Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen test yapsan çıkar bence.erken gebelik testleri var.benmde bat 9 ağsts.evde 2 tane test hazırda beklio
Benimde 11 Ağustos ama bu yumurtlama akıntısına dair hiçbir şey yok. Ama kasıklarımda bi hareketlilik olduğunu hissediyorum bugün adetin 11. Günü aman ne biliyim kafam karıştı :)

Benimde 11 Ağustos ama bu yumurtlama akıntısına dair hiçbir şey yok. Ama kasıklarımda bi hareketlilik olduğunu hissediyorum bugün adetin 11. Günü aman ne biliyim kafam karıştı :)
Zaten yumurta 12 ile 18. Gün arası çatlıyo o beyaz akıntı o arada geliyo die biliyorum canım.daha erken yani

Zaten yumurta 12 ile 18. Gün arası çatlıyo o beyaz akıntı o arada geliyo die biliyorum canım.daha erken yani
Benim 26 27 günde bir oluyor adetim cmt yumurtlama günü görünüyor takvimde şu akıntı muhabbetini de bir türlü anlayamadım yumurta çatlamadan kaç gün önce geliyor yada illa olması mı lazım

Merhaba kızlar ben de bu ay başladım çalışmalara bat 10 ağustos. Geçen akşam sol kasığımda bir ağrı ve batma hissi başladı sabaha kadar sürdü ama 2 gün önceydi ilişki o yüzden emin olamıyorum normalde bende yumurtlama sancısı olmaz umarım bebiştendir.

Bat 10 ağustossa bebek için erken bi dönem daha yumurtlama günlerindesin çünkü

Bat 10 ağustossa bebek için erken bi dönem daha yumurtlama günlerindesin çünkü
Evet biliyorum ama normalde ağrı olmaz bende önceki hamileliğimde de aynı şekilde oldu ilişkiden sonra sol kasığım ağrıdı acaba demiştim adet günümde lekelenme oldu ve test yaptığımda pozitifti.

O zaman inşallah bu seferki de öyledir :) 15 gün var daha zamanda geçmez ki

O zaman inşallah bu seferki de öyledir :) 15 gün var daha zamanda geçmez ki
Sorma öncekinde düşünmediğim için belirtiler de pek umrumda olmamıştı adet olmayı bekliyordum ama şimdi en ufak bir şeyi ona yoracağım. En iyisi kafanın rahat olması sanırım hepimiz için hayırlısı olsun.

Ben bir senedir deniyorum daha köşesinden kıyısından bile geçemedim :) ilk aylar herşeyi belirti sanıyordum ağzımın payını aldığım için artık acaba mı demiyorum açıkcası. Bu ay ısı takibi yapmaya başladım bakalım hayırlısı ama gün aşırı ilişkiyi de ihmal etmiyorum tabi. En kötüsüde yumurtlamadan sonra regli beklemek zaman geçmiyor çünkü

En iyisi dedigin gibi ben artik 2 yildir her belirtimi ezberledim dikkat ede ede ama keske unutsam dusunmesem de bir anda gelse diyorum ama nasip bakalim

Selam kızlar benim de bat 10 ağustos 11 de olabilir 2 gün erkene atıyor her ay bende dün gündüzden beri kasıklarımda ağrı dedim heralde yumurtluyorum normalde yarın yumurtlama tarihim ama dünden beri kasıklarımda batmalar var hem sol da hem sağ da hissediyorum yürürken bile kasıklarım batıyor hissediyorum yani ama kendimi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum tekrar düşünmemeye çalışıyorum

Yarın normal de yumurtlama günümdü misafirlerim geliyor sabah yatılı maalesef birşey yapamıcaz bugün gündüz oldu tutar mı tutmaz mı bilmiyorum artık normal de yumurtlama günlerim de her zaman böyle batmalar hissetmiyorum bu ay çok şiddetli oldu kasık Ağrı'm

Bide sanırım gaz var folik asit kullanıyorum ondan mı ki acaba oda ağrı yapabilir tuvalete gidemiyorum yapamıyorum yani gaz da da sıkıntı var kaşığın daha çok acıyor sanki çıkmayınca

Kızlar ilk hamileliğimde ben de öyle olmuştum ve benim normalde hiç kasık ağrım olmazdı. Hamile kaldığım ilk anı hissettim diyebilirim,sonrasında aman öyle şey olur mu başka bir şeydir diye düşünmüştüm dikkatimi çeken başka bir şey de göğüslerim normal zamandan daha erken acımaya başlamıştı herhalde erken adet olucam bu ay demiştim ama hamileymişim umarım sizin de öyledir.

Ay cnm ya ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah valla bilmiyorum ümitlenip sonra yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bende

Amin canım insallah.. Bende kendimi varil gibi hissediyorum alt karın bölgemde kasıklarımdaki agrı var gazdır o gaz diyorum ama bi yandanda ya bebişin tutunmaya calışıyorlarsa diyorum. bat 7 agustos Rabbim isteyen herkese ve banada nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…