Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar merhaba bir şey sormak istiyorum yarın adetimin 3. Günü . Hormon testi yaptırmak istiyorum . Adetin üçüncü günü doktora gidince ne yapılıyor bilmiyorum bilen . Varsa yazabilir mi?

Hanımlar merhaba bir şey sormak istiyorum yarın adetimin 3. Günü . Hormon testi yaptırmak istiyorum . Adetin üçüncü günü doktora gidince ne yapılıyor bilmiyorum bilen . Varsa yazabilir mi?
Hormon tahlili yaptirmka istedigini ve adetinin 3. Gunu oldugunu doktora belirt. O zaten ona gore tahlil isteyecek yaptirirsin.

Merhaba,bende temmuz ayında sessiz düşük denilen şeyi yaşadım,daha çok yeni iken hamileliğim adet kanaması ile gitti.Bu ay tekrar istiyorum ilişkiden 5gün sonra falan sabah midem bulandı,alt karın bölgemde adet ağrılarım oldu,ayaklarımaşırı derecede üşüdü.arada sol kasıgıma ağrı giriyor.sizce hamile olma ihtimalim nedir?adetime daha 2 hafta var.Lütfen biri biiey desin☺

Merhaba,bende temmuz ayında sessiz düşük denilen şeyi yaşadım,daha çok yeni iken hamileliğim adet kanaması ile gitti.Bu ay tekrar istiyorum ilişkiden 5gün sonra falan sabah midem bulandı,alt karın bölgemde adet ağrılarım oldu,ayaklarımaşırı derecede üşüdü.arada sol kasıgıma ağrı giriyor.sizce hamile olma ihtimalim nedir?adetime daha 2 hafta var.Lütfen biri biiey desin☺

Adete 2 hafta daha çok zaman, bi 10 gün geçsin bi test yaparsı istersen.

Kızlar benim bat bugündü takvime göre günlük pede çok az pembemsi bişey geldi adetim başlıyor sandım ama bu saate kadar gelen giden yok ve az önce ateşime baktım hala 37lerde ümitlensemmi bilemedim

Ayy yeter artık bitsin bu ızdırap :( ne hamileyim ne adet amaçsızca beklemek çok zor :'( insan ister istemez gereksiz yere beklenti içine giriyor... bu günü bi atlatayım olmazsam test cubugu alıp yarın sabah bakcam tabi sabaha çıkarsam olmadan...

Beta hcg 20,86 ama sonucta pozitif ya da negatif yazmiyor. Kac olmali bu deger bi bilen soylesin:110:
5 den yukarı cıkınca hamile oluyorsun canım tebrik ederim netten bak değerine göre hamilelik haftana sağlamasını yaparsın. Olmadı testi tekrarla yukselme varsa tamamdır o iş ;) hadi darısı başımıza tez zamanda. Bu arada belirtiler neler, şuan neler yaşıyorsun...

Birşeylerle oyalan, dikkatini başka yerlere ver. Henüz çok erken, kendini yıpratma yoksa geçmez günler canim :) Mesela ben bu aralar PlayStation oynuyorum:)

:KK200:
Ben geçen test yaptım hayalet çizgi felan hiçbişey yoktu hatta çift kırmızı çıkması gereken yere dikkatlice iyice baktım beyazında daha ötesiydi, bu, testin bana yok diyoruz kardeşim sana anlamıyormusun deme şekliydi umutsuzca kenara koyup arkamı dönüp gittim bi umut geri geldim lann yinemi sen defol git yok işte diye yine bi iç ses konuştu testin içinden :KK70: yani anlayacağın yoksa yoktur ama silikte olsa çizgi varsa hamilelik vardır yani hiç bi kişidende duymadım silik çizgi çıktı ama hamile değilmişim diyen :KK66: elinde test varsa yarın tekrarla yoksa ptesi direk tahlile git canım ben olduğuna inanıyorum ve haberlerini bekliyorum:KK200:
Iyi dileklerin icin cok teşekkür ederim canım kan testi verdim negatifti ve 1 gun sonra adet oldum dr klomene baslatti :(

5 den yukarı cıkınca hamile oluyorsun canım tebrik ederim netten bak değerine göre hamilelik haftana sağlamasını yaparsın. Olmadı testi tekrarla yukselme varsa tamamdır o iş :KK66: hadi darısı başımıza tez zamanda. Bu arada belirtiler neler, şuan neler yaşıyorsun...
Inan hic bir belirti yok ne goguslerde hassasiyet ne belde kasikta agri. Hic biri yok. Sadece uyku 3 gundur gunduzleri uyuyorum. Adet gunum 3 gun gecti buna gore dusuk deger yarin aksam bir tahlil daha yaptiricam bide doktor gorsun bakalim. Cok umudum yok acikcasi. Kimisi adetten once ogrenmesine ragmen degerleri benimkine gore cok yuksek. 2 gunde bir ikiye katlamasi lazim. Benim ki daha cok yeni gibi duruyor. Ama adete gore cok da yeni degil

canım ben pko iken gebe kaldım
merhaba hamileliginiz hayirli olsun
pkoluymussunuz galiba adet duzensizligi varmiydi nasildi tam olarak ve nasil hamile kaldiniz allah askina yardimci olun bana bende pkoluyum asilama yaptirdim 2. kez negatifi gorunce dunyam basima yikildi biraz bilgilendirin beni lutfen

Back