum bekleyenlere inşallah

11 temmuzda bat tarihim klomen tedavisi uyguluyorum saligunu ins. catlatma ignesini vurduracagim ve agustosta ins. hamilelik haberini verecegim bu 3.klimen ins. son olacak icimden bir his oyle soyluyor

Bende bende bende hamile kalmak istiyorum Fsh ve Lh değerim arasında 0.75 bir fark var, Sivilcelerim ve saç dökülmem var, birde depresif haller........ AMA adetlerim gayet düzenli. Bu ne biçim pko, bu hastalığa keşke kesin bir yanıt alabilsek 2 senelik evliyim 1 senesi korunarak geçti. Doktolarlara derdimi anlatamıyorum her gittiğimde ilaç vermeme gerek yok doğal yoldan olur vitamin haplarına devam diyorlar. Kiloda aldım evlendiğimde 49 kg olan ben şuan 57 kiloyum . Vermek istiyorum veremiyorum da eşimde de morfoloji sıkıntılı çıktı anormal hep hücreler... Allahım hepimize ağustos ayında bebiş versin inşallah bizi de bu ümitsizlik deryasından kurtarsın .. Hern türlü tavsiyeye açığım. Allah herkesin yardımcısı olsun

11 temmuzda bat tarihim klomen tedavisi uyguluyorum saligunu ins. catlatma ignesini vurduracagim ve agustosta ins. hamilelik haberini verecegim bu 3.klimen ins. son olacak icimden bir his oyle soyluyor
benim de 11 temmuz son adet tarihim yenisi de 9 ağustos hayırlısıyla bu ay olur inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…