Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum öyle :)
Beş gün sonra ovu yapcam koyulaşmışmı diye
Ya benim 12 gün var regle ama ben bu ay yapmıcam test. İşte hep bir umut bekliyorum çizgi çıkıcak diye sonra çok çok üzülüyorum. Ama bu ay olmaz gibi geliyor. Haftasonu k.valideler süpriz yaptılar geldiler ama ben sinir krizleri geçirdim resmen. Habersiz geldiler diye canım çok sıkıldı baya bağırdım çağırdım kendi annemin yanındayken. Allahtan ona söylemiş geleceğini de önceden haberim oldu. Ama bilmiyormuş gibi yapmak zorunda kaldım bide cumartesi günü çalışma yapmamız lazımdı o da kaldı. Anılacağın allak bullak oldum

Ya benim 12 gün var regle ama ben bu ay yapmıcam test. İşte hep bir umut bekliyorum çizgi çıkıcak diye sonra çok çok üzülüyorum. Ama bu ay olmaz gibi geliyor. Haftasonu k.valideler süpriz yaptılar geldiler ama ben sinir krizleri geçirdim resmen. Habersiz geldiler diye canım çok sıkıldı baya bağırdım çağırdım kendi annemin yanındayken. Allahtan ona söylemiş geleceğini de önceden haberim oldu. Ama bilmiyormuş gibi yapmak zorunda kaldım bide cumartesi günü çalışma yapmamız lazımdı o da kaldı. Anılacağın allak bullak oldum

Cuma olmuşmuydu?

Esin ne dedi bu ise? Cunku cok haklisin yani.

7 gün var reglime tek belirtim midem çok bulanıyo ama akşamları ve gün içinde bulantım oluyo onun dışında kasık ağrısı vs hiç belirtim yok test için de sanırım daha cok erken bir arkadasım adetine 5 gün kala hamile oldugunu ogrenmişti mide bulantıları var diye doktora gitmişti orda ogrendi

Esin ne dedi bu ise? Cunku cok haklisin yani.
Eşim çok öfkelendi direk onları karşısında görünce nasıl ya ne alaka neden haber vermediniz diye çıkıştı ben sakinleştirdim onu da. Annesiyle arası zaten pek iyi değildir.Dyorum ki Allahtan benim annemi aramış söylemiş yoksa o an tepkimi de gizleyemezdim. İnsanın evine habersiz gelinir mi ya. Görgü kuralları vardır dimi anlamıyorum bunları hiç evlendiğimizden bu yana ilk defa geldi evime o da habersiz baskın yapar gibi

Eşim çok öfkelendi direk onları karşısında görünce nasıl ya ne alaka neden haber vermediniz diye çıkıştı ben sakinleştirdim onu da. Annesiyle arası zaten pek iyi değildir.Dyorum ki Allahtan benim annemi aramış söylemiş yoksa o an tepkimi de gizleyemezdim. İnsanın evine habersiz gelinir mi ya. Görgü kuralları vardır dimi anlamıyorum bunları hiç evlendiğimizden bu yana ilk defa geldi evime o da habersiz baskın yapar gibi

Allahtan esin duyarli birisi. O tepki verince sen ister istemez biraz daha sakinlesmissindir. Neyse canim cok stres sıkıntı yapma kendine bebek dusunuyorsunuz rahatlik onemli..

Allahtan esin duyarli birisi. O tepki verince sen ister istemez biraz daha sakinlesmissindir. Neyse canim cok stres sıkıntı yapma kendine bebek dusunuyorsunuz rahatlik onemli..
İlk duyduğum an öfkelendim sinir krizi geçirdim resmen bi de araba kullanıyordum hemen kenara çektim. O kadar çok bağırdım ki kasıklarıma bir anda ağrı saplandı. Bide geleceklerini de eşime söyleyemedim annemi arada bırakmamk için o an öfkemi tek başıma yaşadım. Şükür bir gece kalıp gittiler. Bakalım 12 gün sonra belli olur zaten durumum

İlk duyduğum an öfkelendim sinir krizi geçirdim resmen bi de araba kullanıyordum hemen kenara çektim. O kadar çok bağırdım ki kasıklarıma bir anda ağrı saplandı. Bide geleceklerini de eşime söyleyemedim annemi arada bırakmamk için o an öfkemi tek başıma yaşadım. Şükür bir gece kalıp gittiler. Bakalım 12 gün sonra belli olur zaten durumum

Canıım hiiç moralini bozma eşin arkanda. Bebek düşünüyoruz zırt pırt gelmeyin demiştir eşin muhtemelen. Ama bana sorarsan biraz kendini teskin et. Yatıştır kendini böyle öfke krizlerine girme lütfen.

Keşke kayınvalide dinlemeyip eşinle beraber olsaymışsınız :D Alırdı agzının payını belki heheh :D

Canıım hiiç moralini bozma eşin arkanda. Bebek düşünüyoruz zırt pırt gelmeyin demiştir eşin muhtemelen. Ama bana sorarsan biraz kendini teskin et. Yatıştır kendini böyle öfke krizlerine girme lütfen.

Keşke kayınvalide dinlemeyip eşinle beraber olsaymışsınız :KK70: Alırdı agzının payını belki heheh :KK70:
Düşünmedim değil de zırt pırt tuvalete kalktı cesaret edemedim :D yok canım şuan relaxım zaten o anlık öfkemdi o sonra dindi. Eşim dedi takma sen diye de işte alışkanlık haline getirirse o zaman kötü olur.

Düşünmedim değil de zırt pırt tuvalete kalktı cesaret edemedim :KK70: yok canım şuan relaxım zaten o anlık öfkemdi o sonra dindi. Eşim dedi takma sen diye de işte alışkanlık haline getirirse o zaman kötü olur.

Getiremez eşinden almış ağzının payını. Bir dahakine kovulur :D

Merhaba kizlar sizlere birsey sormak istiyorum benim adet 5 gun gecti kan verdim deger 95.18 cikti bugun 1 hafta oldu adet geceli yine kan vermeye gidicem sizce bu deger normalmi yukselirmi cok heycanliyim bilenler yardmci olursa coookk sevinirim

Merhaba kizlar sizlere birsey sormak istiyorum benim adet 5 gun gecti kan verdim deger 95.18 cikti bugun 1 hafta oldu adet geceli yine kan vermeye gidicem sizce bu deger normalmi yukselirmi cok heycanliyim bilenler yardmci olursa coookk sevinirim
Değerin normal canım kendini sıkma hamilesin keyfini çıkar :)

Kızlar benn geçen hafta anksiyete atağı geçirdim hemde eşimin akrabalarının yanında... Herkes çok üzerime geldi. Bayramda tatile köye gitmek istemiyorum evimde kalmak istiyorum. Herkes neden gitmiyorsun diye sorunca ağlamak istedim o Esna ama bişey oldu ve ben ağlayamadım sol tarafım Bi anda uyuştu ve kasılma ya başladım. Soluğu acilde aldık. Sinirsel dedi Dr. Anksiyete var destek alın dedi. Hamilelik var mı diye sormuş eşime esim de hayır ama olmasını çok istiyoruz demiş. Ben o kadar bitkinim ki hamilelik olacağını bu ay hiç zannetmiyorum... 3 günüm kaldı yine de Bi umut bekliyorum

Back