- 10 Eylül 2017
- 3.527
- 4.021
- 133
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
Benimde 11 Ağustos ama bu yumurtlama akıntısına dair hiçbir şey yok. Ama kasıklarımda bi hareketlilik olduğunu hissediyorum bugün adetin 11. Günü aman ne biliyim kafam karıştı :)Canım sen test yapsan çıkar bence.erken gebelik testleri var.benmde bat 9 ağsts.evde 2 tane test hazırda beklio
Zaten yumurta 12 ile 18. Gün arası çatlıyo o beyaz akıntı o arada geliyo die biliyorum canım.daha erken yaniBenimde 11 Ağustos ama bu yumurtlama akıntısına dair hiçbir şey yok. Ama kasıklarımda bi hareketlilik olduğunu hissediyorum bugün adetin 11. Günü aman ne biliyim kafam karıştı :)
Benim 26 27 günde bir oluyor adetim cmt yumurtlama günü görünüyor takvimde şu akıntı muhabbetini de bir türlü anlayamadım yumurta çatlamadan kaç gün önce geliyor yada illa olması mı lazımZaten yumurta 12 ile 18. Gün arası çatlıyo o beyaz akıntı o arada geliyo die biliyorum canım.daha erken yani
Bat 10 ağustossa bebek için erken bi dönem daha yumurtlama günlerindesin çünküMerhaba kızlar ben de bu ay başladım çalışmalara bat 10 ağustos. Geçen akşam sol kasığımda bir ağrı ve batma hissi başladı sabaha kadar sürdü ama 2 gün önceydi ilişki o yüzden emin olamıyorum normalde bende yumurtlama sancısı olmaz umarım bebiştendir.
Evet biliyorum ama normalde ağrı olmaz bende önceki hamileliğimde de aynı şekilde oldu ilişkiden sonra sol kasığım ağrıdı acaba demiştim adet günümde lekelenme oldu ve test yaptığımda pozitifti.Bat 10 ağustossa bebek için erken bi dönem daha yumurtlama günlerindesin çünkü
O zaman inşallah bu seferki de öyledir :) 15 gün var daha zamanda geçmez kiEvet biliyorum ama normalde ağrı olmaz bende önceki hamileliğimde de aynı şekilde oldu ilişkiden sonra sol kasığım ağrıdı acaba demiştim adet günümde lekelenme oldu ve test yaptığımda pozitifti.
Sorma öncekinde düşünmediğim için belirtiler de pek umrumda olmamıştı adet olmayı bekliyordum ama şimdi en ufak bir şeyi ona yoracağım. En iyisi kafanın rahat olması sanırım hepimiz için hayırlısı olsun.O zaman inşallah bu seferki de öyledir :) 15 gün var daha zamanda geçmez ki
Ben bir senedir deniyorum daha köşesinden kıyısından bile geçemedim :) ilk aylar herşeyi belirti sanıyordum ağzımın payını aldığım için artık acaba mı demiyorum açıkcası. Bu ay ısı takibi yapmaya başladım bakalım hayırlısı ama gün aşırı ilişkiyi de ihmal etmiyorum tabi. En kötüsüde yumurtlamadan sonra regli beklemek zaman geçmiyor çünküSorma öncekinde düşünmediğim için belirtiler de pek umrumda olmamıştı adet olmayı bekliyordum ama şimdi en ufak bir şeyi ona yoracağım. En iyisi kafanın rahat olması sanırım hepimiz için hayırlısı olsun.
yok degilim canim ins. bu ay olurPardonnn sen hamilemiin
Takvim yapmışsın
ins.Bat 8 ağustos, bu ay güzel haberler alalım inşallah :)
İnşalllahhyok degilim canim ins. bu ay olur
ins.
Wala erken gebelik testi almadım normal test vardı yaptım ama çıkmadı daha var ya 28 bir geçsin. Ozaman gene test manyağı olurumCanım sen test yapsan çıkar bence.erken gebelik testleri var.benmde bat 9 ağsts.evde 2 tane test hazırda beklio
Kızlar ilk hamileliğimde ben de öyle olmuştum ve benim normalde hiç kasık ağrım olmazdı. Hamile kaldığım ilk anı hissettim diyebilirim,sonrasında aman öyle şey olur mu başka bir şeydir diye düşünmüştüm dikkatimi çeken başka bir şey de göğüslerim normal zamandan daha erken acımaya başlamıştı herhalde erken adet olucam bu ay demiştim ama hamileymişim umarım sizin de öyledir.
Amin canım insallah.. Bende kendimi varil gibi hissediyorum alt karın bölgemde kasıklarımdaki agrı var gazdır o gaz diyorum ama bi yandanda ya bebişin tutunmaya calışıyorlarsa diyorum. bat 7 agustos Rabbim isteyen herkese ve banada nasip etsin insallahKızlar ilk hamileliğimde ben de öyle olmuştum ve benim normalde hiç kasık ağrım olmazdı. Hamile kaldığım ilk anı hissettim diyebilirim,sonrasında aman öyle şey olur mu başka bir şeydir diye düşünmüştüm dikkatimi çeken başka bir şey de göğüslerim normal zamandan daha erken acımaya başlamıştı herhalde erken adet olucam bu ay demiştim ama hamileymişim umarım sizin de öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?