- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 31
Sağolasın bacım iş başa düşünce mecbur sorucazValla bildiğim kadarıyla olmuyor ama isterseniz doktor araştırıp sorun daha sağlıklı bilgi alirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın bacım iş başa düşünce mecbur sorucazValla bildiğim kadarıyla olmuyor ama isterseniz doktor araştırıp sorun daha sağlıklı bilgi alirsiniz
fotoyu atınca böyle çatlatma iğnesi yapmamış gibi davranalım olur mu ahahahhaha ay iyice sıyırdım he ayy inşallah ya diğer iğnelerde hep 9. Gün negatife döndü öyle devam etti. Bunda artık bir pozitif çıksınAnam bismillah kız heyecanlandım haa iğneden sonraki 14 . Günde pozitif bekleriz amaaaaaa
Ya dün konuştuğumuz ebru hanımında jeli varmış sanırım. Ana fayda görmeyen de varArasaNillGerek aslinda spermin ilerlemesini kolaylastiran bir takviye gormustum burda daha onceki bir topikte paylasmislardi ekran goruntusu almistim ama bilmiyorum gondermek dogru olur mu? Ne kadar fadali olur emin degilim. Kullananlari okumustum ama ben denemedim hic bilmiyorum.
Otomatik olarak kızın sesiyle okudum ahahahhahahahahahSen hiç balık kopegisi gördün
Bacım kargo ücreti olsa keşke yurt dışı alışverişine bile vergi zammı geldiKimse yokmu bize göndersin kargo ücretini veririz
Kızlar ben bu ay kullanicam onu ise yararsa haber vereceğim sizeYa dün konuştuğumuz ebru hanımında jeli varmış sanırım. Ana fayda görmeyen de var
Ahahahahahahah offff çok komik o şey var bide elif bak uçak geciyoOtomatik olarak kızın sesiyle okudum ahahahhahahahahah
Kendimi deli manyak gibi hissediyorum temizlik bitinceFoşur foşur temizlik iyi gelmiyor mu ama doğruya doğru
Bacım nefes almaya vergi vericez yakinda hadi bakalımBacım kargo ücreti olsa keşke yurt dışı alışverişine bile vergi zammı geldi
Kaçıncı iğnen bacım bu ay allahım yarabbim inşallah nasip etsin tez zamandafotoyu atınca böyle çatlatma iğnesi yapmamış gibi davranalım olur mu ahahahhaha ay iyice sıyırdım he ayy inşallah ya diğer iğnelerde hep 9. Gün negatife döndü öyle devam etti. Bunda artık bir pozitif çıksın
Hadi bismillah inşallah fayda sağlarsın bize de umut olursunKızlar ben bu ay kullanicam onu ise yararsa haber vereceğim size
Evet konuşmuştuk bugün, doktorunun protokolünden çıkma bence diyen bendim sana ben tekrar gündem olunca hangisinde homozigot olduğunu merak ettim sadeceBenimde mhtrf 1298 homozigot ama bu gen riskli kullanılmalı diye sonuca çıktım ben hatta kese gözüktükten sonra vurulcam doktorum öyle dedi bugün stres yaptım Doktorumu aradım geç kalmayız değil mi diye ben de hastalarım bu şekilde yapıyorum dedim ve dedi şu an sana kan sulandırıcı verirsem dedi tam tutunma aşamasındayken sulandırmak iyi olmaz dedi
Bak o temizliğin üstüne duş alirim sonra gelir kahvemi yapar oturur hayata soverim öyle o kadarKendimi deli manyak gibi hissediyorum temizlik bitince
Hahahah bide saçı olandan kalın telli saçı olandan yüksek vergi alacak diye korkuyorum bu kel arkadaştanBacım nefes almaya vergi vericez yakinda hadi bakalım
İnşallah ben sadece spermi kolaylaştırmasina bile razıyım en azından iki üç denemede tutabilir umudur oluşurHadi bismillah inşallah fayda sağlarsın bize de umut olursun
Ya ahahahahhaha of evet evet ay eğlendimAhahahahahahah offff çok komik o şey var bide elif bak uçak geciyo
Kizzzz Silivriye gönderir bizi sus sus valla çok kötü durumlar daha neler bekliyor bizleri valla hakkımı helal etmiyorumHahahah bide saçı olandan kalın telli saçı olandan yüksek vergi alacak diye korkuyorum bu kel arkadaştan
Olabilir belki de... Mesela Bilkent şehir hastanesinde iğneler kısım kısım veriliyormuş, ben hepsini topluca aldım dolapta saklıyorum gibi gibiV
Valla o zaman hastaneden hastaneden hastaneye prosedür değişiyor dediğin gibi
Bebeğim bu 4. İğnem olacak geçen sene Ekim Kasım aralıkta olmuştum ocakta hsg çekildim. Sonra kendim deneyeyim dedim bir süre. Şimdi işte tekrar başladım. Aminnn hepimize inşallahKaçıncı iğnen bacım bu ay allahım yarabbim inşallah nasip etsin tez zamanda
Ben sürekli komik video izleyen kızımYa ahahahahhaha of evet evet ay eğlendim