- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
- #8.961
ama ben görüyorum canım çizgiyi, bayağı da belirgin sanki, hadi hayırlısı bakalım, yarın sabah yine yap ilk idrarında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ben görüyorum canım çizgiyi, bayağı da belirgin sanki, hadi hayırlısı bakalım, yarın sabah yine yap ilk idrarında
canım bence erken gebelik testleri zaten çok yanıltıcı, varsa ucuz testlerle de çıkıyor. kan testi için de hemen gitme bence, şöyle 3-4 gün üst üste sabahları idrar testi yap ucuzlarla her gün bir önceki günden daha koyu çıkıyorsa o zaman kan testine git erken öğrenmek hiç de iyi olmuyor. beklemk zor oluyor sonra psikolojimiz bozuluyor şöylemi böylemi diye evhamdan gel sen beni dinle :)
aminnn hayırlısıama ben görüyorum canım çizgiyi, bayağı da belirgin sanki, hadi hayırlısı bakalım, yarın sabah yine yap ilk idrarında
ben de gördüm.. inşallah... yaşasınnnn
2 gün gecti canımTgbptn kaç gün geçti adetin
inş canım inş :)ben de gördüm.. inşallah... yaşasınnnn
2 gün gecti canım
Canım benimm listede olmak istemez miyim. Bat ı yazdırmışım zaten bu ay dinlenme ayı ilan edildi. birdahaki ay deneyeceğiz ilacı falan bıraktım ben bitanem beklemedeyim işteKızlar merhaba, sizlerden uzuuun süredir haber alamıyoruz. Nasılsınız? var mı güzel haberler? ya da artık bizimle listemizde olmak istemiyor musunuz?
Minesuu - 15 Ocak
@minnoskabarikkek - 15 Ocak
hijabiqueen - 7 Şubat
zoombi - bat tarihi bekliyoruz
U umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
K Kucukbayanmutlu - bat tarihi bekliyoruz
iyi canım inşallah, benim de adetim iki gün geçtiğinde bundan daha belirsiz bir çizgiydi ve foto da görünmedi bile seninki görünüyor bayağı, sen birkaç gün daha evde test yapıp koyulaşmaya bak2 gün gecti canım
İNŞ CANIM İNŞ :)ayyy kiz bende gordum kizciyi hadi insallah hamilesin guzel haberlerini bekliyoruz
Canım ben de gördüm
Doktorumla konuştum arkadaşlar, iyi haber dedi :) progestana ve folice devam edip Çarşamba günü gideceğim. Dualarınız ve enerjiniz için Allah razı olsun :)
Dinleniyorum kafa dagitiyorum ama donusum muhtesem olacak cok caliscam basarcamHemsirecim dinlen de gel aramıza özledik seni![]()
Bende sizi ozledim ama pek vaktim olmuyo giremiyomAynen yaaa :)
İnş canım bakalım sabah bir daha yapacagım :)Ğ
Canım ben de gördümya ben artık çizgi görmeye başladım yaa
hadi inşallah, hamileysen bu ay totemi tutan ilk kişi oluyorsun o zaman
![]()
Bulanik olsa bile cizgi gorunuyor canim. Tebrik ederim
Canim sizle olmaya devam etmeyi tabiki cok istiyorum, arada guzel haber veren arkadaslara da mutlu oluyorum, benden hala guzel bir haber yok malesef.Ustelik stresten 1 bucuk aydir adet de olamiyorumKızlar merhaba, sizlerden uzuuun süredir haber alamıyoruz. Nasılsınız? var mı güzel haberler? ya da artık bizimle listemizde olmak istemiyor musunuz?
Minesuu - 15 Ocak
@minnoskabarikkek - 15 Ocak
hijabiqueen - 7 Şubat
zoombi - bat tarihi bekliyoruz
U umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
K Kucukbayanmutlu - bat tarihi bekliyoruz