- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 123
- 39
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #2.421
Ama bi gun hamile kalirsam elimde kalan ovi test ve gebelik testlerini kim isterse ucretsiz yolluycam o zaman katkim olsun diyeKızlar aranızda ovulasyon testi olup satmak isteyen var mi
Maaş kartım da yokkiAma bi gun hamile kalirsam elimde kalan ovi test ve gebelik testlerini kim isterse ucretsiz yolluycam o zaman katkim olsun diye
kapıda ödeme yap. n11den falan al.Kredi kartı da yok
Baktım kapıda ödeme imkanı tanımıyoruz dedilerkapıda ödeme yap. n11den falan al.
Çok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallah canımHamileyim canım
Canim sana nasil yardimci olayim ki bilemedim benim kartim var hep kendime aliyorum ben sana kendim alirim ama anca gelecek ay baktim netten 29 90 diyo kargo sana ait olcak bole bi iyilik yaparim ama gelecek ay olurmu kartimda 15 tl kalmis yetmiyo yaniBaşka bi sitede var ama oda çok pahalı benim onu alacak gücüm yokama o teste de çok ihtiyacım var
Gerçekten miii ay çok sevindim çok teşekkür ederim evet kargoyu ben ödeyeceğim zaten Allah razı olsun Rabbim ne dileğiniz varsa kabul etsin inşallah siz beni bu sıkıntıdan kurtardınız rabbim de sizi her türlü kötülükten korusunCanim sana nasil yardimci olayim ki bilemedim benim kartim var hep kendime aliyorum ben sana kendim alirim ama anca gelecek ay baktim netten 29 90 diyo kargo sana ait olcak bole bi iyilik yaparim ama gelecek ay olurmu kartimda 15 tl kalmis yetmiyo yani
Canim karin icine 15 tl daha yukledigim zaman ben sana haber vercem 30 tane ovulasyontesti 5 yada 10 tane gebelik testi var icinde sende bana ozelden adres bilgilerini verirsin ben direk gitti gidiyordan senin adresini girerim bide tel numarani vermen lazim ozelden verirsin hatta mumkunse simdiden yaz senBide içinde kaç tane var aldığınızn?
Canim ben kocama soledim aksam karta 15 daha yukluycek sen bilgileri mutlaka yaz bana ben gece 1 gibi siparisi geceyim ama ne olur adres bilgilerini dogru yaz ve tel nonu yazmayi unutma kargo gelirse seni arar cunkiGerçekten miii ay çok sevindim çok teşekkür ederim evet kargoyu ben ödeyeceğim zaten Allah razı olsun Rabbim ne dileğiniz varsa kabul etsin inşallah siz beni bu sıkıntıdan kurtardınız rabbim de sizi her türlü kötülükten korusun
Size minnettarım gerçekten çok teşekkür ederimCanim ben kocama soledim aksam karta 15 daha yukluycek sen bilgileri mutlaka yaz bana ben gece 1 gibi siparisi geceyim ama ne olur adres bilgilerini dogru yaz ve tel nonu yazmayi unutma kargo gelirse seni arar cunki
Şu kötülüklerle dolu dünyada senin gibi iyi insanlarin kaldığını görmek ne güzelCanim karin icine 15 tl daha yukledigim zaman ben sana haber vercem 30 tane ovulasyontesti 5 yada 10 tane gebelik testi var icinde sende bana ozelden adres bilgilerini verirsin ben direk gitti gidiyordan senin adresini girerim bide tel numarani vermen lazim ozelden verirsin hatta mumkunse simdiden yaz sen
Allah razı olsun canım amin inşallah:*Çok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallah canım
ya biseu dicem 34. gun adet olmadim hala . en gec 32 gun oldum bu yil . gebelik belirtim sifir . ulke degistim ondan mi acabaAllah razı olsun canım amin inşallah:*
Ondan olabilir canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebisin seninledirya biseu dicem 34. gun adet olmadim hala . en gec 32 gun oldum bu yil . gebelik belirtim sifir . ulke degistim ondan mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?