- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #2.161
Idrarda baktın mi canım ya merak ettim bata 5 gün varken kanda çıkan idrardada cikarmi diye hayirli olsun bu aradakizlae bugun kan verdim adetime 5 gun var sonuc 41.22 :))) sanirim hamileyim
bakmadim canim bugun ya aslinda birazdan bakar belki. yarin bakacagim ona merak edip ovu testi yapmistim ama dün ama kar beyazdi yano negatiffIdrarda baktın mi canım ya merak ettim bata 5 gün varken kanda çıkan idrardada cikarmi diye hayirli olsun bu arada
Benim bat 3 gün kaldı bugün sabah test yaptım evde negatif herhalde olmadıbakmadim canim bugun ya aslinda birazdan bakar belki. yarin bakacagim ona merak edip ovu testi yapmistim ama dün ama kar beyazdi yano negatiff
Ben sana bekle dedim ben test almıyım diye evden çıkmıyorumkendimi tutamayıp test yaptım ama o da bozuk çıktıbu mesaj resmen sabırlı ol diye sanki =) bata son 1
Aaaa bayağı çizgi vartest yaptım, sonuç bu. diğer bir iki konuda da paylaştım.
silik çıktığı için sevinmeye cesaret dahi edemiyorum...fortest erken gebelik testi. bat yarın ama bir iki gün oynama olabiliyor.
Benim bat 3 gün kaldı bugün sabah test yaptım evde negatif herhalde olmadı
simdi iyice belirgin oldu 5 dakika filan gecti.Benim bat 3 gün kaldı bugün sabah test yaptım evde negatif herhalde olmadı
Aaaa bayağı çizgi var
Çok sağol umut oldu bana da canm .Bata 6gün vardı test yaptm negatif çıktı inş biraz daha beklymcanim simdi yaptim gebelik testi bu. ilk yapinca bemmbeyazdi bir iki dakika icinde silik cizgi belirdi demekki beta 41 ile bu kadar oluyor idrarda cok az. en azindan benim oyle. degerim artacak mi acaba koyulasmasi lazim o durumda
negatif diye uzulme adeti gecip negatif olup sonra kanla ogrenenler oldu burda herseye hazir ol ins guzel haberler alirsiiin
6 gun varken ovu testi yaptim bembeyazdii normalde hamilelik testi silikken o koyu olur yani o kadar yoktu gebelik idrarda tabi ki hala umut varÇok sağol umut oldu bana da canm .Bata 6gün vardı test yaptm negatif çıktı inş biraz daha beklym
sanki baya koyu cikmis ama? gebelik test var mi? benim bata 5 var gebelik testinde baya silik cikti oyle de bak istersen?Kızlar bata 5 gün kala bu ne şimdi test çizgisi daha kötü çıksa hamilelik diyecem ama tekrar mı yumurtluyorum ben şimdi gebelik yok mu
Yok canım gebelik testi yoktu ovulasyon yapayım belki ikinci çizgi koyu çıkar dedim ama tahmin ettiğim gibi olmadı aklımı karıştırdı asıl ama baya sivi tükettik sonra yaptım tam koyu çıkmasına engel olur mu acabasanki baya koyu cikmis ama? gebelik test var mi? benim bata 5 var gebelik testinde baya silik cikti oyle de bak istersen?
olabilir belki de sabah da yap bakalim ne cikacakYok canım gebelik testi yoktu ovulasyon yapayım belki ikinci çizgi koyu çıkar dedim ama tahmin ettiğim gibi olmadı aklımı karıştırdı asıl ama baya sivi tükettik sonra yaptım tam koyu çıkmasına engel olur mu acaba
Sabah yapmam yarın iş çıkışı ya lan testi yaparım yada bir tane gebelik testi alır yaparım kısmet bilmiyorum ya rabbim inşallah nasip etmistirolabilir belki de sabah da yap bakalim ne cikacak
ijsallah canimSabah yapmam yarın iş çıkışı ya lan testi yaparım yada bir tane gebelik testi alır yaparım kısmet bilmiyorum ya rabbim inşallah nasip etmistir
insallah canim yaaa sevinelim haberinleSabah yapmam yarın iş çıkışı ya lan testi yaparım yada bir tane gebelik testi alır yaparım kısmet bilmiyorum ya rabbim inşallah nasip etmistir
Hayırlısı artık canım ya benim pek umudum yok bakalım kısmetsimdi iyice belirgin oldu 5 dakika filan gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?