- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.961
Kizlar biriniz bise deyin simdi idrar testi yarin kan yapiyim diyorum cift cikarsa olur mu
Cnm simdi idrar yapiyim yarin cikarsa kan baktiriyim diyom
Cnm negatif cıksa bile o testlere ben güvenmiyorum artk. Bi cok kişide yanlıs sonuc veriyomus. En iisi kan testi Ama için rahat etsin istiyosan yap cnmKizlar biriniz bise deyin simdi idrar testi yarin kan yapiyim diyorum cift cikarsa olur mu
Canım hayırlı olsun bugün herkesten güzel haberler geldi maşallah. Hayırlısıyla sağlıkla al kucağına inşallahVeeeee hamileyimmmm 24.40 sonucum maille gonderemeyince kaptim oglumu gidip soke soke aldim testimi insallah saglikla gelir bu sefer minik borulcemm
canım korkma
bakardaemre kapıyı açtı hazirandan beri mücadeleyi kazandı
sonra sen de sıraHomely_angel
sonra @gulit_me
inşallah sonra da ben
Tatlım stres hormonu nedir bir adı varmı? Birde kullandığın ilaç ne? Stresi yönetebiliyorsak ne mutlu bize? Şu stres hırmonları bence bende de tavanamin inşallah
zaten ben önceki aylarda taktığım için olmuyordu
o yüzden de stres hormonum yüksek çıktı şimdi ilaç kullanıyorum
düşerse, stres yüzünden olmadığı kesinleşecek yani
Hayirlisi diyelimmKizlar ilk tek cizgimi gordum ama moralimi hic bozulmadi bu ay hayirlisi degilmis demek ki vardir vakti
Kuzum sen yapmadınmıCanım hayırlı olsun bugün herkesten güzel haberler geldi maşallah. Hayırlısıyla sağlıkla al kucağına inşallah
Canım benim teşekkürler güzel dileklerin için. Ben bu akşam eve gelince ucuz testlerden yaptım. Hayalet çizgi bile yok. Ve şu an biraz karnım ağrıyor.
Yaptım canım, bir kez daha tek çizgi. Hayalet bile yokKuzum sen yapmadınmı
Haklısın tatlım, ikimizin de birer negatif testi de oldu :) ama bu sefer cidden umutluydum yaa. Biraz karnım da ağrımaya başladı. Yarın neler olacak bakalımBenim de öyle diyorum sana herseyim iz benziyo diye kırmızı yoksa ümit vardır tatlım
Canim bekle batin yarin kan testi ysptir hmn ümitsz olmaYaptım canım, bir kez daha tek çizgi. Hayalet bile yok
Cnm senin kac ay oldu bende kirmizi gormedim ama tek cizgi gordumHaklısın tatlım, ikimizin de birer negatif testi de oldu :) ama bu sefer cidden umutluydum yaa. Biraz karnım da ağrımaya başladı. Yarın neler olacak bakalım
Regl olana kadar umut kaybetmek yokYaptım canım, bir kez daha tek çizgi. Hayalet bile yok
Yarın kırmızılar gelmezse Çarşamba yaptırırım canımCanim bekle batin yarin kan testi ysptir hmn ümitsz olma
Nisan dan beri canım, 5. Ay oluyor sanırım.Cnm senin kac ay oldu bende kirmizi gormedim ama tek cizgi gordum
Cok beklemezsin insallah bebisiniNisan dan beri canım, 5. Ay oluyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?