Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pardon canim mesah yarim kalmis zaman gectikten sonra silik cikiyorsu 2 tane baya belirgin testim olsu hamileykm.diye sevindim kan vermedim gunumu bekledim.ve kirmizi kart yedim malesef test yaniltti hayal kirikligi oldu gecen ay bende bu ayda yapmicam beklicem insallah sendeko yaniltmaz canim silik.cizgi var sendede
Anladım canım bende şuan kimseye söylemedim henüz bu yüzden. Kan testi yaptırcam yarın fırsat bulursam :) ak koyun kara koyun belli olcak yarın ya da yarından daha yakın :D

Merhaba bendede ria vardi 12 de cikarttirdim esimin israrina hayirlisi olur inşallah

oooo kızlar ne gzl haberler varmış bugün
inş doğum haberlerinide alırız.
batma kasılma var bendr dr bat 30 u ama tamamen pskolojik olduğunj düşünyorum :D 25 inde köye gitçex 2 test alıp lkni 25 i sabahı yapabilirim yüklüysem iş yapmim :D

Merhaba bendede ria vardi 12 de cikarttirdim esimin israrina hayirlisi olur inşallah
Hayırlı olsun. Siz istemiyor musunuz?

oooo kızlar ne gzl haberler varmış bugün
inş doğum haberlerinide alırız.
batma kasılma var bendr dr bat 30 u ama tamamen pskolojik olduğunj düşünyorum :KK70: 25 inde köye gitçex 2 test alıp lkni 25 i sabahı yapabilirim yüklüysem iş yapmim :KK70:

Ben de aynı günü bekliyorum. İnşallah hayırlı haberler aliriz

Esim isteyince bende istemeyee basladim.psikolojik olarak benimde ikinci evliligim ilk evliligimden bir tane oglum var esimin cocugu yoktu evlendigimde 2015 yilinda kizim dunyaya geldi cok sukur 3 yillik evliyim bu arada kismet hayırlısı olsun hakkimizda inşallah

Esim isteyince bende istemeyee basladim.psikolojik olarak benimde ikinci evliligim ilk evliligimden bir tane oglum var esimin cocugu yoktu evlendigimde 2015 yilinda kizim dunyaya geldi cok sukur 3 yillik evliyim bu arada kismet hayırlısı olsun hakkimizda inşallah

Kocaman bir aminn... tek amaç kocalarimizin kucağını boş birakmamak olsa da biz de etkileniyoruz. Ben ocakta kimyasal gebelik yaşadım. Ölüyorum sandım. Çok ağladım.

amin inş. dha çok var :)

bnm oğlnda 2015 haziran doğımlu. tam büyüdünoh kanka kanka takılıyox rahatlıcamnde düşünüyom b yandan çocuk istiyom. en şanslı çocuklar ilk çovuklar heralde gerşey öocuğa göreydi evde şimdi ufak olursa abisiyle illa engellenecek. hayırllısı artık merak editom 2 çovuk la ev nasıl olur :D

Kocaman bir aminn... tek amaç kocalarimizin kucağını boş birakmamak olsa da biz de etkileniyoruz. Ben ocakta kimyasal gebelik yaşadım. Ölüyorum sandım. Çok ağladım.

Cok geçmiş olsun inşallah Rabbim hayirlisini verir hakkınızda inşallah olmazsa tedavi olmayi dusunmuyorum bende her gun rabbim hakkimda hayirliysa üçüncü çocuk nasip et hayirli degilse engel koy diye inşallah Rabbim duami kabul eder

amin inş. dha çok var :)

bnm oğlnda 2015 haziran doğımlu. tam büyüdünoh kanka kanka takılıyox rahatlıcamnde düşünüyom b yandan çocuk istiyom. en şanslı çocuklar ilk çovuklar heralde gerşey öocuğa göreydi evde şimdi ufak olursa abisiyle illa engellenecek. hayırllısı artık merak editom 2 çovuk la ev nasıl olur :KK70:

Bendeeraktayim acikcasi iki cocuklu ev sanirim evden disari cikamayiz bende oyle giyinip suslenip gezmelere cikmya baslamistik daha yeni benim.kızım bebek deliso bebek gorsun anne bebek bebek diye soyleniyor sanirim 3-4 yasina geldiginde anne bana kardes yap diye söylenecek

Simdi ben riayi cikarttirdim adet gunumude bilmiyorum ria varken 15 gun anca temiz kaliyordum sik sik adet goruyordum bayrama kadar yolu var zaar adet girmezsem hamileyom derim

Merhaba arkadaşlar benide ekler misiniz ağustosta gebelik bekleyenlere :) bu ay ınsallah hayırlı haberler alırız. bat a 11 gun var.Bu ay doktor kontrolünde yumurta takıbı oldu. İnşallah bu ay hayırlısı :dua:

Selam canlar, beni de ekleyebilirsiniz. Bat 31 Ağustos. İnşallah bu ay çifte bayram yaşarız :) Gerekli günleri değerlendirdik, beklemedeyiz. Son 9 gün... Beklemek kadar zor bir şey yok onu anladım. Bol bebekli, çoğul gebelikli bir post olsun :)

test yaptım, sonuç bu. diğer bir iki konuda da paylaştım.

silik çıktığı için sevinmeye cesaret dahi edemiyorum...fortest erken gebelik testi. bat yarın ama bir iki gün oynama olabiliyor.

Eklentiler

• 20170822_105235 (1)-min.jpg
    20170822_105235 (1)-min.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 45
test yaptım, sonuç bu. diğer bir iki konuda da paylaştım.

silik çıktığı için sevinmeye cesaret dahi edemiyorum...fortest erken gebelik testi. bat yarın ama bir iki gün oynama olabiliyor.
Canımm 5 aydır çocuk için uğraşıyorum. Okumadığım, girmediğim site kalmadı. Regl gecikmeden yapılan tüm testler insanı yanıltıyor. Kimyasal olabiliyor vs.. Umudunu elbette kırmak istemem ama silik de olsa umutlanıp ardından kırmızıları görmek insanı daha çok üzüyor. Beklemek çok zor biliyorum. En iyisi reglini bekle tatlım.

Merhaba arkadaşlar benide ekler misiniz ağustosta gebelik bekleyenlere :) bu ay ınsallah hayırlı haberler alırız. bat a 11 gun var.Bu ay doktor kontrolünde yumurta takıbı oldu. İnşallah bu ay hayırlısı :dua:
Merhaba beni de doktor kontrolünde yumurta takibi yapıldı ben doktor önünüzdeki iki günü değerlendirin Dedi biz de sadece o iki günü değerlendirdik size doktor ne demişti

Back