• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

interiorarchitect interiorarchitect banada tahmin yaparmsn bugünkü ultrason fotoğrafı :KK49: heycanla bekliyorum

Eklentiler

• 1456156044534-2026393888.webp
    1456156044534-2026393888.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 44
CNm oyle tabi ama ben cumartesi kan testi yaptırdım bat gunü negatif bugünde iki gun gecikmeli adet oldum ama ben ztn gec yumurtladım bu ay .. Doktor yolu göründü bakalım .. Homely_angel Homely_angel cnm adet oldum yeni bat normal düzenime göre 20
Mart ama yine gec yumurtlarsam 22 mart olur bakalım doktora gidicem ins asilama mi yapsam bir ay daha beklesem mi kararsızım eşimin sperm testi var perşembe gunü ona gire karar verelim dicem ama o zmn da benim Adetken gitmem gerekiyor sanırım :KK43: kafam Allak bullak ne yapsam ne etsem bilemiyorum .. interiorarchitect interiorarchitect cnm Rabb'im hayırlı SALİH evlat eylesin guzel oglusunu saglikla kucağına almayı nasip etsin insaallah :KK46::KK68:
Allah razı olsun canım benimmm rabbim sana da hayırlısyla tekrardan bi evlat nasip etsin inşallah

canım benim sadece mutluluktan aksın o yaşlar, gerçi hormonlar çok yakında vücudunu istila edecek ve o andan itibaren reklamlara bile ağlayabilirsin :KK70: Tabi yazdım tatlım hiç unutur muyum, sabah ilk iş ve büyük keyifle yazdım. şimdi sırada diğer arkadaşları yazmak var Allah' ın izniyle.
Takvim de içinden geliyorsa yap :KK66:
Kızlar bu arada erken mi bilmiyorum ama galiba benim bi göbüşüm var artık :anneadayı:
Canim sen benimkini gorsen. Is yerindeki kizlar hergun gobusumu oksuyorlar buyudu buyudu deyip :KK70:

Teyzeleri Dünden beri ağrm olduğundan dolayı doktora gittik bugün çok şükür iyiymis minigim tehlike de yokmuş şükürler olsun bu sırada
doktor cinsiyet tahmini yaptı :) terzi kendi sokugunu dikemezmis kız dedim :)
:anneadayı::KK200::nazar:oğluş geliyormuş :-)
@gulit_me sende gör teyzesı girince :)
Ay cnm saglikla al kucagina hayirli ewlat olsun insallah

benim merakım ufak tefek bi şeyler almak için :) artık ufak tefek alabilirim bi şeyler :) inşallah güzel bi şekilde atlatırsın testi canım stres yapma sakın.
:) bende geçen hafta söylemeyince doktor kız galiba dedim :) ama erkekmiş prensim :) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahhh hayırlısıyla :)
progestanı ben 2 ay kullandımm kafa bi milyondu :) bakalım bunda nasıl olcak :) doktor Allahtan vajinal da kullanabilirsin dedi öyle kullancam büyük ihtimalle :)

Ben vajinal kullanıorum tatlım, hiç sorun yok

Back
X