- 9 Ocak 2015
- 12.717
- 28.995
- Konu Sahibi Glueckwunsch
Instagram'da bir sayfadaydi sanırım özel yaptirmisti, dediğim gibi özellikle fotograf çekimlerinde çok güzel oluyor,hatıra olarakta saklanır.Aaaa nerde yapılıyor ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Instagram'da bir sayfadaydi sanırım özel yaptirmisti, dediğim gibi özellikle fotograf çekimlerinde çok güzel oluyor,hatıra olarakta saklanır.Aaaa nerde yapılıyor ???
Bu araba gördüklerim içinde en iyisi. Ama buna 8500 tl verene kadar gider oto pazarından ikinci el şahin alırım senelerce kullanırlar böylesi de var diye göstermek için atıyorumBenin de derdim araba. tek araba almak yine kolay bir sürü seçenek var ama ben ne alacağım hiç bilmiyorum ikiz seçeneği trde fazla yok. Yanyana olanlar daha kullanışlı sanki
Ah biliyorum onları o kadar uçmayayımBu araba gördüklerim içinde en iyisi. Ama buna 8500 tl verene kadar gider oto pazarından ikinci el şahin alırım senelerce kullanırlar böylesi de var diye göstermek için atıyorum
İkiz Bebek Arabası Fiyatları ve Modelleri | Peg Perego
İkiz bebek arabaları en güvenli ve şık modelleriyle Peg Perego'da. İkiz bebek arabası fiyatlarını incelemek ve ihtiyacınıza göre satın almak için tıklayın.www.pegperegoshop.com.tr
Teşekkür ederim :) 3lü ile 15li arasındaki fark; 15lide damatlık smokin de mi var :) güzel birsey ama öyle hazır olması bir yandan ...
Sonra tekrar nereden dönüp bakıyoruz ? Yani nerde saklanıyor ?Var. Mesajın hemen üstünde bi satır var, en sağda # ile mesaj nosu yazılı. Onun bir öncesinde ayraç gibi bi işaret var. Ona tıklayınca favorilere ekleniyor.
Battaniye demişken ; bunu anneannem örüyor ileride anneanneme birsey olsa ömürboyu saklarım ki ben bunu ... hee ilmeğinde onun sevgisi var .... 90 yaşında .... nasıl heyecanla bekliyor görseniz ....3’lüde mesela zıbın, bere ve tulum varken 15’lide battaniyesinden tut eldivenine kadar, ikişer tane zıbınıydı vs çeşit çeşit şeyler :)
Aslında ben zıbın bile ne işe yarıyor bilmiyorum. Kafamda sadece göbeği düşene kadar rahat edebileceği üst diye kurdum o kadar
En üst menüde profil var mesaj ikonunun önünde. Ona tıklayınca hesabınız yazıyor ya, yanında da favoriler sekmesi var.Sonra tekrar nereden dönüp bakıyoruz ? Yani nerde saklanıyor ?
Ay ne güzel ya maşallah o yaşta. Saklanmaz mı hiç. Benimde annemde örgü işleri cinsiyeti bekliyorBattaniye demişken ; bunu anneannem örüyor ileride anneanneme birsey olsa ömürboyu saklarım ki ben bunu ... hee ilmeğinde onun sevgisi var .... 90 yaşında .... nasıl heyecanla bekliyor görseniz ....Eki Görüntüle 2599783
Sağ üstten ikinci kelebekli mi ? Aklım gitti ne güzelmiş hepsi ayrı güzel :)Eki Görüntüle 2599807 bu cici battaniyeleri de annem hazırlamış
Şu kundak gibi olan çok kullanışlı, yeğenim için örmüştükEki Görüntüle 2599807 bu cici battaniyeleri de annem hazırlamış
ben pembe veya mavi istemiyorum özellikle .... gariplik bende bana sorduğunda cinsiyet de belli değildi .... o yüzden bu renk hoşuma gitti :))) bir de şimdi belki ikincisi kız olur o da kullanır diye düşünüyorumAy ne güzel ya maşallah o yaşta. Saklanmaz mı hiç. Benimde annemde örgü işleri cinsiyeti bekliyor
Galiba kelebekli,daha öncede yazmıştım annem çok hevesli diye,simdiden kızıma çeyiz falan başlar diye korkuyorum bunlardan üç dört tanesi el örgüsü,geri kalanları da sanırım kumaş alıp nakisci da yaptırmış,benim için çok fazla ama çok hevesleniyor, kirmakta istemiyorum. Ördugu yelek,hırka süveter onlari da hiç saymıyorum bile en az on beş yirmi tane vardir beğendikleriniz olursa seve seve hediye ederimSağ üstten ikinci kelebekli mi ? Aklım gitti ne güzelmiş hepsi ayrı güzel :)
Battaniyede her renk gidiyo ama bu yelek hırka modelleri için beklemek lazımben pembe veya mavi istemiyorum özellikle .... gariplik bende bana sorduğunda cinsiyet de belli değildi .... o yüzden bu renk hoşuma gitti :))) bir de şimdi belki ikincisi kız olur o da kullanır diye düşünüyorum
Ben özellikle örgüde sarı,turuncu,beyaz,krem,toz pembe çok seviyorum bu renkleri,pembe dışında diğer renkler hem erkek hem kız bebeklere göre olur.Simdi özel ipler de varmış alerji yapmasın diye anti alerjik sanirim o iplerden almak lazım aklınızda bulunsun.Battaniyede her renk gidiyo ama bu yelek hırka modelleri için beklemek lazım
Anneannem eski ebe ; o da dediğin gibi sonra üst de öreceğim dedi ama sonra .... bir bildiği varBattaniyede her renk gidiyo ama bu yelek hırka modelleri için beklemek lazım
Krem veya ekru da benim ikinci favorimBen özellikle örgüde sarı,turuncu,beyaz,krem,toz pembe çok seviyorum bu renkleri,pembe dışında diğer renkler hem erkek hem kız bebeklere göre olur.Simdi özel ipler de varmış alerji yapmasın diye anti alerjik sanirim o iplerden almak lazım aklınızda bulunsun.
Ya ben yerim onu yaaaaa çok tatlı bir de takım yapmışsın !!!!!!! Erkeği yok mu bunun yaaaaa geçen öyle askılı şort gibi bir model görmüştüm çok tatlı ama bu ... rengi de çok güzel :)Eki Görüntüle 2599812
Bende bunu yeğenime ördüm kızıma da örücem inşallah