Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka bi sitede var ama oda çok pahalı benim onu alacak gücüm yok ama o teste de çok ihtiyacım var

Başka bi sitede var ama oda çok pahalı benim onu alacak gücüm yok ama o teste de çok ihtiyacım var
Canim sana nasil yardimci olayim ki bilemedim benim kartim var hep kendime aliyorum ben sana kendim alirim ama anca gelecek ay baktim netten 29 90 diyo kargo sana ait olcak bole bi iyilik yaparim ama gelecek ay olurmu kartimda 15 tl kalmis yetmiyo yani

Gerçekten miii ay çok sevindim çok teşekkür ederim evet kargoyu ben ödeyeceğim zaten Allah razı olsun Rabbim ne dileğiniz varsa kabul etsin inşallah siz beni bu sıkıntıdan kurtardınız rabbim de sizi her türlü kötülükten korusun

Bide içinde kaç tane var aldığınızn?
Canim karin icine 15 tl daha yukledigim zaman ben sana haber vercem 30 tane ovulasyontesti 5 yada 10 tane gebelik testi var icinde sende bana ozelden adres bilgilerini verirsin ben direk gitti gidiyordan senin adresini girerim bide tel numarani vermen lazim ozelden verirsin hatta mumkunse simdiden yaz sen

Canim ben kocama soledim aksam karta 15 daha yukluycek sen bilgileri mutlaka yaz bana ben gece 1 gibi siparisi geceyim ama ne olur adres bilgilerini dogru yaz ve tel nonu yazmayi unutma kargo gelirse seni arar cunki

Canim ben kocama soledim aksam karta 15 daha yukluycek sen bilgileri mutlaka yaz bana ben gece 1 gibi siparisi geceyim ama ne olur adres bilgilerini dogru yaz ve tel nonu yazmayi unutma kargo gelirse seni arar cunki
Size minnettarım gerçekten çok teşekkür ederim

Şu kötülüklerle dolu dünyada senin gibi iyi insanlarin kaldığını görmek ne güzel

Kızlar ben daha önce klomen kullandım. Dr vermişti yumurtam catladi ama gebelik oluşmadı. Pko var bende. Ben suan adetim. Acaba diyorum besinci gunu kendim alip tekrar mi kullansam bi umutm dr vermeden kendi kullanıp gebe kalam varmi yada kist falan oluşturur mu ? Ben sadeve bir kereyumurta takibine gitmistim. Ondada catlar bugun yarin demisti yani yumurtam buyuyorilaçla

Kizlar ben yumurtluyormuyum ovi testi yaptim simdi dun bole degildi silikti bu gun mu yumurtluycam yoksa pik yapinca 36 saat sonrami bu gun adetin 11. Ci gunu

Eklentiler

• Screenshot_20170908-223220.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar merhaba benım klomen +duphastonda ikinci ayımdı ilaçlarım bitti adet olmadım nezle oldum bayağı agır ilaç kullanmayım dedim idrar testi yaptım silik çizgi çıktı çünkü
bugün de kan testi yaptırdım 29.03 çıktı sonucum
son adet tarihim 20 agustos sizce artar mı değerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…