Kızlar hepinize merhaba
Bende ocak 2016 annesiyim iki oğlum. Oldu çok şükür. Heyecanınızı aynen yaşadım benim etrafında ikiz yoktu hiç alışverişte sıkıntı yaşadım benden birkaç tavsiye sizlere umarım işinize yarar
Öncelikle hastane çıkışına boşuna para vermeyin inanın çooooook gereksiz kenarda kalacak ayrıca set oldugundan çok pahalı ki bizler herseyden iki tane alıyoruz bu da çok masraf
Onun yerine içine sıfır kollu çıtçıtlı badi
Üstüne alt üst veya 1 tulum
Ekdiven ve çorap yeterli inanın hele ki bazılarınızın yaz bebeği olacak
Sakın prenature kıtafet almayın çünkü hemen buyuyorlar benimkiler premature doğdu 2000 kg civarı 34 haftada ben bile almadım hiç
Genel olarak neler aldım
Bolca sıfır kollu çıtçıtlı badi
Ve alt üst pijama
Sakın ama sakın tulum almayın bebek içinde anne içinde eziyet alt değişme sorun bebek rahat bacaklrı ile gerneme yapamıyo kaldıki gelişimi için o hareket önemli
Bolca salya için mendil ama bıooool ca
Çorap
3 takım eldiven yeter 30 gunden sonra ben çıkarttım
Yelek
Pamuk battaniye en az 6 tane
Benimkiler şapka sevmiyor bebege göre alın yoksa eliniDe kalır bnmkiler takınca cıglık cıglık
Emzik 1 tane alın ben avent aldım
Biberon kolik gaz önleyici cam bineron dr brown aldım ne kadar sabunla yıkayacagım her sefer desenizde bazen vakit olmuyor kaynar sudan geçiriyorum cam oldugu için koku felan olmuyor
İnanın ikizlerden sınra zaman çok hızlı oluyor siZe suan çok önemli ılan seylere vakit kalmıyor bineron yıkamak gibi ben ondan 1 sabın bi sade su olarak temiLiyorum
Biberon strilazator almayın çok gereksiz tencerede 10 gunde bi 5 dk kaynatın yeter
Bir termosunız olsun gece mama yaparken çok lazım oluyor hazırda sıcak su olması için
Sağlık ürünlerini mustela aldım şampıan krem vb
Turnak için bebek makası aldım çok pratik tavsiye ederim yoksa tırnak çakısı ile kesilmiyor
Bebek arabalarını ayrı aldım çünkü ağlama kriİnde iken biri diğeri uyuyo bazen yanından ayırmak gerekiyor yoksa o da sıçrıp ağlıyor
Casual cadillac aldım
Bunlar aklıma gelenler Sormak istedikleriniz varsa beni etiketleyin yardımcı olmaya çalışırım
Son tavsiye
booolca uyuyuuuuuuun