Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çok erkenmiş gerçekten. gerçi ben fortest erken gebelik testi kullanmıştım, ilişkiden 5 gün sonra dahi gebeliği tespit edebildiği yazıyordu. erken gebelik testlerinde çıkabiliyor. reglin gecikirse bir test daha yapmanı, beklemeni tavsiye ederim.

Merhaba beni de doktor kontrolünde yumurta takibi yapıldı ben doktor önünüzdeki iki günü değerlendirin Dedi biz de sadece o iki günü değerlendirdik size doktor ne demişti
Banada canım 2 gun degerlerndır sonra 2 günde 1 devam et demıstı. bakalım sımdı hayırlısı dıyıp beklıyorum

İnşallah rabbim nasip eder 3 ay önce düşük yapmıştım. Sabırsızlanıyorum

Bat 25 ağustostu bugün adet oldum ovulasyon testi yapmıştım hiç biri tutmadı butun dengem bozuldu

Evet cnm erken de belli oldugu oluyor her bünyeye gore değişiyor hadi inşallah vardır yaz :)

hatırlı olsun bebekler.
bende dün 8 gün vardı adam test almışken gece yaptım çizgi mizgi yok bakalım bşdaha ne zaman yapıcam.

Ben sana bekle dedim ben test almıyım diye evden çıkmıyorum

bugün ile beraber 5 gün var bata, ve asla test yapmıycam kararlıyım. Çok erken testin gerçekten anlamı olmuyor. Elimde bir tane test var, 28 inde olmazsam 29 ağustosta yapıcam.

Kızlar benımde bata 10 gun var ve test yapmamak ıcın kendımı zor tutuyorum ya. bas ağrılarım ve bel ağrım var ne olacak dıye meraktan olecem

Cnm benimde 30 agustos bat bi belirtim varmi neden 7 gun oncesinde yaptn merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…