• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım bence erken gebelik testleri zaten çok yanıltıcı, varsa ucuz testlerle de çıkıyor. kan testi için de hemen gitme bence, şöyle 3-4 gün üst üste sabahları idrar testi yap ucuzlarla her gün bir önceki günden daha koyu çıkıyorsa o zaman kan testine git erken öğrenmek hiç de iyi olmuyor. beklemk zor oluyor sonra psikolojimiz bozuluyor şöylemi böylemi diye evhamdan gel sen beni dinle :)

tamm canım dedigin gibi ucuzlardan her sabah yapim ben :)

ama ben görüyorum canım çizgiyi, bayağı da belirgin sanki, hadi hayırlısı bakalım, yarın sabah yine yap ilk idrarında
aminnn hayırlısı

Kızlar merhaba, sizlerden uzuuun süredir haber alamıyoruz. Nasılsınız? var mı güzel haberler? ya da artık bizimle listemizde olmak istemiyor musunuz?

Minesuu Minesuu - 15 Ocak
@minnoskabarikkek - 15 Ocak
hijabiqueen hijabiqueen - 7 Şubat
zoombi zoombi - bat tarihi bekliyoruz
U umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
K Kucukbayanmutlu - bat tarihi bekliyoruz
Canım benimm listede olmak istemez miyim. Bat ı yazdırmışım zaten bu ay dinlenme ayı ilan edildi. birdahaki ay deneyeceğiz ilacı falan bıraktım ben bitanem beklemedeyim işte

Kızlar merhaba, sizlerden uzuuun süredir haber alamıyoruz. Nasılsınız? var mı güzel haberler? ya da artık bizimle listemizde olmak istemiyor musunuz?

Minesuu Minesuu - 15 Ocak
@minnoskabarikkek - 15 Ocak
hijabiqueen hijabiqueen - 7 Şubat
zoombi zoombi - bat tarihi bekliyoruz
U umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
K Kucukbayanmutlu - bat tarihi bekliyoruz
Canim sizle olmaya devam etmeyi tabiki cok istiyorum, arada guzel haber veren arkadaslara da mutlu oluyorum, benden hala guzel bir haber yok malesef.Ustelik stresten 1 bucuk aydir adet de olamiyorum:(

Back
X