- 8 Temmuz 2024
- 1.052
- 426
- 38
- 38
Gebelik testi yap bakalım ama normalin dışında koyuBugün adet gecikmemin 2. günü ovu testi yaptım böyle çıktı kızlar koyu değil mi sizce ya da pcos var diye mi böyle çıkıyor
Senle bir oluyoruz 25 de ise bende maksimum 26 ama hani catlamanin 14 günü ayın 24 oluyo ama doktor 26 dedi karıştı herşey yaniNormalde yarın ama 2 kere yumurtlama gördüm 25ide olabilir
Ahahahha bildin kiz aha simdi bi daha yaptimBen akşamkinin 11. Olcağına inandım nedense ahahahah
Şimdi yarın başka bi doktora gitsem diyorum o da şuan bişi yapamıcak diceği kan alalım yoksa hap kullanalım dicek. Kafam allak bullak bilmiyorum ne yapmam lazımDoktorun ne derse onu yap bence kuzum, doktorunun protokolünden çıkma derim ben
Bu çubuk testleri nerden aliyosunuz ben bulamadimAhahahha bildin kiz aha simdi bi daha yaptimher cise gittigimde test aciyorum is yerine de stok yaptim bu da yenisi ama bu test cok kucukmus ikidir bisey anlamiyom simdi azicik rengiyle oynadim
Eczaneden aldim 3 tane falan gezdim hepsinde arti med vardi bu eczane de de erken gebelik arti med di bende bu testi gorunce ondan sar bana sen dedim yazik 1 tane alcam sandiBu çubuk testleri nerden aliyosunuz ben bulamadim
Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız herkes farklı bir şey söylüyor kan pıhtılaşması iğnesini doktorum keseyi gördükten sonra başlayacağını söyledi etrafımda herkes geç kalırsın diyor stres oldum Doktorumu aradım istersen kullan diyor ama ben tedavim bu şekilde yapmıyorum zaten diyor yeni yeni tutunurken diyor kani sulandırmak daha riskli diyorGebeliğin ilk başlarında hatta genel olarak alttan ultrason ile bakılmaz ancak çok zaruri durumlar olur, mesela ayrıntılı ultrasonda bebek hiç kıpırdamıyorsa (ki ayrıntılı ultrason uzun süren bir ultrasondur çok detaylı bakılır belki alttan bakabilirler. Ya da 2'li tarama ya da 3'lü taramalarda fln bebeğin kafa ve ense ölçülerini alırlar,onları karından denk getiremezler bazen bebek çok hareketli olduğu için ya da yönü terstir fln o zamanlarda alttan bakabilirler ama genel olarak ilk haftalarda alttan muayeneye tercih edilmez, sebebi ise bebek zaten yeni tutunmuş oluyor ya herhangi bir açılma vb olur diye sanırım.
Bunların fiyatı nedir acabaEczaneden aldim 3 tane falan gezdim hepsinde arti med vardi bu eczane de de erken gebelik arti med di bende bu testi gorunce ondan sar bana sen dedim yazik 1 tane alcam sandi
Tanesini 50'ye aldim canimBunların fiyatı nedir acaba
Yazık ya bari bekleyin 2 güne bir yapınTanesini 50'ye aldim canim
Uff evet amateme yaticam gebelik testi bagimliligi bolumu acilinca
Bagimlilik kuzucum bu teste isemeden isedim saymiyorum kendimiYazık ya bari bekleyin 2 güne bir yapın
Bunun da yeşilayı açılsın ahahhaUff evet amateme yaticam gebelik testi bagimliligi bolumu acilinca
Ben bugün bir erken bir kaset yaptım ikiside ilk idrar değil o yüzden bıraktım yarın sabah deniycemUff evet amateme yaticam gebelik testi bagimliligi bolumu acilinca
o sırada günde 15 tane test yapanYazık ya bari bekleyin 2 güne bir yapın
Bu bir bagimliliktir lutfen kinamayin Allah basiniza verir kocanizi gizli gizli test yaparken bulursaniz akliniza ben geleyimo sırada günde 15 tane test yapanMemeli Mestan ajdmdkdl memeli mestanın yorumunu okuyunca üç saniye dikkatli bakarsan test görüyorsun hahahahahah ayy aşırı eğlendim
Kocamizi miBu bir bagimliliktir lutfen kinamayin Allah basiniza verir kocanizi gizli gizli test yaparken bulursaniz akliniza ben geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?