Ay sorma bende acaba batma mı yok göğüs ağrısı mı bi hal oldumKızlar var ya yaktınız beniii
Buradan okuyorum ya yazdıklarınızı sürekli bi yerlerime bi şeyler oluyo gibi hissediyorum, mesela az önce sağ kasığıma bişiy saplandı ahh oldum bi annasıl bir etkilenme meselesidir bu anlamadım vallahi
kız bendee buraları okuyup duruyoz sonra psikolojik belirti oramız buramız ağrıyor
Valla inşallah bişiy olmamıştır, hissetmek imkansız ama kistimin bir anda parçalandığına yormak istiyorumKızlar var ya yaktınız beniii
Buradan okuyorum ya yazdıklarınızı sürekli bi yerlerime bi şeyler oluyo gibi hissediyorum, mesela az önce sağ kasığıma bişiy saplandı ahh oldum bi annasıl bir etkilenme meselesidir bu anlamadım vallahi
Ya ben diyorum iste grubun adini Agustosta delirenler olarak degistirelim diye
Herkes birbirinden etkilenip herkese biseyler oluyor
Vermidon mu o önceden soğuklagınlığı için verilirdiKızlar doktordan çıktım duphaston yazdı birde vermidon plus diye bir hap yazdı 3 Eylül de tekrar gel dedi.
Ben çok küçük yaşta bir evlilik yaptım 2 kızım var 18 ve 16 yaşında şimdi ikinci evliligimi yaptım bu evliligimden 1 tane olsun istiyoruz 2 ayımız deniyoruz 2 yıllık evliyiz benim yaşım 38kızlar herkes ilk çocuk için mi deneme yapıyor ? :)
Benim bu 3. Çocuk olacak Allah'ın izniyle biri sağ biri ölü inşallah buda sağ olurkızlar herkes ilk çocuk için mi deneme yapıyor ? :)
Ben ikinciyi kocam ücüncüyü deniyoruz, kendisinin ilk evliliğinden de var bi evladı.kızlar herkes ilk çocuk için mi deneme yapıyor ? :)
Ben beeeennn hatta dün bi ara erken gelecek sandım belim kasıklarım öyle değişik ağrıdıki ama bugün hiç bişey yok bat 23-25 arası. Bugün sadece göğüs hassasiyetim arttıYa dün akşamdan beri regl olcakmışım olamıyomuşum gibi bi ağrı çekiyorum önceki günlerde bu gelip geçiyodu saniyelikti bugün arttı, alt tarafa da baskı yapıyo ayrı regl olmadan önceki gibi ama bir damla bile kan yok bunu yaşayan var mı arkadaşlar helpbat 25 temmuz bu arada
Kalmamış galiba eczacı parol plus verdi yerine.Duphaston ben de kullanıyorum rahim kalınlaşmasını önlemek için, Vermidon hala kalmış mı ya soru kesici diye biliyorum
yapıcam kuzum şimdi yine kahve akıntı geldi sulu regl değil bu bence asla böyle olmazdı acaba HSG yüzünden mi oldu dicem ama kaç gün geçti yani üstünden haftalar olduAy umut verici ozaman. Erken gebelik yapsana
Ben de de var bat 25 ağustos erken mi olacak diyorum kendi kendime bisi yok amaYa dün akşamdan beri regl olcakmışım olamıyomuşum gibi bi ağrı çekiyorum önceki günlerde bu gelip geçiyodu saniyelikti bugün arttı, alt tarafa da baskı yapıyo ayrı regl olmadan önceki gibi ama bir damla bile kan yok bunu yaşayan var mı arkadaşlar helpbat 25 temmuz bu arada
Bilmiyorum eczacı parol plus verdi yerine. Duphaston 2 kutu yazmış sabah akşam kullanacam birde neden acaba. Günde 1 tane alınmıyor muydu bu?Vermidon mu o önceden soğuklagınlığı için verilirdi
Kuzum seni merak ettikBeni özleyen var mıeskiler burada mııı
Bunu da ilk defa duydum. İlaç adını mucize diye okudum@ B BallYilmaz123 3ArasaNillGerek Vermidon diyince aklima Amerikada balgam sokturucu kullanip hamile kalanlar geldi.
Hatta ilacin adi mucinex. Rahim ici siviyi inceltip daha kaygan hale getirip spermlerin yuzmesini kolaylastiriyormus.
Amerika da olsa hamile kalmak isteyen kadinhep ayni :)
Allahim sen anne olmak isteyenlere neler yaptiriyorsun yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?