Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S. A lütfen cevap benim altı gündür kahve rengi akıntım var sabah larıda biraz kanamam sizce kistten mi yoksa üstüne görmemi

S. A lütfen cevap benim altı gündür kahve rengi akıntım var sabah larıda biraz kanamam sizce kistten mi yoksa üstüne görmemi
Canim kahverengi akinti doktora gitmeden anlaman zor 3 ay bendede oldu kanli kahverengi akintiydi o ay adet olmadm sut hormonum firlamis prolaktin yani hic beklemiyodm kisttede oluyo tabi bebek yerlesirkende

Kizlar bat tarihim 5 eylul du yani 7 gun var ve anlamadigim sabah peceteye sildim tuvaletimi yapinca bole hafif kahve rengi lekelenmem var pende adet olcam diye ped taktim 1 damla kahve akinti var pedde ben hic bu kadar erken adet olmadim zaten 28 gunde 1 adet oluyorum acaba glukofen mi yapti kizlar benim ovi testi 20 agustosta cift cizgi gostermisti ayin 24 une kadar bende iliskiyi 21 agustos ve 23 agustosta yaptim ne oluyo bilmiyorum ya bilgisi olanaydinlatabilirmi bole karnimda adet agrisi gibi agri vardi sabah 1 saat kadar simdi oda yok allahim ne oluyo erkenmi adet olcam ama 7 gun cok fazla degilmi
Canım gebelik belirtiside olabilir belki yerleşme kanamasidir idrar yolu enfeksiyonu da yada erken de adet olacak olabilirsin bunu test yapmadan bilemezsin güzel günlerde olmuş ovulasyondan sonra ilişkin g3velik ihtimalin var sonuçta kan testiyle belki çıkar ama daha çok erken

Çok moralim bozuk çok biraz önce koca bir parça geldi devamı yok ama bildiğin kahverengi kırmızı arası bir şey gelecek yani anladım ki Allah benim dualarımı kabul etmeyecek olmuyor ne yapsam olmuyor bende vazgeçtim tüm takvimleri herşeyi herşeyi sileceğim buraya da uzunca bir zaman girmeyeceğim hepiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz öpüyorum hepinizi hoşçakalın Allah a emanet olun kızlar

Çok moralim bozuk çok biraz önce koca bir parça geldi devamı yok ama bildiğin kahverengi kırmızı arası bir şey gelecek yani anladım ki Allah benim dualarımı kabul etmeyecek olmuyor ne yapsam olmuyor bende vazgeçtim tüm takvimleri herşeyi herşeyi sileceğim buraya da uzunca bir zaman girmeyeceğim hepiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz öpüyorum hepinizi hoşçakalın Allah a emanet olun kızlar
Beybisim kendini asla uzmuyorsun kiz ben bebek varmidir acaba derken 7 gun once adet oldum igne tedavisine basliycaktik bu ay iptal ettim randevuyu gelecek ay gidicem bu ay hayit tohumu cayi demleyip icicem inofolic combi kullaniyordum gunde 1 tane bu ay onun sase sini almayi dusunuyorum bende senin gibi artik delirdim ne yapacagimi sasiriyorum ama olucak biliyorum sadece bizimkilerin zamani gelmedi kuzu sabret dua et tevekkul et bekle rabbim vericek hayirlisiyla canim uzulme biliyosun en kotu faktor stres

Merhaba kızlar. Ağustos ayını beceremedik sanırım. Bat 2 gün geçti test yaptırdım kanda. Negatif. Çok üzüldüm.

Kizlar normalde bugün hastalığımın 5. Günü. Yani 4 gün gecikti. 2. Gun kan tahlili yaptırdım negatif. Böyle bir durum yaşayan var mı aranizda

Kızlaaarrr ben de hamileyim adet tarihimden 8 gün evvel test yapmıştım cook silik cıkmıştı 2. çizgi sonra tarihi bekleyince kesinleşti Cookk şükür hamileyim Rabbim sağlıkla kucağıma almak nasip etsin inşallah. :KK200::anneadayı:
Ayyyyyy masallah canim rabbim guzel bir hamilelik gecirip kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim biz kalamayinca kalanlari okudukca mutlu oluyorum artik 3 ay dikkat et canim ohhh ohhh sirada kese kalp atisi cinsiyet tekmeler derken dogdugunu duycaz insallah ozel bisi yaptinmi hamile kalmak icin kacinci denemedi canim

Ayyyyyy masallah canim rabbim guzel bir hamilelik gecirip kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim biz kalamayinca kalanlari okudukca mutlu oluyorum artik 3 ay dikkat et canim ohhh ohhh sirada kese kalp atisi cinsiyet tekmeler derken dogdugunu duycaz insallah ozel bisi yaptinmi hamile kalmak icin kacinci denemedi canim
Canım benim cok sağol Rabbim isteyen herkese sağlıkla versin inşallah. Ben bal tarçın çörek otu kürünü yapmıştım bu ay. vesile oldu inşallah.

Merhaba kızlar. Üzülerek pazar günü batı 5 gece hasta olduğumu haber vermek isterim. Moralim çok bozuldu. Bugün 3. Gün doktora gittim. Bana yılbaşına kadar gelme akışına bırak herşeyi. Eğer olmazsa ocakta gel yasin geçiyor dedi. Ben de bu ay ara verip sigarayı bırakma ilacı kullanmaya karar verdim. Çok moralim bozuldu. 38 e 2 ay var. Yaşım geçiyor ve gün geçtikçe umudum azalıyor. Belki önümüzdeki ay başka bir doktora giderim. Bu arada sitede çok fazla aktifolamayacağım. Olmak istemiyorum çünkü. Hepiniz en kısa sürede sağlıcakla bebislerimizi kucağınıza alırsınız inşallah.

Kızlar aranızda ovulasyon testi olup satmak isteyen var mi
Canim internette cok uygun hatta kargoda ucretsiz burdan alsan birinden ucreti karhosu daha pahaliya gelir illa krdi karti olmadan maas kartin alisverise aciksada alabilirsin netten ben laboquik diye bir ovi testi var onu kullaniyorum tatlim

Back