Tabiki Rabbimin hikmetine sual olunmaz belki mucize olur ama işte doktor da anca mucize olur dediDirekt yumurtlamadım diyebilmek için her günü ve 24 saati usg başında geçirmek lazım bacım belki sürprizledi bilemeyiz
Ay umut verici ozaman. Erken gebelik yapsanagelmedi kuzum şu an şeffaf kahve akıntım var pedde temiz yok hiçbirsey
Hiçç anlamadım canım valla. Hiç şaşmayan günüm şaştı. Diyorum acaba yine kimyasal mı oldu? Benim kimyasallarımda cok yukselmeden hemen dusuyordu beta adet oluyordum.Ay noluyo ya bu ay bize, ben de 29 gunde olurdum 25 te oldum bu ay.
Hic ama hic yalniz degilsin. Yazdiklarinla ayni durumayim. Benim de morumsu sumuksu bisey geldi sonra normale dondu.Hiçç anlamadım canım valla. Hiç şaşmayan günüm şaştı. Diyorum acaba yine kimyasal mı oldu? Benim kimyasallarımda cok yukselmeden hemen dusuyordu beta adet oluyordum.
Bi de ilk kanama böyle bi acayio renkteydi mor gibi balgam gibi bi kanama oldu sonradan kırmızıya döndü.
Öff neyse bakalım bugun doktor randevusu aldım muayene olacağım cok garip hissediyorum kendimi. Bu kadar zor olmamalıydı cocuk yapmak kabak tafı vermeyr başladı iyice. Tedavi vs derlerse de hemen başlar mıyım hiç bilemiyorum kötü hissediyorum 3 gündür. Cok tuttum kendimi ağlamamk için doktorda ağlıycam kesin...
Evet evet şimdi hatırladımEvet kuzum senle daha önce konuştuk diye hatırlıyorum ben
Duphaston ben de kullanıyorum rahim kalınlaşmasını önlemek için, Vermidon hala kalmış mı ya soru kesici diye biliyorumKızlar doktordan çıktım duphaston yazdı birde vermidon plus diye bir hap yazdı 3 Eylül de tekrar gel dedi.
Ovulasyon testi kullanmış miydiniz 18. Gün olduğunu kaç ay sonra öğrendinBen de vazgeçmişken eşimin ısrarlarıyla geçemedim. 2 aydır bozulan düzenimden dolayı meger hıc sperm denk gelmemıs ilişki bıraktıgmız için 2aydır 18.gün yumurtlama oluyor artık sonunda denk geldi ilişkiler hormonlarıma bakıldı ovulasyonda kan aldılar tam da 18.gündeçok şükür guzel cıktı sende belirti vs var mı. Artık kendime söz verdiğim için kafama takmama kararı aldığım için belirti falan aramıyorum hiç Ama tabii ki de kendini gösteren şeyler oluyor
Benimkinede bakarmisin adete maks 4 gün var ama ilk idrar değil az önce yaptım yumurtanın catlamasinin 12 günü bugünBilin bakalim ben ne yaptim
Hayırlısı olsun canım ya ilk idrar değil regliye 4 gün var artık gözlerimin beni kandirmasina izin vermek istemiyorum ama işte sende goruyomusun hayaletbenim galiba kırmızılar geliyorr ..
kız bendee buraları okuyup duruyoz sonra psikolojik belirti oramız buramız ağrıyorKızlar var ya yaktınız beniii
Buradan okuyorum ya yazdıklarınızı sürekli bi yerlerime bi şeyler oluyo gibi hissediyorum, mesela az önce sağ kasığıma bişiy saplandı ahh oldum bi annasıl bir etkilenme meselesidir bu anlamadım vallahi
ya ben bu hayalet çizgileri hiç farkedemiyorum , benden daha proflar görebilenler kesin vardırHayırlısı olsun canım ya ilk idrar değil regliye 4 gün var artık gözlerimin beni kandirmasina izin vermek istemiyorum ama işte sende goruyomusun hayalet
Tşk ederim canımya ben bu hayalet çizgileri hiç farkedemiyorum , benden daha proflar görebilenler kesin vardır
inşallah hayaletler değil kopkoyu kırmızılar görelimmmmmTşk ederim canım
Benim 12 günüm erkende bile cikmiyoAdetime 1 hafta var yumurtlamadan 10 gün geçti kaset testte çıkar mı
12. günden sonra çıkabilir gibi , geç döllenme vs ise çıkmaz zatenAdetime 1 hafta var yumurtlamadan 10 gün geçti kaset testte çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?