- 3 Mayıs 2017
- 221
- 228
- 23
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #2.141
Bence en az 3 güne kadar bekle canım erken gebelik testi varsa onunla yapmanı öneririm yoksa görünmeyebilirhayırlı olsun canım silik çizgi bile olsa ikinci çizgi göründüyse gebelik var demektir:) benimde bata 5 gün var test yapsam çıkar mı acaba ya
anladım canım erken gebelik testinde de çıkabilmesi için önce kana geçmesi lazım bence kanda çıkmazsa onda hiç çıkmaz bu ay her aydan daha farklı belirtiler yaşıyorum özellikle mide bulantısı bir haftadır özellikle sabahları gelip gidiyor yediğim yemeklerin tadını alamıyorum ağzımda tuhaf bir tat Alllahım inşallah bu ay nasip etmiştir tüm isteyenlerede birlikteBence en az 3 güne kadar bekle canım erken gebelik testi varsa onunla yapmanı öneririm yoksa görünmeyebilir
Hayırlısı olsun cnm inşallah bir daha ki aya skma canınıKızlar üzgünüm gebelik yok... 0,13 cıktı değerim. Bu ay kısmet değilmiş demekki kırmızıları beklicez el mahkum :) bi süre buralara ara veriyorum belki bi daha regl sonrası tekrar mayıs annelerine dönerim. Ucundan kenarından yakalıyorum sanırım. Oda kısmet tabi napalım benimle değilmiş bebeğim...
Hayırlı olsunn :))kizlae bugun kan verdim adetime 5 gun var sonuc 41.22 :))) sanirim hamileyim
Hayırlısı olsun benim de negatif çıktı dün testim. Evet reglden sonra ucundan yakalayabiliriz belki mayısı aynı dönemdeyiz sanırım.Güzel haberlerle görüşürüz inşallah sıkmayın canınızıKızlar üzgünüm gebelik yok... 0,13 cıktı değerim. Bu ay kısmet değilmiş demekki kırmızıları beklicez el mahkum :) bi süre buralara ara veriyorum belki bi daha regl sonrası tekrar mayıs annelerine dönerim. Ucundan kenarından yakalıyorum sanırım. Oda kısmet tabi napalım benimle değilmiş bebeğim...
Sagol canim darisi butun isteyenlerin basina :)Hayırlı olsunn :))
sikma caniniKızlar üzgünüm gebelik yok... 0,13 cıktı değerim. Bu ay kısmet değilmiş demekki kırmızıları beklicez el mahkum :) bi süre buralara ara veriyorum belki bi daha regl sonrası tekrar mayıs annelerine dönerim. Ucundan kenarından yakalıyorum sanırım. Oda kısmet tabi napalım benimle değilmiş bebeğim...
Hayırlı olsun cnm Rabbim sağ salim kucağınıza alacağınız günleri göstersinSagol canim darisi butun isteyenlerin basina :)
cok tesekkur ederim Allah sizin de dileklerino kabul etsin insallahHayırlı olsun cnm Rabbim sağ salim kucağınıza alacağınız günleri göstersin
hayırlı olsun bebek. ya bende garibim ksrdeşime dedim psikolojik hamileyim. dedi tutulmadan olabilşr bnmde aprım vardı adetim gecikti ve uzun sürdü dedi. hemen modum değişti :/
bnm bat a 8 gün var daha geçmez bu hafta :)
Canım çıkar bence kanda. İdrarda çıkmayabiliyor ama kanda çıkıyor geneldeKızlar sizce 3 gün kala kanda çıkar mı sonuc=?
Hafif silik cıktı o sebeple daha bir cesaretliyim ama.. bilemedim canımCanım çıkar bence kanda. İdrarda çıkmayabiliyor ama kanda çıkıyor genelde
Silik çıkınca da var demek oluyo istisnalar dışında. Bence bebiş vardır içinizi ferah tutun :) ve emin olmak için kan testini yaptırın :)Hafif silik cıktı o sebeple daha bir cesaretliyim ama.. bilemedim canım
Hayırlısı olsun cnm inşallah bir daha ki aya skma canını
Hayırlısı olsun benim de negatif çıktı dün testim. Evet reglden sonra ucundan yakalayabiliriz belki mayısı aynı dönemdeyiz sanırım.Güzel haberlerle görüşürüz inşallah sıkmayın canınızı
sikma caninihayirlisiyla gelecek guzrl haberler insallah
Amin inşallah hayırlı olsun bebişiniz :)Kızlard şuan şok halindeyim resmen. Bugün bat günüm. Ben bata 6 gün varken kan tahlili yaptırmıştım çıkmamıştı. Hatta bu ay yok kesin diye buradan birkaç arkadaşla konuşmuştum. Dün başka testler için aile hekimliğine gittim hadi betada bakalım dedi doktor ne olur neolmaz diye , neyse ben eve dönerken de normal test almıştım yaptım 20-25 dk sonra baktığımda çokk çokk hafif çizgi vardı acaba mıı dedimmm pek inanmakta istemedim. Bugün tahlil sonucunu aldım çok çok düşük bir değer ama sonuç oleak pozitif allah bi dert keder vermezse gebeyim işte sonucumda 8,5 . Benim pıhtılaşma rahatsızlığım olduğu için hemen iğneye falan da başlattı beni bugün. Allahım neolur herbirimizin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?