- 1 Haziran 2017
- 642
- 462
- 103
- 36
- Konu Sahibi Buhayatbenim
- #2.441
canım benim sonucum çıksın ben sana elimdekileri ücretsiz gönderirim istersenSize minnettarım gerçekten çok teşekkür ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim sonucum çıksın ben sana elimdekileri ücretsiz gönderirim istersenSize minnettarım gerçekten çok teşekkür ederim![]()
Teşekkürler canım gerek kalmadıcanım benim sonucum çıksın ben sana elimdekileri ücretsiz gönderirim istersen
Hayirli olsun canim gozun aydin cok sevindim adina tabiki articak allahin izniyle sen bebisin tadini cikar hic negatif bisi dusunme olurmuKızlar merhaba benım klomen +duphastonda ikinci ayımdı ilaçlarım bitti adet olmadım nezle oldum bayağı agır ilaç kullanmayım dedim idrar testi yaptım silik çizgi çıktı çünkü
bugün de kan testi yaptırdım 29.03 çıktı sonucum
son adet tarihim 20 agustos sizce artar mı değerim
çok teşekkür ederim ben seni de görüyordum yazdıklarını inş tez zamanda seninde olur ben KK ya girdim ama uzun süre gebelik kısmına girmedim bu denemem de burdaki yazıları okuyunca stres olduğumu farkettim ben çok hassasım tamamen hamilelik düşüncesini attım kafamdan diyemem kardemişim düğün Kına vardı Bayram derken kafam yoğundu sadece birazHayirli olsun canim gozun aydin cok sevindim adina tabiki articak allahin izniyle sen bebisin tadini cikar hic negatif bisi dusunme olurmu
Bende artik cok kafam burlarda gezmiyorum sadece hangi rumuzlu arkadasim hamile kalmis onlara bakiyorum cok paylasimlari okumuyorum olesine goz gezdiriyorum bende bebegi unuttum folik asiti bile icmeyi unutuyorum o kadar bebek fikrinden uzaklastim bende yaklastim bebege hissefiyorumçok teşekkür ederim ben seni de görüyordum yazdıklarını inş tez zamanda seninde olur ben KK ya girdim ama uzun süre gebelik kısmına girmedim bu denemem de burdaki yazıları okuyunca stres olduğumu farkettim ben çok hassasım tamamen hamilelik düşüncesini attım kafamdan diyemem kardemişim düğün Kına vardı Bayram derken kafam yoğundu sadece biraz
olur sen merak etme bak testi pozitif görünce de stresi bitmiyor derlerdi öyleymiş rabbim inş tez zamanda sağlıklı bi bebek nasip eder inş sanadaBende artik cok kafam burlarda gezmiyorum sadece hangi rumuzlu arkadasim hamile kalmis onlara bakiyorum cok paylasimlari okumuyorum olesine goz gezdiriyorum bende bebegi unuttum folik asiti bile icmeyi unutuyorum o kadar bebek fikrinden uzaklastim bende yaklastim bebege hissefiyorum
Sen hic bir sey dusunme o deger missss gibi artacak kese kalp atisi cinsiyeti derken bi bakcaksin kucaginda beslen bol bol hamileler nasil beslenmeli yaz nette bunkari arastir artik bi can daha var icinde sen tadini cikar o deger bir guzel articak allah senin yaninda artij rahatlaolur sen merak etme bak testi pozitif görünce de stresi bitmiyor derlerdi öyleymiş rabbim inş tez zamanda sağlıklı bi bebek nasip eder inş sanada
Ağlattın beni desem :) bende tek belirtisi bu oldu inş böyle güzel devam eder Allah razı olsun canım tamam dediğin gibi yapıcam yazarım yine çok öpüyorumSen hic bir sey dusunme o deger missss gibi artacak kese kalp atisi cinsiyeti derken bi bakcaksin kucaginda beslen bol bol hamileler nasil beslenmeli yaz nette bunkari arastir artik bi can daha var icinde sen tadini cikar o deger bir guzel articak allah senin yaninda artij rahatla
Merhaba ben de temmuz ayında kırmızıları gördüm maleseffrf ama yılmadım çalışmalara devam yumurtlama dönemindeyim tüm fırsatları değerlendireyim dedim 2 hafta sonra adet günüm inşallah Ağustos ayı hayırlı uğurlu gelir Bebek düşünen herkese Rabbim nasip etsin
benim de 11 temmuz son adet tarihim yenisi de 9 ağustos hayırlısıyla bu ay olur inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin11 temmuzda bat tarihim klomen tedavisi uyguluyorum saligunu ins. catlatma ignesini vurduracagim ve agustosta ins. hamilelik haberini verecegim bu 3.klimen ins. son olacak icimden bir his oyle soyluyor