Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimin doktor randevusu iyi geçmiş, sorun yok yani. Geriye kaldı benim polip. Bata son 4, ama test yapsam mı demiyor değilim ama yapmıycma ya.

Adet düzensizliğim sebebini öğrendiniz mi

Yumurta tembelliği yumurta çatlamasında sıkıntı varmış bunu adet olamadığım için söylediler gittiğim her iki doktor da aynı şeyi söyledi fakat iki Aydır olabılıyorum bu sefer de olması gereken tarıhten daha erken oluyorum şu sistemi anlamadım gitti yaw

Bu sefer de erken çatlıyor demekki.

çıktı tatlım, hamileyim :)) darısı tüm isteyenlerin başına. ağustos grubumuz çok verimli oldu ya, maşallah :)
Ooo maşallah hadi bakalım darısı başımıza tez zamanda :)))) Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :)
Ben adet olmadim hala testte tekrar etmedim yapicam negatif cikicak diye yarini da bekleyeyim bakalim. Olmadi yarin kan testi yaptiririm.
Aynen bende henüz olmadım arada 1 gun önce ya da sonra oynayabiliyor, yarını bekliyorum eve gelirken inatla test almadım, yarın sabahta olmazsam şeytan dürtmezse almıcam Ctesiye kadar...

Bu sefer de erken çatlıyor demekki.
Yarın doktor Yolu gözüktü yine bana İki aydır çocuk istiyoruz vücudumda farklı etkileşimler olmaya başladı öyle hıssedıyorum geçiken reglim erken oluyor vs ecz bi arkadasım ile görüştüm az önce yerleşme kanaması da olabılır dedi bi baktırayım bakalım Allah ne demiş...

Sende ki sıkıntı nedir?şikayetler çok tanıdık geldi de

Bugünü de bitmiş sayarsak; kaldı 3 gün; inatla test yapmıycam bakalım; hayırlısı olsun, ama regl sancısı gibi az da olsa sancım var.

Arkadaşlar, sağlık ocağında muayene olmadan direkt kan testi yapılıyor mu?
Sağlık ocağında zaten muayene yapamazlar. Adetinin geciktiğini söylersen direk test yapılır. Ama onlarda maalesef testi yapacak araç gereç yok. Kanı alıp hastanelere ya da labaratuarlara gönderiyorlar. Sonucu en erken ertesi gün alıyorsunuz.

Himm anladım cnm teşekkür ederim

Arkadaşlar, sağlık ocağında muayene olmadan direkt kan testi yapılıyor mu?

Aile hekimi sana testi yaziyor, onunla gidip kan veriyorsun. Sana verilen barkodla öğleden sonra netten sonucu alıyorsun canim. Yalnız saat 10 a kadar kan verebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…