- 27 Ağustos 2015
- 348
- 602
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
Güzel haberlerinizi bekliyorum hayırlısıyla umutsuzluk yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn canım Rabbim cok bekletmeden saglıklı hayırlı evlatlar versin senin hikaye ne ne zamandır istiyorsun bebiş sorun varmı yas VS..Allah herkese hayırlı vakitte en kısa sürede nasip etsin :)
biz daha 10 aylık evliyiz hep korunduk eşim tarafından bu ay denemeye basladıkAminnnn canım Rabbim cok bekletmeden saglıklı hayırlı evlatlar versin senin hikaye ne ne zamandır istiyorsun bebiş sorun varmı yas VS..
İnsallah gelir bebeğin doktor tedavi falan ugrasmadan. Folikasit takviyesi almanı tavsiye ederimbiz daha 10 aylık evliyiz hep korunduk eşim tarafından bu ay denemeye basladık
30 yasındayım bakalım henüz sorun varmı yokmu vs bilmiyoruz kendi kendimize cıktık bir yola Allah utandırmasın :)
inşallah cok teşekkürler hepimizeİnsallah gelir bebeğin doktor tedavi falan ugrasmadan. Folikasit takviyesi almanı tavsiye ederim
Siz geçen ay çatlatma ignesini takip ediyordunuz bu ay da igne yapıldı mıBen ben :) 8 agustos
Siz geçen ay çatlatma ignesini takip ediyordunuz bu ay da igne yapıldı mı
Klomenin etkisi kullanmadığımız aylarda da devam ediyor. Geçen ay çatlatma iğnesi yaptığına göre çatlatma problemi var demektir. Bu ay bu riski neden göze almadı? Yumurtalar catlamayabilirBu ay klomen ve iğne kullanmadım canım
En az üç tane var dedi dr yumurtalarım için
Fakat ovulasyon testi takip ederek büyümelerini bekliyorum :)
İnsallah bu ay tutar ama olmazsa bence Dr kontrolünde devam et aneminin hamieliğe ne gibi olumsuz etkileri falan var öğrenir ona göre ilac takviyesi alırsın canım.inşallah cok teşekkürler hepimize
b12 eksikliğinden kaynaklı doktor vermişti zaten bi süre kullandım gecen aylarda
benim tek korkum anemi olusum
İnsallah olumlu sonucu alırsın canımEvet idrar testi. Bir süre daha bekleyip eğer olmazsam kan vericem
inşallahİnsallah bu ay tutar ama olmazsa bence Dr kontrolünde devam et aneminin hamieliğe ne gibi olumsuz etkileri falan var öğrenir ona göre ilac takviyesi alırsın canım.
Klomenin etkisi kullanmadığımız aylarda da devam ediyor. Geçen ay çatlatma iğnesi yaptığına göre çatlatma problemi var demektir. Bu ay bu riski neden göze almadı? Yumurtalar catlamayabilir
Yok canım 6 yası dinşallah
siz ne zamandır deniyorsunuz ? ilk cocuk mu ?
Aminn insallahBat 18 ağustos ınsallah bu ay burdaki kimse göbüşü boş ayrılmaz topikten![]()
Yok canım Bi tane oglum var 3yıldır bekliyoruz ikinciyiinşallah
siz ne zamandır deniyorsunuz ? ilk cocuk mu ?
oh maşallah Allah bagıslasınYok canım Bi tane oglum var 3yıldır bekliyoruz ikinciyi
Amin canım insallah Rabbim isteyen herkese versin saglıklaoh maşallah Allah bagıslasın
gönlünüze göre en kısa sürede kavusursunuz ikinci evlada inşallah :)