- 3 Şubat 2018
- 553
- 630
- 18
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
Amin inşallah kuzum inşallah Ağustos da hepimiz sağlıklı anne adayları olalım inşallajİnşallah biran önce evladına kavusursun canım rabbim hepimizi kavusturska
Aynı konudan muzdarip olduğumuz için bende rahatliyorum canım yaşın kaç bu aradaDoktor deneyin bakalım dedi :) oda benden isteksiz eşimde olur olur acele etme modunda o yüzden daha düşünmedim hiç gerek görürse doktor yaparız onları da deneriz :) of saol buarada konuşmak iyi geldi millete takmıyorjm ya olur felan demekten gerilmiştim
kendi kendime cevap verip deneyim31 de oda bitti bitiyor yakında 32 olucam dolu dolu
Olur öyle bende arada teknolojiyle sorun yaşıyorum ben 23 yaşındayım canım bende artık dışarıya evet erken daha dusunmudüşün diyorum ama içim sizim sızım sızlıyor derkenYa birde teknoloji özürlüyüm mesaja altına cevap yazamıyorum sen kaç yaşındasın
Amün inşallah canım hepimize çok güsel dua etmişsin8 agustos bat kızlar yumurtlama günüm bugün takvime göre :)) dua edin nolursunuz Rabbim hicbir yuvayı nesesiz hiç bir anne babayı evlat özlemi ile sınamasın Rabbim sen isteyen herkese bütün ÜmmetiMuhammede sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip et inşallah
Sanırım amin yazmak istedimAmün inşallah canım hepimize çok güsel dua etmişsin
Ya birde :) neden öyle düşünüyorsun günlerini takip ediyormusun bak yaşın da geçmiş az doğurganlığın az olmasın bilmem ne bilmem ne verdiğim cevabında aldığım cevaba da bin küfür basıyorumOlur öyle bende arada teknolojiyle sorun yaşıyorum ben 23 yaşındayım canım bende artık dışarıya evet erken daha dusunmudüşün diyorum ama içim sizim sızım sızlıyor derken
Canını sıkmamaya çalış yılmak Yok öbür aya tekrar daha çok çalışacağızherkesin hakkında hayırlısı olsun RABBIM şüphesiz en iyisini bilir
İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile haberini alırız canımMerhaba kızlar :) benim adetimin ilk gunu bugun. Geçen ayin ortasında 10-11 haftalik bebeğimi kaybetim kalbi durdu. Gelecek ay tekrar eşimle denemeye baslicaz :) eşimle demişim sanki başka kimle olacakherkese bol şans bu arada bat 27 Ağustos:)
Bende 28 bat adet olucak gibiyimBat 1 agustos. Ümidim yok hiç
İnşallah rabbim isteyen herkese versinİnşallah en kısa zamanda yeniden hamile haberini alırız canım
Bende kendimde belirti arıyorum daha şimdidenYa acaba hissediliyor mu çok merak ediyorum o farklılığı algılayabiliyormuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?