• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Günaydın kızlar dün ovulasyon testi formundada paylaştım sizede bi danişim 3 ay önce dış gebelik geçirdim bu ay bıraktım korunmayı ovulasyon testi ile 11.gun yumurtladıgımı gördüm testi ekliyorum aşşagı 3-4 gündür kasık Ağrı'm vardı ve belimin Ortasında korktum ve dok gittim bugun alttan muayne etti ve bi sıkıntın yok dedı rahim duvarı kalınlaşmısyumurta öatlamış dedı ama ben test yapmıştım zaten alttakileri eve gelince yaptım bı 10 dk öyle oldu anlamadım bişi :KK43:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 28
Evet canım 30 ocak tabi bir de 1 saat sonra çıkacak olan kan sonucu :)
Öyle emin olmak yok, hiç belli olmaz bakarsın sürpriz der :KK66:
demez demez canım, merak etme, demek 30 ocak, aynı gün kontrolümüz sen o gün kalp atışını ben de cinsiyetini öğrenicem inşallah çok sevindim canım. pozitif düşün ardık. herşey güzel olacak inşallah

Canim cok sevindim. Sen gonlunu ferah tut hersey yoluna girecek bak gorursun. Karindan ultrasonla bebisi gordumu. Keseyi olctumu kac mm olmus.

inşallah canım değer hala düzenli yükselmediği için risk var. Karından ultrasonda keseyi ve yolk sac ı gördü. Bebişi gördümü emin değilim ama galiba gördü. Kese 9,21 mm ölçtü.

Anladımm canım, valla senin durumunda olan biri varsa daha iyi yardımcı olur sana. Ben şimdilik her şey gönlünce olsun, kalbim kadar güZel olsun diyorum canım.. Dur bakalım umarım bir dahaki kontrolde her şeyin güzel gittiğini öğreniriz:)

Canım umarım senden de güzel haber alırız, moralini bozma.. Demek kolay uygulamak zor biliyorum. Her şey güzel olur umarım

Canım bir şeyim de normal olsa kafamı kırıcam zaten :) çok teşekkür ederim. 9 gün daha bekleyip görücez bakalım. her şeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum.

Günaydın kızlar dün ovulasyon testi formundada paylaştım sizede bi danişim 3 ay önce dış gebelik geçirdim bu ay bıraktım korunmayı ovulasyon testi ile 11.gun yumurtladıgımı gördüm testi ekliyorum aşşagı 3-4 gündür kasık Ağrı'm vardı ve belimin Ortasında korktum ve dok gittim bugun alttan muayne etti ve bi sıkıntın yok dedı rahim duvarı kalınlaşmısyumurta öatlamış dedı ama ben test yapmıştım zaten alttakileri eve gelince yaptım bı 10 dk öyle oldu anlamadım bişi :KK43:

Canım 11 günün çok koyu bence o gün çatlamış duruyor ama doktorunu dinle bence yine de ;)

demez demez canım, merak etme, demek 30 ocak, aynı gün kontrolümüz sen o gün kalp atışını ben de cinsiyetini öğrenicem inşallah çok sevindim canım. pozitif düşün ardık. herşey güzel olacak inşallah

aaa ne güzel o gün büyük gün bir pozitif haberi, bir kalp atışı ve bir de cinsiyet haberi alıcaz inşallah. Pozitif düşünmeye çalışıyorum ve diyorum ki belki de herkesin değerleri sürekli ikiye katlamıyor ama benim kadar test yapmadıkları için bilmiyorlar.

aaa ne güzel o gün büyük gün bir pozitif haberi, bir kalp atışı ve bir de cinsiyet haberi alıcaz inşallah. Pozitif düşünmeye çalışıyorum ve diyorum ki belki de herkesin değerleri sürekli ikiye katlamıyor ama benim kadar test yapmadıkları için bilmiyorlar.
tabiki hayatı. ben bir kere kan testi yaptırdım. doktora bile sormadım. 7 haftalıkken de doktora gittim senin kadarken yani, keseyi gördü aynı şekilde 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım kese oluşmuş ama içinde bebek var diyemeyiz dedi ben hiç kafama takmadım bu cümleyi, şükürler olsun ki hiçbir sorun da yaşamadım şimdiye kadar, diyorum ya doktorlar en kötüsünü söylüyorlar hep duygusuzca biz evhamlı anneler de kurup kurup kendimizi strese sokuyoruz, hiç kafana takma hiç de düşünme, bebeğin sennile ve şükürler olsun ki seninle de kalacak inşallah rahat ol,

ben de 30 unda test yapıcam erken çatladıysa çıkar die düşünüom varsa..silik milik bişey görürsem pazartesi de kan veririm :)))

senle aynı durumdayız galiba benim de ya 10, gün ya 11, gün çatladı...benim de belim ağrıyor ama akıntım gelmeye devam edio bu gün.. ovulasyon testi silikleşti ama.. bu günü de değerlendircem ne olur ne olmaz..

tabiki hayatı. ben bir kere kan testi yaptırdım. doktora bile sormadım. 7 haftalıkken de doktora gittim senin kadarken yani, keseyi gördü aynı şekilde 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım kese oluşmuş ama içinde bebek var diyemeyiz dedi ben hiç kafama takmadım bu cümleyi, şükürler olsun ki hiçbir sorun da yaşamadım şimdiye kadar, diyorum ya doktorlar en kötüsünü söylüyorlar hep duygusuzca biz evhamlı anneler de kurup kurup kendimizi strese sokuyoruz, hiç kafana takma hiç de düşünme, bebeğin sennile ve şükürler olsun ki seninle de kalacak inşallah rahat ol,

Canım yaa valla iyi ki varsın, seni topiğin psikolojik danışmanı seçmek istiyorum :) Her senaryoya hazırlıyorlar. Güzeli olursa ekstra seviniyor onlar da :) Dün kan testi yaptırmayacaktım aslında. Eşim isteyince yaptırdım. Laboratuvardaki görevli de (artık arkadaş olduk haliyle) kimsenin öyle ikiye katlanmıyor. Hatta sizin artık 3-4 gün de bir ikiye katlanır filan dedi. Artık hedef 30 Ocak :)

ben de 30 unda test yapıcam erken çatladıysa çıkar die düşünüom varsa..silik milik bişey görürsem pazartesi de kan veririm :)))

ayyyyyyyyyyyy çok heyecanlı bu 30 Ocak bize uğurlu gelsin inşallah. Çok güzel bir gün olsun. Hep beklediğimiz haberleri alalım.

inşallah canım değer hala düzenli yükselmediği için risk var. Karından ultrasonda keseyi ve yolk sac ı gördü. Bebişi gördümü emin değilim ama galiba gördü. Kese 9,21 mm ölçtü.
Benimde 10mm gormustu keseyi ama ne yolk sactan bahsetti ne bisey. Canli gorunmuyor henuz 2 hafta bekleyelim dedi. Bu soylemi beni korkutuyor iste. Sanki hic bebek olusmaz gibi konustu. Yarin belli olacak artik hersey :KK43:

Benimde 10mm gormustu keseyi ama ne yolk sactan bahsetti ne bisey. Canli gorunmuyor henuz 2 hafta bekleyelim dedi. Bu soylemi beni korkutuyor iste. Sanki hic bebek olusmaz gibi konustu. Yarin belli olacak artik hersey :KK43:

Hayırlısı canım, bence yarın çoook mutlu geleceksin. Doktorlar biraz ketum oluyorlar. Her ihtimale hazırlıklı olalım diye herhalde.

Back
X