Doktor tabi ki daha iyi bilir , ama bu siteden daha önce buna benzer bir şey okuduğumu anımsıyorum hatta kendi açtığım konuda birisi yazmıştı , benim gibi yazan kişinin de bir düşüğü olmuş kimyasal mıydı düşük müydü tam anımsamıyorum ama sonrasında regl olmuyorum diye gidip tarlusal kullandıktan sonra hamile olduğunu öğrenmiş , ve gelişimi ilaç sebebi ile durduğunu anlatmıştı , ondan istersen bir kan ver emin ol kalben rahat olursun , yine tabiki karar senin
benimde aynı başladı mı acaba regliz ?gelmedi kuzum şu an şeffaf kahve akıntım var pedde temiz yok hiçbirsey
Dün karından gözükmedi bende çok korkmuştum ama ufak hala ondan sanırım yarın adet günüm normalde gecikicek yeni inşallah artar ve keseyi görürüm çok teşekkür ederim1500 üstünde kese görünüyor Allah sağlıcakla arttırsın değerini
yok başlamadı yarın olmam gerekiyor regl dün açık pembeydi günlük ped koydum baktım yok sadece peçetede var şimdide açık kahve akıntı var ped gene temiz ilk defa yaşıyorum bu olayı yumurtlamadan 14 gün geçtibenimde aynı başladı mı acaba regliz ?
Dua et canım darısı bize olsun insallahDün karından gözükmedi bende çok korkmuştum ama ufak hala ondan sanırım yarın adet günüm normalde gecikicek yeni inşallah artar ve keseyi görürüm çok teşekkür ederim
Test yaptın mıyok başlamadı yarın olmam gerekiyor regl dün açık pembeydi günlük ped koydum baktım yok sadece peçetede var şimdide açık kahve akıntı var ped gene temiz ilk defa yaşıyorum bu olayı yumurtlamadan 14 gün geçti
İnşallah Allahın izniyleÇok güzel, hadi inşallah darısı önce keseye sonra kalp atışlarınasağlıkla İnşallah
Karından ancak 6000 i aştığında görünebiliyor , vajinal 1500 iken görebilirsinizDün karından gözükmedi bende çok korkmuştum ama ufak hala ondan sanırım yarın adet günüm normalde gecikicek yeni inşallah artar ve keseyi görürüm çok teşekkür ederim
Olacak inşallah ederim tabii ki etmem mi Rabbim hiç kimsenin kucağına boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin, sizin daha önce bir gebelik kaybınız var mıDua et canım darısı bize olsun insallah
adetin geçtiyse varsa çıkar zaten kanda tahminimceBende kararsız kaldım belli mi olur kuzum yarın kan vereyim ona göre kullanayım o zaman
Yok çok şükür 2 kızım var 18 ve 16 yasindaOlacak inşallah ederim tabii ki etmem mi Rabbim hiç kimsenin kucağına boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin, sizin daha önce bir gebelik kaybınız var mı
Doktorum alttan bakmayı tercih etmedi sanırım pazartesi tekrar çağırdıKarından ancak 6000 i aştığında görünebiliyor , vajinal 1500 iken görebilirsiniz
benimde aynı sat 26 haziran bat 23 ağustos sabah test yaptım tertemiz silik bile bişi çıkmadı ama 9.30 da sizin tarif ettiğiniz gibi açık kahverengi akıntı karışık bişi geldi peçeteye ped gelmiyor. sizinle aynıyız ben test yaptığım için umutsuzum ama sizin yerleşme olabiliryok başlamadı yarın olmam gerekiyor regl dün açık pembeydi günlük ped koydum baktım yok sadece peçetede var şimdide açık kahve akıntı var ped gene temiz ilk defa yaşıyorum bu olayı yumurtlamadan 14 gün geçti
yok yapmadım sürekli negatif görünce insanın pek hevesi olmuyorTest yaptın mı
MaşallahYok çok şükür 2 kızım var 18 ve 16 yasinda
Doktorum alttan bakmayı tercih etmedi sanırım pazartesi tekrar çağırdı
Bilmiyorum kararsız kaldım acaba yarın kan mı versem diyorum
Daha önce düşüklerim olduğu için olabilir mi acaba bilmiyorum ama neden bakmadigini anlayamadım ben de bazı doktorlar sanırım ilk haftalar tercih etmiyor ben öyle duymuştumneden etmedi bir sebebi mi vardı ? şeyden soruyorum benim ilk gebeliğimde bu bizim tartışma konumuz olmuştu
1500 altı olduğu için görülmemesi normal içinizi ferah tutun❤Dün karından gözükmedi bende çok korkmuştum ama ufak hala ondan sanırım yarın adet günüm normalde gecikicek yeni inşallah artar ve keseyi görürüm çok teşekkür ederim
İnşallah pazartesi günü sağ salim görürüm rabbim bu sefer inşallah nasip eder kucağıma almayı1500 altı olduğu için görülmemesi normal içinizi ferah tutun❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?