- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 30
- Konu Sahibi gulrecelim
-
Başınız sağolsun. Evet prolaktin düşüyor yükseliyor, bu ilaç adetini düzenler demişti doktorum malesef hiçbir etki yaratmadı bende. Buna karşın pko da inofolic de düzenler diye okudum ama nafile mecburen adet söktürücü ye kaldım yine :) klomen yada femara kullandınız mı ? Hadi inşallah bu ay olurYok canım malesef iki düşük bi ölü dopum yaptım bende ilaçsız adet olmuyorum duohastonla anca adet oluyorum dostinex neden prolaktin değerin mi yüksek doktor değişikliğide yaptım ama yumurtalar çok tembel diyor doktorum bi tane yumurtam vardı şimdi 3 tane olmuş cumartesi bi daha gidicem bakalım ne olcak
Kullanmam mı :)) onlarda işe yaramadı inofolıc bende de işe yaramamıştı kuzu yaaBaşınız sağolsun. Evet prolaktin düşüyor yükseliyor, bu ilaç adetini düzenler demişti doktorum malesef hiçbir etki yaratmadı bende. Buna karşın pko da inofolic de düzenler diye okudum ama nafile mecburen adet söktürücü ye kaldım yine :) klomen yada femara kullandınız mı ? Hadi inşallah bu ay olur3 yumurta çok iyi
Eşim sperm testi verdi. Sonuçlarını alalım. Özele gideceğiz biz. Sizde görünün bir özel hastanede imkanınız varsa. Ben hgs çekilmek istiyorum birde. Hem muayene hem rahim filmi. İnşallah spermde ve rahmimde sorun yokturYani durum iyiye mi gidiyor kötüye mi anlamıyorum boşluk içinde kaldım
Ben zaten en başından beri özele gidiyorum canmEşim sperm testi verdi. Sonuçlarını alalım. Özele gideceğiz biz. Sizde görünün bir özel hastanede imkanınız varsa. Ben hgs çekilmek istiyorum birde. Hem muayene hem rahim filmi. İnşallah spermde ve rahmimde sorun yoktur
Tabii ki çok düşük değil. Üstelik bat ınız bile gelmişken. Allah'ın izniyle kesin hamilelik bence. Tebrik ederim.Bende de pko var aralık ayında dış gebelik geçirdim bu ay adetime 4 gün kala kan testim 7,04 çıktı gebelik olabilirmi çok düşük mu acaba
Allahım inşallah hamileyimdir teşekkür ederimTabii ki çok düşük değil. Üstelik bat ınız bile gelmişken. Allah'ın izniyle kesin hamilelik bence. Tebrik ederim.
Anladım. Daha ayrıntılı ilgilendiriyordur o zaman mutlakaBen zaten en başından beri özele gidiyorum canm
Öyle canım kaç oldu uğraşıyor adam benimle oda bunaldıda belli etmiyor benceAnladım. Daha ayrıntılı ilgilendiriyordur o zaman mutlaka
Canım adetime 8 gün kaldı bekliyorum ama iki gündür gebelik testi yapıyorum idrarda çok ince bı hayalet cizgi var gibi yine de çatlama iğnesinin etkisi olabilir diye haftabasini bekliyorum kan verirsem belli olur sen neler yaptın@Tambikedi ne durumdasınız. Belli oldu mu
Aa canım hamile misin
Bilmiyorum kiiiii. Gibi, haftaya belli olacak sanırım mm. İnşallah inşallah inşallahAa canım hamile misin
Doktor öyle söyledi. Canım adet olamıyordum ki düzgün. Hiç belli olmuyordu bat. Adet söktürücü aldım. Doktorum ultrason da baktı yok ama genede test yapalım sonra kullanmaya başla dedi. Yarın giderim tekrar yada bilmiyorum. Korkuyorum hayal kırıklığı na uğramaktan :)Kan versene iki günde bir niye haftayı bekliyorsun adetine kaç gün vardı bence var bebiss hayırlı olsun
Canım kanda 300 leri görüp kaset testte negatif olanlar var. Ümitsizlige kapılma güzel düşünBu arada evdeki testlerde hep negatif çıkıyor
Aaaaa hamile misin canım hadi hayırlısı olsun çok sevindim bak üzülüyordun birde herşeyi yaptım olmadı diye inofolic di mi
Ay çok sevindim darısı bize inşallahBilmiyorum kiiiii. Gibi, haftaya belli olacak sanırım mm. İnşallah inşallah inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?