Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya okudum ve son 1 2 haftadır bunu bende yaşadığım için kızıyorum kendime. Yanlış belki ama bende korkuyorum. Daha zor bir olaydan ya da tekrar kayıp yaşamaktan. ama olacaksa engel de olamam diyorum şükür ediyorum dönüp. Çook iyi anlıyorum seni ben bu ay denemeye başladım. ya tutar da kötü olursa diye etkiliyorum kendimi. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Öyle gerçekten. Bu tedirginliği üstümüzden atmamız için ancak normal bi gebelik geçirmemiz lazım. Allahın izniyle sağsalim hamile kalıp sağlıklı bi gebelik geçirriz inşallah.

Merhaba arkadaslar, bende araniza katiliyorum. Yeni uyeyim. 27 yasindayim bir tane oglum var. Uzun zaman istekliydim birtane daha olsun diye ama esim beklemek istedi. Nihayet artik oda istiyor ve bu ay ikinci denememiz olcak. Oglum dogduktan snra dogum kontrol hap kullandim ve cok korktum hap biraktiktan sonra adet olmamaktan. Cok sukur 31inci gunumde adet oldum. BAT'im ne zaman tam olarak bilmiyorum eger bu ay gibi 31 gun olcaksa BAT 24 agustos. Burda sizlerle bir iletisim halinde olmak ve sorulara cevap almak/vermek icin sabirsizlaniyorum. InsAllah hepimiz icin agustos ayi hamile kaldigimiz ay olur :)

Merhaba arkadaslar, bende araniza katiliyorum. Yeni uyeyim. 27 yasindayim bir tane oglum var. Uzun zaman istekliydim birtane daha olsun diye ama esim beklemek istedi. Nihayet artik oda istiyor ve bu ay ikinci denememiz olcak. Oglum dogduktan snra dogum kontrol hap kullandim ve cok korktum hap biraktiktan sonra adet olmamaktan. Cok sukur 31inci gunumde adet oldum. BAT'im ne zaman tam olarak bilmiyorum eger bu ay gibi 31 gun olcaksa BAT 24 agustos. Burda sizlerle bir iletisim halinde olmak ve sorulara cevap almak/vermek icin sabirsizlaniyorum. InsAllah hepimiz icin agustos ayi hamile kaldigimiz ay olur :)
Merhaba canım amin inşallah bu ay o essiz duyguyu yasarım yeniden benimde bi oglum var 6yasında 3senedir bekliyoruz ikinci yavrumuzu bat 7 ağustos catlatma ignesinin 7günündeyim. Rabbim dileyen isteyen bekleyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin insallah

Hoşgeldin canım

Merhaba canım amin inşallah bu ay o essiz duyguyu yasarım yeniden benimde bi oglum var 6yasında 3senedir bekliyoruz ikinci yavrumuzu bat 7 ağustos catlatma ignesinin 7günündeyim. Rabbim dileyen isteyen bekleyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin insallah[/QUOTE

InsAllahhh

Çatladı inşallah :KK53:

Eklentiler

• 6330DDB7-62E5-41FE-95C1-CE4020022808.jpeg
    6330DDB7-62E5-41FE-95C1-CE4020022808.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 30
aksam bendeyrm saat diktim bacaklarimi. ins tutar

Canım aslında o yatıp uzanma bacak uzatma sadece psikolojik olarak rahatlattığı için
Sperm öyle bir hızla çıkarki zaten giden gider oraya :)
Ben hiç yapmazdım artık ben de yapıyorum uzanıyorum ama iki düşükte de kızımda da koşarak banyoya gitmişimdir sperm sevmediğim için :)

e
Canım aslında o yatıp uzanma bacak uzatma sadece psikolojik olarak rahatlattığı için
Sperm öyle bir hızla çıkarki zaten giden gider oraya :)
Ben hiç yapmazdım artık ben de yapıyorum uzanıyorum ama iki düşükte de kızımda da koşarak banyoya gitmişimdir sperm sevmediğim için :)
vet bende hic sevmiorum. ama iste yaptim bende bu ay ilk defa.

kızlar bende ağustosun 1 inde adet olmamayi bekliyorum yumurtlama günümü akıntimdan dolayi biliyorum ogün korunmadim 1 aydır dinmeyen göğüs ağrım var tek belirti olarak aceba hamilemiyim

canim hap kullanan hamileler bile var rabbim istedikten sonra olur inşallah bende 9 yil aradan sonra ilk defa korunmadim sonucu beklemedeyim

Back