• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

angel-devil angel-devil birbuyuktemmuzaski birbuyuktemmuzaski kızlar klomen kullanırken doktor kontrolünde olmak önemli, gelişmeleri filan takip edip hangi gün çatlayacağını, kaç yumurta oluştuğunu söylüyor. Gidiyor musunuz bu günlerde doktora?
Ben gdicektm dun kar oldugu icin araba ckmadi gdemedm. Bska randvu bulamayncada Bdhaki ay aşılamam var ztn gdicem dye onemsemedm

Ya kizlar konuyla alakasız olacak ama k.bakmayın ben yeni üyeyim pek anlamadım sayfanın kullanım şeklini hepiniz googlednmi giriyosnz yoksa bi indirme programı varmi sitenin

geçen hafta perşembe lekelenme başladı, cuma günü doktora gittiğimde keseyi göremedi. Dış gebelikten filan bahsetti. Hemen kan testi istedi. Kan testi de düzenli artış göstermedi. Doktor da ilaçları bırak düşük yapacaksın dedi. Ben tabi çok kötü oldum, dış gebelikten çok korktum. Ertesi sabah esas aklımda olan doktora gittim. O da değerleri duyunca kötü dedi. Ama ultrasonda keseyi gördü. Pazar günü kan sonucuna bakmalıyız dedi. O gün değerim iki katına katladı. Öyle olunca ilaca devam et dedi. işte bugün de son duruma bakmaya gideceğiz :KK17:
ahh cnmm yaa neler yasamissin kiyamam yaaaa. Icini ferah tut tatlim. Allah buyukkkk Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah bisiy olmasin bebegine insallah

YA KIZLAR BENİM OVULASYON TESTİ TEK ÇİZGİ... ACABA 10, GÜNÜ ÇATLADI MI NE? GERÇİ DEĞERLENDİRDİK AMA...

angel-devil angel-devil birbuyuktemmuzaski birbuyuktemmuzaski kızlar klomen kullanırken doktor kontrolünde olmak önemli, gelişmeleri filan takip edip hangi gün çatlayacağını, kaç yumurta oluştuğunu söylüyor. Gidiyor musunuz bu günlerde doktora?
BEN KLOMEN KULLANMIOM CANIM ... VERMEDİ DOKTOR GEREK YOK SANA BOŞU BOŞUNA İLAÇ İÇME DEDİ...:KK12:

Geldiiiim:) kesemizi karından da gördük kızlar. Büyümüş haftamızla uyumlu hale gelmiş. Ama henüz kalp atışı duyamadık. 30 ocak a kadar bekleyeceğiz şimdi. Yolk sac da oluşmuş. İçin daha rahat beklemek istersen kan testi yaptır dedi. Yine kan verdim. 2 saat sonra filan çıkar sonuç. İşte böyleee:) dualarınız için çoook teşekkürler :)

Geldiiiim:) kesemizi karından da gördük kızlar. Büyümüş haftamızla uyumlu hale gelmiş. Ama henüz kalp atışı duyamadık. 30 ocak a kadar bekleyeceğiz şimdi. Yolk sac da oluşmuş. İçin daha rahat beklemek istersen kan testi yaptır dedi. Yine kan verdim. 2 saat sonra filan çıkar sonuç. İşte böyleee:) dualarınız için çoook teşekkürler :)
Ohhhh cok sukur insallah gelen seferde kalp atislarinida duyarsin hadi artik takivim ve hamis listesine eklemenin zamani geldi

Homely_angel Homely_angel cnm cok sevindim ohh yaa hadi bakalım 30 OCAĞI bekliyoruz heyecanla :rolleyes: bu hafta sonu bat geliyor sma esimin değerlerinden dolayı adet olacağıma eminim :( bakalım diğer ay icin planlar yapıyorum ..

Homely_angel Homely_angel cnm cok sevindim ohh yaa hadi bakalım 30 OCAĞI bekliyoruz heyecanla :rolleyes: bu hafta sonu bat geliyor sma esimin değerlerinden dolayı adet olacağıma eminim :KK43: bakalım diğer ay icin planlar yapıyorum ..

Evet canım 30 ocak tabi bir de 1 saat sonra çıkacak olan kan sonucu :)
Öyle emin olmak yok, hiç belli olmaz bakarsın sürpriz der ;)

İnsaallah kızlar .. Üzgün değilim ama kendimi alıştırdım nisana kadar sure verdim nisanda tam 1.5 yıl olacak tekrar dr gidicen olmazsa :)

Ya kizlar konuyla alakasız olacak ama k.bakmayın ben yeni üyeyim pek anlamadım sayfanın kullanım şeklini hepiniz googlednmi giriyosnz yoksa bi indirme programı varmi sitenin
Hosgeldin cnm ne güzel daha yeni evlisin :) Allah hepimizin gönlüne göre versin. İndirme programı yok diye biliyorum ben cnm google'dan giriyoruz ;)

Back
X