Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hayırlı olsun inanın çok sevndm ssğlkla kucağınıxa inş alın bebeklerinizi bize de dua edin;) bu arada benm de bat 27 ağustos ama hiç belirti yok baş ağrısı dşnda ben de siz de ne gibi belirtiler vardı adetten önce öğrenmiissnz hamileliği

Test negatif çıktı su içip test yapmıştım ondan mı acaba. Biraz moral bozuldu benim ama denemelere devam tabiki
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın ve bizlere de dua edin lütfen

Kızlar hayırlı olsun inanın çok sevndm ssğlkla kucağınıxa inş alın bebeklerinizi bize de dua edin:KK66: bu arada benm de bat 27 ağustos ama hiç belirti yok baş ağrısı dşnda ben de siz de ne gibi belirtiler vardı adetten önce öğrenmiissnz hamileliği
Bende hiç bi belirti yoktu canım sadece sol kasigimda ağrı vardı o kadar batma yani cok hafif Bide göğüslerim hafif ağrıdı o kadar

Test negatif çıktı su içip test yapmıştım ondan mı acaba. Biraz moral bozuldu benim ama denemelere devam tabiki
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın ve bizlere de dua edin lütfen
Sıvı alımı olduğu için olabilir benim de geçen gün negatif çıktı ben de beklemedeyim bu akşam yapıcaktım cesaret edemedim vazgeçtim yarın da olmazsam yapıcam yine test.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Yaa benm göğüslerim agrmyor hamile olan herkes öyle diyor ..Bu ay da mı yok ya:110:pozitif düşünsem bi türlü negatif düşünsem başka türlü :63:
Benim normalde reglden önce göğsüm ağrır falan şimdi hiçbiyerim ağrımıyo. Batımda bugündü. Ne olduğumu şaşırdım yani.

Daha adetin iz gelmediyse acele etmeyin. Ocak ayında adetimin 6 gün geçirmesine rağmen negatif çıkmıştı. Maalesef kimyasal gebelik le sonuçlandı.

Back