Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence en az 3 güne kadar bekle canım erken gebelik testi varsa onunla yapmanı öneririm yoksa görünmeyebilir
anladım canım erken gebelik testinde de çıkabilmesi için önce kana geçmesi lazım bence kanda çıkmazsa onda hiç çıkmaz bu ay her aydan daha farklı belirtiler yaşıyorum özellikle mide bulantısı bir haftadır özellikle sabahları gelip gidiyor yediğim yemeklerin tadını alamıyorum ağzımda tuhaf bir tat Alllahım inşallah bu ay nasip etmiştir tüm isteyenlerede birlikte

Adet gününe 6 gun kala bile çıkar gebelik varr ise bence silik vizgide olsa itimat edin

Kızlar üzgünüm gebelik yok... 0,13 cıktı değerim. Bu ay kısmet değilmiş demekki kırmızıları beklicez el mahkum :) bi süre buralara ara veriyorum belki bi daha regl sonrası tekrar mayıs annelerine dönerim. Ucundan kenarından yakalıyorum sanırım. Oda kısmet tabi napalım benimle değilmiş bebeğim...

Hayırlısı olsun cnm inşallah bir daha ki aya skma canını

Hayırlısı olsun benim de negatif çıktı dün testim. Evet reglden sonra ucundan yakalayabiliriz belki mayısı aynı dönemdeyiz sanırım.Güzel haberlerle görüşürüz inşallah sıkmayın canınızı

sikma canini hayirlisiyla gelecek guzrl haberler insallah

hayırlı olsun bebek. ya bende garibim ksrdeşime dedim psikolojik hamileyim. dedi tutulmadan olabilşr bnmde aprım vardı adetim gecikti ve uzun sürdü dedi. hemen modum değişti :/
bnm bat a 8 gün var daha geçmez bu hafta :)

Hayırlı olsun cnm Rabbim sağ salim kucağınıza alacağınız günleri göstersin
cok tesekkur ederim Allah sizin de dileklerino kabul etsin insallah

sormayin bugun esti kafama yaptim testi biliyorum belirtilerim az belki de psikolojik ama hissettim sanki bir yandan da bilmiyorum. insallah siz de guzel haberler alirsiniz

Kızlard şuan şok halindeyim resmen. Bugün bat günüm. Ben bata 6 gün varken kan tahlili yaptırmıştım çıkmamıştı. Hatta bu ay yok kesin diye buradan birkaç arkadaşla konuşmuştum. Dün başka testler için aile hekimliğine gittim hadi betada bakalım dedi doktor ne olur neolmaz diye , neyse ben eve dönerken de normal test almıştım yaptım 20-25 dk sonra baktığımda çokk çokk hafif çizgi vardı acaba mıı dedimmm pek inanmakta istemedim. Bugün tahlil sonucunu aldım çok çok düşük bir değer ama sonuç oleak pozitif allah bi dert keder vermezse gebeyim işte sonucumda 8,5 . Benim pıhtılaşma rahatsızlığım olduğu için hemen iğneye falan da başlattı beni bugün. Allahım neolur herbirimizin yüzünü güldürsün inşallah

Hayırlısı olsun cnm inşallah bir daha ki aya skma canını

sikma canini hayirlisiyla gelecek guzrl haberler insallah

Saolun kızlar desteğiniz için :* belirtiler hala revaçta. Psikolojik değilse eğer adet olursam hamilelik yok demektir, adet olmazsam geç döllenmeden şüphe edicem. Cunku son ilişkimden bu yana 11 gun geçmiş. Kendimi kaptırmadan yine de beklicem ve sonuca göre dönücem size kızlar, saglıcakla kalın...

Amin inşallah hayırlı olsun bebişiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…