Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

Benin de derdim araba. tek araba almak yine kolay bir sürü seçenek var ama ben ne alacağım hiç bilmiyorum ikiz seçeneği trde fazla yok. Yanyana olanlar daha kullanışlı sanki
Bu araba gördüklerim içinde en iyisi. Ama buna 8500 tl verene kadar gider oto pazarından ikinci el şahin alırım senelerce kullanırlar 🤣 böylesi de var diye göstermek için atıyorum 😊

Bu araba gördüklerim içinde en iyisi. Ama buna 8500 tl verene kadar gider oto pazarından ikinci el şahin alırım senelerce kullanırlar 🤣 böylesi de var diye göstermek için atıyorum 😊

Ah biliyorum onları o kadar uçmayayım 🙄

Teşekkür ederim :) 3lü ile 15li arasındaki fark; 15lide damatlık smokin de mi var :) güzel birsey ama öyle hazır olması bir yandan ...

3’lüde mesela zıbın, bere ve tulum varken 15’lide battaniyesinden tut eldivenine kadar, ikişer tane zıbınıydı vs çeşit çeşit şeyler :)
Aslında ben zıbın bile ne işe yarıyor bilmiyorum. Kafamda sadece göbeği düşene kadar rahat edebileceği üst diye kurdum o kadar 😂😂😂

Hamile bir arkadaşım geçen gün söyledi. Sakın hamile külotlarından alma diye. Çok rahatsız ediyor uzunluğu dedi. Dikişsiz normallerle devam edilebilir. Ilerleyen zamanlarda emzirme sütyenlerinden alınabilir ilerde de giyilir.

3’lüde mesela zıbın, bere ve tulum varken 15’lide battaniyesinden tut eldivenine kadar, ikişer tane zıbınıydı vs çeşit çeşit şeyler :)
Aslında ben zıbın bile ne işe yarıyor bilmiyorum. Kafamda sadece göbeği düşene kadar rahat edebileceği üst diye kurdum o kadar 😂😂😂
Battaniye demişken ; bunu anneannem örüyor 😍😍😍 ileride anneanneme birsey olsa ömürboyu saklarım ki ben bunu ... hee ilmeğinde onun sevgisi var .... 90 yaşında .... nasıl heyecanla bekliyor görseniz ....
6507327F-698F-4585-AB6C-0447D37D3152.jpeg

Battaniye demişken ; bunu anneannem örüyor 😍😍😍 ileride anneanneme birsey olsa ömürboyu saklarım ki ben bunu ... hee ilmeğinde onun sevgisi var .... 90 yaşında .... nasıl heyecanla bekliyor görseniz ....Eki Görüntüle 2599783
Ay ne güzel ya maşallah o yaşta. Saklanmaz mı hiç. Benimde annemde örgü işleri cinsiyeti bekliyor 😊

Ay ne güzel ya maşallah o yaşta. Saklanmaz mı hiç. Benimde annemde örgü işleri cinsiyeti bekliyor 😊
ben pembe veya mavi istemiyorum özellikle .... gariplik bende 😬😬😬 bana sorduğunda cinsiyet de belli değildi .... o yüzden bu renk hoşuma gitti :))) bir de şimdi belki ikincisi kız olur o da kullanır diye düşünüyorum 😃

Sağ üstten ikinci kelebekli mi ? Aklım gitti ne güzelmiş hepsi ayrı güzel :)
Galiba kelebekli,daha öncede yazmıştım annem çok hevesli diye,simdiden kızıma çeyiz falan başlar diye korkuyorum😆 bunlardan üç dört tanesi el örgüsü,geri kalanları da sanırım kumaş alıp nakisci da yaptırmış,benim için çok fazla ama çok hevesleniyor, kirmakta istemiyorum. Ördugu yelek,hırka süveter onlari da hiç saymıyorum bile en az on beş yirmi tane vardir😆 beğendikleriniz olursa seve seve hediye ederim☺️

ben pembe veya mavi istemiyorum özellikle .... gariplik bende 😬😬😬 bana sorduğunda cinsiyet de belli değildi .... o yüzden bu renk hoşuma gitti :))) bir de şimdi belki ikincisi kız olur o da kullanır diye düşünüyorum 😃
Battaniyede her renk gidiyo ama bu yelek hırka modelleri için beklemek lazım

Battaniyede her renk gidiyo ama bu yelek hırka modelleri için beklemek lazım
Ben özellikle örgüde sarı,turuncu,beyaz,krem,toz pembe çok seviyorum bu renkleri,pembe dışında diğer renkler hem erkek hem kız bebeklere göre olur.Simdi özel ipler de varmış alerji yapmasın diye anti alerjik sanirim o iplerden almak lazım aklınızda bulunsun.

Ben özellikle örgüde sarı,turuncu,beyaz,krem,toz pembe çok seviyorum bu renkleri,pembe dışında diğer renkler hem erkek hem kız bebeklere göre olur.Simdi özel ipler de varmış alerji yapmasın diye anti alerjik sanirim o iplerden almak lazım aklınızda bulunsun.
Krem veya ekru da benim ikinci favorim

X