- 15 Ekim 2012
- 737
- 261
- 323
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #2.261
Adet düzensizliğim sebebini öğrendiniz mi
Yumurta tembelliği yumurta çatlamasında sıkıntı varmış bunu adet olamadığım için söylediler gittiğim her iki doktor da aynı şeyi söyledi fakat iki Aydır olabılıyorum bu sefer de olması gereken tarıhten daha erken oluyorum şu sistemi anlamadım gitti yaw
Tebrikler allah kucagina almayi nasip etsin
Ooo maşallah hadi bakalım darısı başımıza tez zamanda :)))) Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :)çıktı tatlım, hamileyim :)) darısı tüm isteyenlerin başına. ağustos grubumuz çok verimli oldu ya, maşallah :)
Aynen bende henüz olmadım arada 1 gun önce ya da sonra oynayabiliyor, yarını bekliyorum eve gelirken inatla test almadım, yarın sabahta olmazsam şeytan dürtmezse almıcam Ctesiye kadar...Ben adet olmadim hala testte tekrar etmedim yapicam negatif cikicak diye yarini da bekleyeyim bakalim. Olmadi yarin kan testi yaptiririm.
kırmızıları gördüm canım malesefacik renkli diyorsun az az lekelenme seklinde demek ki. adet olsan farkederdin. simdi yeni bir idrar testi yap. adete benzemiyor silik de ol6aa cikan ciZGI hamileliği dusundurur.
Cnm ben adet oldum sen inşallah hamişssindirPozitif çıksa emin ol sadece bebeğine ve gelecek günlere odaklanıyorsun başka birşey gelmiyor aklına :)))
Oldunmu peki adet canım ?
Benimde bat bugun bakalım en önce hangimiz olcak
Tebrikler canımmm sağlıkla kucağına alsağ ol canım, amin. Allah dileyen herkese tez zamanda nasip etsin.
Yarın doktor Yolu gözüktü yine bana İki aydır çocuk istiyoruz vücudumda farklı etkileşimler olmaya başladı öyle hıssedıyorum geçiken reglim erken oluyor vs ecz bi arkadasım ile görüştüm az önce yerleşme kanaması da olabılır dedi bi baktırayım bakalım Allah ne demiş...Bu sefer de erken çatlıyor demekki.
Sende ki sıkıntı nedir?şikayetler çok tanıdık geldi deBenim regl yarın ama düzensizlik var keyfi tuttuğunda gününde gelir bazen 2 3 ayda gelir bazen 15 20 gün sonra gelir bakalım bu defa ne zaman gelecek. Bu ay hiç bişey kullanmadım rahat bıraktım kendimi hiç aklıma bile gelmedi göğüs açımdan başkada bjsj yok oda regl yaklaştığında olur. Regl geldiğinde tekrar tedaviye baslayacam bakalım hayırlısı.
Hamileyim canımSende ki sıkıntı nedir?şikayetler çok tanıdık geldi de
kırmızıları gördüm canım malesefumudum yeni aydan atrık
Cnm ben adet oldum sen inşallah hamişssindir
Bende bekliyorum adet 23uydu ama olmadim hala. bazen 32 gunu buluyo diye kan testi yaptirmadim henuz. Yarin belki bi kan testi yaptiririm. Allah herkesin gonlune gore versinEnemmmsıra bana geliyor o zaman toplaşın bi sonraki aya geçiyoruz:)))(
Sağlık ocağında zaten muayene yapamazlar. Adetinin geciktiğini söylersen direk test yapılır. Ama onlarda maalesef testi yapacak araç gereç yok. Kanı alıp hastanelere ya da labaratuarlara gönderiyorlar. Sonucu en erken ertesi gün alıyorsunuz.Arkadaşlar, sağlık ocağında muayene olmadan direkt kan testi yapılıyor mu?
Sağlık ocağında zaten muayene yapamazlar. Adetinin geciktiğini söylersen direk test yapılır. Ama onlarda maalesef testi yapacak araç gereç yok. Kanı alıp hastanelere ya da labaratuarlara gönderiyorlar. Sonucu en erken ertesi gün alıyorsunuz.
Arkadaşlar, sağlık ocağında muayene olmadan direkt kan testi yapılıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?