Olur inşallahYavrum ya olur olur Allah'ın izniyle sıkma canını
Ne diyeti uyguluyosun şu 85 kiloluk ben yapamiyorum bir türlü
Ben bunu bi arastirayim en iyisiKuvvetli balgam sökücü baksana rahimdeki fazlalığı da atıp spermin kolay ilerlemesini sağlıyomuş kocama desem nerde hemen alalım der eminim buna
ay tamam tamam kapamadım pozitifi olumluyu çekiyorum pozitif testlerle devam ediyorummmYa kızım kendi kendine enerjinin yolunu kapamasana yaaa
4 gün var akşam üzeri yaptım saat 5 gibi böyle çıktı sabah ilk idrarla başka markayla yapacamSabah bende yaptım sonradan böyle yeri belli olur gibi oldu ama anlamadım bende hepsinde test çizgisi yeri belli oluyor illaki kaç gün var adetinize ?
Ay ben silik çizgi görüyorum bunda sanki4 gün var akşam üzeri yaptım saat 5 gibi böyle çıktı sabah ilk idrarla başka markayla yapacam
Aynen doktorum da öyle dedi acele etme önce senin sağlıklı olman lazım dedi. Biraz geç olsun ama sağlıklı olsun dedi. Bakalım doktorum ne derse yapıcam artıkFazla kilo varsa bencede diyet falan yap biraz kendine bak bu süreçte. Biz aslında yanlış yapıyoruz. Kendimize bakmayıp çocuğa yoğunlaşınca hep bir şeyler eksik kalıyor. Senin işinde bir hatırlatma olmuştur belki bu ay bedeninle ilgilen diyesonrada kaldığımız yerden devam
Evet sabahki teste göre koyulasmisAy ben silik çizgi görüyorum bunda sanki
Evet çok güzel demiş doktorun. Biraz kendine odaklan ben inanıyorum sen kendinde bişeyleri yola koyduğunda inşallah bebişte yola çıkıp gelecekAynen doktorum da öyle dedi acele etme önce senin sağlıklı olman lazım dedi. Biraz geç olsun ama sağlıklı olsun dedi. Bakalım doktorum ne derse yapıcam artık
İnşallah kuzum inşallahEvet çok güzel demiş doktorun. Biraz kendine odaklan ben inanıyorum sen kendinde bişeyleri yola koyduğunda inşallah bebişte yola çıkıp gelecek
22 yaşındayım ondan dolayı çıkmıyor laparoskopi ve metroplasti ameliyatları oldum şuan tek sıkıntı pcos başka bişey yokAa hadi yaa, 1 yıla çıkmıyor mu? Siz ne sebeple yaptırıyorsunuz acaba?
Çünkü ben ocak ayında rapor için başvurduğumda çıkmıştı henüz 3 yıl dolmamıştı. Ya da acaba hastaneden hastaneye prosedür mü değişiyor
2 aşılama olması gerekiyor izin çıkmıyor rapora istek üzeri anlayışlı doktor olursa direk tüpe geçer ama şans varsa önceden doğum varsa aşılama denetirlerYaa öyle mi bildiğim iyi oldu peki aşılama da yapılmış olması gerekiyor mu yoksa özeldeki çatlatma iğnelerinden sonra üni hastanelerinde tüp bebek deneyebiliyoz mu
Anladım canım geçmiş olsun22 yaşındayım ondan dolayı çıkmıyor laparoskopi ve metroplasti ameliyatları oldum şuan tek sıkıntı pcos başka bişey yok
Valla bildiğim kadarıyla olmuyor ama isterseniz doktor araştırıp sorun daha sağlıklı bilgi alirsinizAaa ne alaka ya bi cocuğum var bende istemezdim kardeş isterken sebepsiz kısır kalmayı olmuyo mu şimdi bana
Ya normal akıntı olurdu onu biliyorumda süt kesiği gibi olduğunu 3 ay oldu farkedeliBenim sürekli olarak geliyor çamaşırımdan anlıyorum
1298 olanCanım senin MTGFR(C677T) olan mı homozigot?
Hamile gibi duruyorsunuz4 gün var akşam üzeri yaptım saat 5 gibi böyle çıktı sabah ilk idrarla başka markayla yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?