Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
test yaptım, sonuç bu. diğer bir iki konuda da paylaştım.

silik çıktığı için sevinmeye cesaret dahi edemiyorum...fortest erken gebelik testi. bat yarın ama bir iki gün oynama olabiliyor.
Merhaba canım ikinci çizgiyi görmene sevindim moralini yüksek tut Can'ım kan testi yaptır hemen tebrikler şimdiden

Canımm 5 aydır çocuk için uğraşıyorum. Okumadığım, girmediğim site kalmadı. Regl gecikmeden yapılan tüm testler insanı yanıltıyor. Kimyasal olabiliyor vs.. Umudunu elbette kırmak istemem ama silik de olsa umutlanıp ardından kırmızıları görmek insanı daha çok üzüyor. Beklemek çok zor biliyorum. En iyisi reglini bekle tatlım.

çok haklısın. ben de bundan korkuyorum işte.bat yarın olarak düşünüyorum ama belki bir iki gün oynayabilir. regl olursam çok üzüleceğim. ama 2.çizgiyi görünce o şokla inanamadım. eşime de haber verdim. keşke vermeseydim...

çok haklısın. ben de bundan korkuyorum işte.bat yarın olarak düşünüyorum ama belki bir iki gün oynayabilir. regl olursam çok üzüleceğim. ama 2.çizgiyi görünce o şokla inanamadım. eşime de haber verdim. keşke vermeseydim...

Tüh keşke haber vermeseydin ama olmuş bir kere yapacak bir şey yok :) İçini ferah tut. Hafta sonuna doğru testini tekrarlarsın Cuma, Cumartesi gibi. İnşallah bu ay müjdeli haberleri alırız

Ooo çok sevindim hayırlı ugurlu olsun inşallah bize dua etmeyi unutmuyorsun değil mi :KK70: hemen bi ayetel kursi, ismim esra. Allahım esraya ve diğerlerinede nasip etsin diyorsun :KK70:
cok tesekkur ederim demez miyim tabi ki derim Insallah Esraya ve bu topikteki butun kizlara bir bebek ver Allahim ;)

Hayırlı olsun canim :)) ne gibi belirtiler yaşadın benimde bata 6 kaldı
mide bulantisi ama bence bi psikolojik pek anlamadum onu. sonra agzimda metal tadi oldu bi sure ve idrarim tortulu gibi bi garip. seffaf bir bardaga yapil bakiyorum bikac gundur. belirti olarak duymustum ne bileyim oyle hissettim merakima yenik dustum evde test bile yapmadan hop saglik ocagi bakalim artacak mi degerim :) insallah gonlundeki gibi olur senin de

mide bulantisi ama bence bi psikolojik pek anlamadum onu. sonra agzimda metal tadi oldu bi sure ve idrarim tortulu gibi bi garip. seffaf bir bardaga yapil bakiyorum bikac gundur. belirti olarak duymustum ne bileyim oyle hissettim merakima yenik dustum evde test bile yapmadan hop saglik ocagi bakalim artacak mi degerim :) insallah gonlundeki gibi olur senin de
amin canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah:)

Back